Santos τολμάω να σου πω και γω, ότι φοβάμαι ότι παρεξήγησες και ίσως αδίκησες των GrDane. Εγώ πήρα τελείως διαφορετικά αυτό που σου έγραψε. Κατάλαβα ότι ήθελε να σε κάνει να αισθανθείς καλύτερα και όχι να βυθιστείς στη λύπη. Κατάλαβα ότι θέλει να σε κάνει να νοιώσεις καλύτερα, για αυτό σου έγραψε και το που φτερουρίζει η καρδιά σου. Εγώ, τουλάχιστον κατάλαβα ότι σε συμπονά και δεν πήρα καθόλου ειρωνικά αυτό που σου έγραψε. Χαίρομαι που αισθάνεσαι άνετα στο φόρουμ να εκδηλώνεις το θυμό σου και εγώ προσωπικά σε ευχαριστώ για αυτό. Αυτό σημαίνει ότι μας αισθάνεσαι δικούς σου ανθρώπους, πως αλλιώς να το πω? Δεν ανησυχείς ότι θα διαρρήξεις κάποια σχέση, δείχνοντας το θυμό σου, γιατί είμαστε αρκετά δυνατοί ώστε να το αντέξουμε. Σίγουρα εσύ θα αποφασίσεις τι θα κάνεις .. Ό,τι σκυλακι και να πάρεις είμαι σίγουρη ότι θα το φροντίζεις και θα το αγαπάς.Τον Μπούμπη μου τον βρήκα τυχαία σε μια στροφή του δρόμου που πετάχτηκε μπροστά στις ρόδες του αυτοκινήτου. Δεν ήξερα τι να τον κάνω. Δεν το πιστεύω τώρα ότι θα άφηνα το πιο καλό σκυλάκι όλης της γης και όλου του κόσμου σε φιλοζωική , όπως σκεφτόμουνα τότε τις πρώτες ώρες. Τον αγαπάω πολύ το Μπουμπάκο μου και μακάρι να μπορέσω να του προσφέρω όσα περισσότερα μπορώ σε αυτόν και στα φιλαράκια του που μας περιμένουνε πρωί - βράδυ για να πάμε βόλτα όλοι μαζί (έχουμε καταντήσει άθλημα και θέαμα, εγώ μαζί με 4 σκύλους βόλτα: Μπούμπης, Αζούρ, Ασπρούλα και τα Ματάκια - Λελούδα!) (για να χαμογελάσεις και λίγο στα γράφω αυτά. Μη με παρεξηγείς... )Τέλοσπάντων, ότι απόφαση και να πάρεις προσπάθησε να την πάρεις με γαληνεμένη τη ψυχή όσο μπορείς περισσότερο, γιατί το πένθος είναι τρικυμία που συνταράσσει βυθό και ανακατεύει θάλασσες και παραλίες μαζί . Φέρνει τα πάνω κάτω