Έχω ένα Amstaff 1 μηνών στο σπίτι προσπάθησα να τον ταΐσω με ξηρη τροφή, την πλησίαζε όμως δεν έτρωγε. Δοκίμασα να την μαλακώσω με νερο όμως πάλι δεν έφαγε. Τι άλλο θα μπορούσα να το δώσω να φάει; Έχω ακούσει πως το γαλα δεν επιτρέπεται.
Ναι καλε, σαφως....αλλωστε στο μηνα πανω φαίνεται ολοφάνερα οτι θα γινει σταφακι το ζωντανο....Ενός μηνός μωράκι, που το βρήκες?
Το μάζεψες από τον δρόμο?
Ευτυχώς που υπάρχουν και τύποι σαν εσένα που αναγάγουν το παράνομο σκυλοεμπόριο σε πράξη ευσπλαχνίας. Τα λόγια είναι περιττά.....@BrunoAmstaff
Κατέφτασαν αι δυνάμεις της ομάδας Μπάτσοι Κυνολογικης Ηθικής που ουδόλως κοπτονται για την ζωή του κουταβιου αλλά αναγάγουν το ζήτημα απόκτησης σε μείζον θεμα.
Γράψε τους εκεί που δεν πιάνει μελάνι και να πας το κουτάβι στον κτηνίατρο για ένα πλήρες τσεκαπ.
Επιβεβαίωσε με τον κτηνίατρο τα οσα έγραψα παραπάνω και προχωρά.
à tout à l'heure
Αν δεν πεταγόσουν ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ σαν τα συμβολάκια που έχεις βάλει στο quote, ΣΕ ΚΑΘΕ ΘΕΜΑ, και δεν το έκανες π@@τάνα με το καλημέρα του και άφηνες να εξελίσσονται οι συζητήσεις, θα δινόντουσαν όλες οι ΣΩΣΤΕΣ πληροφοφίες. ΟΛΕΣ. Οχι μόνο, αυτές που γουστάρεις εσύ και οι όμοιοί σου, που δεν έχετε μία φορά, μαζέψει τίποτα από τον δρόμο, να μην ξέρετε τι να το κάνετε. Να κορδώνεστε μόνο ξέρετε, ότι δήθεν έχετε καθαορόαιμο σκύλο.Γιατι στα @@ σας αν 1 μηνος κουτάβι μεινει νηστικο, αλλα ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΟ ΠΗΡΕ!
Σε χάλασε το παράνομο; προτιμάς ανήθικο; Νομίζω πως ταιριάζει καλύτερα.Δεν πατε για καφε να πειτε μεταξυ σας ποσο super duper ειστε και ποσο ηθικά περηφανοι νιωθετε που γραφετε στα παλαιοτερα των υποδημάτων σας την αμεση αναγκη για πληροφορία σχετικα με την επιβιωση ενος σκύλου ΑΛΛΑ προάγετε την σωστή αποκτηση πανω απ' ολα;
Γιατι στα @@ σας αν 1 μηνος κουτάβι μεινει νηστικο, αλλα ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΟ ΠΗΡΕ!
Ας ψοφησει ρε απο την πεινα, το θεμα ειναι απο που το πηρε!
Ουστ! Κυνόφιλοι της κακιας ωρας!
@mareco
Μαράκι, το τί ειναι ο σκύλος μου και απο που τον πηρα, δεν ειναι του παροντος και δεν θα ειναι ποτε γιατι πολυ απλα θα φωνάξεις την ομαδούλα σου να κραξετε ως συνηθως, εχωντας ή οχι αποδείξεις. Μπορείς να βγάζεις συμπεράσματα, οσα θέλεις.
@vasgial
Οποιοδήποτε "εκτροφειο" χωρίς ΑΦΜ και απόδειξη ειναι παράνομο (συνθετη λέξη, παρα τον νομο / αντιθετος με τα νομιμα). Συνεπώς πριν "μιλησεις" σκεψου.
Δηλαδή τι διαφορετικό στην συμβουλή θα υπήρχε; Υπάρχει εναλλακτική διατροφή για ένα κουταβι που θα έπρεπε να τρώει και γάλα και τροφή μουλιασμενη;Νομίζω πως πρώτα έγινε ερώτηση για το πως αποκτήθηκε , για να γίνει καλύτερη εκτίμηση της κατάστασης και επίσης για να δωθούν καλύτερες συμβουλές.
Προφανώς!...η ερώτηση ήταν συγκεκριμένη και με βάση το ιστορικό, με συγκεκριμένο σκοπό.
Ούπς!!!Συνέχισε τις ανυπόστατες κατηγορίες δεξιά και αριστερά
Ούπς!!!
Οταν έρχεσαι σ'αυτή την θέση, ανακαλύπτεις ξαφνικά πως είναι κάπως...δυσάρεστο ε;
Τι κρίμα!!!
«Καλησπέρα, έχω ένα κουτάβι άμσταφ 30 ημερών και δεν τρώει, το πήρα από ένα φίλο/αγγελία μπλα μπλα μπλα»...Δηλαδή τι διαφορετικό στην συμβουλή θα υπήρχε; ....