Καλησπερα εδω κ ενα μηνα μου παρατησαν ενα γατι εξω απ τη δουλεια.Επειδη ταίζω κ καποιες αδεσποτες ενα πρωι ειδα κ αυτον με λουρακι στειρωμενο κτλπ...Στην αρχη λεω καποιος θα φυγε διακοπες κλασικα κ αφησε το γατι στο μπαλκονι...Ομως οσο περνουσαν οι μερες το γατι μερα νυχτα εκει με περιμενε ρωτησα γειτονες κανεις δεν ηξερε ή καναν τους ανηξερους πηγα κτηνιατρο δεν ειχε τσιπ τπτ εκανα αναρτηση δεν το ζητησε κανεις...Το θεμα ειναι οτι επειδη το γατι δν ειναι μαθημενο με δρομους κτλπ ειχε φοβο να το πατησει αμαξι γι αυτι το πηρα σπιτι στην αυλη,τα σκυλια μου γενικα τα πανε καλα με τις γατες αλλα ειναι ατσουμπαλα κ τις φοβιζουν...Τις πρωτες μερες το γατι ειχε εξαφανιστει μετα απο δυο μερες ηρθε στην πορτα το ταϊσα κ απο τοτε κοιμαται τρωει στο χαλακι εκει κολλημενος...Το προβλημα ειναι οτι ο εξυπνος ο γειτονας εχει αστειρωτη τη γατα του κ εχει γεννησει κ ολα τα μικρα ερχονται στην πορτα μου να φανε κ γινεται χαμος κ με τα σκυλια γτ δεν θελουν τα μικρα κ με τον γατο κ με το σκυλο της απο πανω που ειναι επιθετικος με τις γατες...Δεν ξερω τι να κανω;;να τον βαλω μεσα στο σπιτι ειναι δυσκολο γτ θελει προσαρμογει με τη γατα κ η γατα δεν ειναι μικρη για να συνηθισει κ με τις τριδες της γατας δεν την παλευω πολυ απ την αλλη εξω δεν μπορω ουτε σπιτακι να του βαλω γτ πανε τα μικρα κ μαλωνουν κ ερχεται χειμωνας κ το γατι ειναι κριμα να μεινει ετσι μεσα στο κρυο...κανενας να ριξει καμια ιδεα;;;