Τι ράτσα είναι η σκυλίτσα?

bunny

New Member
9 Μαϊου 2013
3
0
είχα βρει ένα βράδυ μαζί με 2 φίλες μου σε έναν κάδο σκουπιδιών 3 μικρά κουτάβια.

πήρε η κάθε μιας από ένα.
έχετε καμιά ιδέα τι ράτσα είναι ?

IMG0023A.jpgIMG0025A.jpg

ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
Ρατσα δεν ειναι σιγουρα, ειναι ενα πανεμορφο ημιαιμακι και μπραβο σε σενα και στις φιλες σου οου τους δωσατε ενα σπιτι. Πρεπει να εχει και γουεστι μεσα του παντως.
Να τον/την χαιρεσαι. Πες μας και μερικα πραγματακια για την συμβιωση σας.

MANOY

Well-Known Member
13 Μαρτίου 2008
1.168
0
35
Ηρακλειο Κρητης και Αθηνα
Καλως ηρθες στο φορουμ και συγχαρητηρια για την πραξη σας να παρετε τα κουταβια! Δεν ξερω να σου πω με τι ρατσα μπορει να μοιαζει παντως ειναι γλυκα! Να τη χαιρεσαι!

eva1983

Member
26 Φεβρουαρίου 2013
20
0
να τα χαιρεστε και μπραβο που τα πηρατε!
εμενα μου θυμιζει λιιγο northfolk terrier μαζι με... κατι...!
norfolk-terrier.jpg

bunny

New Member
9 Μαϊου 2013
3
0
είναι πανέξυπνο σκυλί. επειδή μένω σε μονοκατοικία με κήπο φοβόμουν μην γαβγίζει σε περαστικά αμάξια, αλλά δόξα τω θεώ γαβγίζει μόνο σε όσους σταματάνε έξω από την πόρτα, τον φρουρεί το χώρο της ενστικτωδώς. δεν την έχω εκπαιδεύσει να το κάνει.
είναι ζωηρότατη και όσο κουρασμένη και να ναι δεν θα πει όχι σε παιχνίδια. όποτε με βλέπει πηδάει ψηλά να με φτάσει και αν δεν της δώσω σημασία θα ξαπλώσει ανάσκελα ζητώντας χάδια στην κοιλιά. είναι πολύ χαδιάρω, αν με δει να κάθομαι θα έρθει δίπλα μου και θα ακουμπήσει το κεφάλι της στα πόδια μου για να την χαιδέψω.
έχει πολύ δυνατά πόδια, με έχει ρίξει ουκ ολίγες φορές στα παιχνίδια μας.
όποιον δει για πρώτη φορά θα του γαβγίσει μέχρι να της πω να σταματήσει, από εκεί και ύστερα αν με δει να του μιλάω θα έρθει κοντά του να τον μυρίσει και να παίξει μαζί του, είναι φιλικό με όσους γνωρίζει.

πρόβλημα με τις βόλτες της είχα στις αρχές..δεν ήθελε να βγει με τίποτα από το οικόπεδο. σιγά σιγά όμως μαθαίνει και ακόμα και χωρίς λουρί είναι δίπλα μου.
τις διαδρομές τις ξέρει όλες, αυτήν αφήνω να αποφασίσει που θέλει να πάμε και μέχρι πότε. νομίζω πως φοβάται μην την παρατήσω και για αυτό έχει δισταγμό με τις βόλτες.

όσο ζωηρή και να είναι δεν έχει κάνει ποτέ καμιά ζημιά.
ορισμένες φορές νομίζω πως μιλάω σε άνθρωπο, καταλαβαίνει το κάθε τι που της λέω.

ααυτά. αν σκεφτώ κάτι άλλο θα το προσθέσω.

Last edited:

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.744
7.892
Είναι μικρόσωμα; Moιάζει σίγουρα με terrier, και αν είναι και μικρόσωμα με westie.
Eίναι κουκλα, να την χαίρεσαι !

bunny

New Member
9 Μαϊου 2013
3
0
όχι είναι μεσαίου μεγέθους.
ναι είναι πανέμορφη η άτιμη. όταν ήταν κουτάβι και την πρωτοείδα την πέρασα για λούτρινο. το ίδιο όμορφα είναι και τα αδέλφια της.