Τι να κάνω;

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.920
Δεν έχω να προσθέσω τίποτα γιατί με έχουν καλύψει πλήρως τα παιδιά μόνο να σου πω ότι αν νομίζεις ότι ακίτα με σαμογιεντ έχουν την παραμικρή ομοιότητα στον χαρακτήρα τους τότε δεν είσαι καθόλου καλά ενημερωμένος.

ant

Well-Known Member
21 Ιουλίου 2011
143
24
Santos τολμάω να σου πω και γω, ότι φοβάμαι ότι παρεξήγησες και ίσως αδίκησες των GrDane. Εγώ πήρα τελείως διαφορετικά αυτό που σου έγραψε. Κατάλαβα ότι ήθελε να σε κάνει να αισθανθείς καλύτερα και όχι να βυθιστείς στη λύπη. Κατάλαβα ότι θέλει να σε κάνει να νοιώσεις καλύτερα, για αυτό σου έγραψε και το που φτερουρίζει η καρδιά σου. Εγώ, τουλάχιστον κατάλαβα ότι σε συμπονά και δεν πήρα καθόλου ειρωνικά αυτό που σου έγραψε. Χαίρομαι που αισθάνεσαι άνετα στο φόρουμ να εκδηλώνεις το θυμό σου και εγώ προσωπικά σε ευχαριστώ για αυτό. Αυτό σημαίνει ότι μας αισθάνεσαι δικούς σου ανθρώπους, πως αλλιώς να το πω? Δεν ανησυχείς ότι θα διαρρήξεις κάποια σχέση, δείχνοντας το θυμό σου, γιατί είμαστε αρκετά δυνατοί ώστε να το αντέξουμε. Σίγουρα εσύ θα αποφασίσεις τι θα κάνεις .. Ό,τι σκυλακι και να πάρεις είμαι σίγουρη ότι θα το φροντίζεις και θα το αγαπάς.Τον Μπούμπη μου τον βρήκα τυχαία σε μια στροφή του δρόμου που πετάχτηκε μπροστά στις ρόδες του αυτοκινήτου. Δεν ήξερα τι να τον κάνω. Δεν το πιστεύω τώρα ότι θα άφηνα το πιο καλό σκυλάκι όλης της γης και όλου του κόσμου σε φιλοζωική , όπως σκεφτόμουνα τότε τις πρώτες ώρες. Τον αγαπάω πολύ το Μπουμπάκο μου και μακάρι να μπορέσω να του προσφέρω όσα περισσότερα μπορώ σε αυτόν και στα φιλαράκια του που μας περιμένουνε πρωί - βράδυ για να πάμε βόλτα όλοι μαζί (έχουμε καταντήσει άθλημα και θέαμα, εγώ μαζί με 4 σκύλους βόλτα: Μπούμπης, Αζούρ, Ασπρούλα και τα Ματάκια - Λελούδα!) (για να χαμογελάσεις και λίγο στα γράφω αυτά. Μη με παρεξηγείς... )Τέλοσπάντων, ότι απόφαση και να πάρεις προσπάθησε να την πάρεις με γαληνεμένη τη ψυχή όσο μπορείς περισσότερο, γιατί το πένθος είναι τρικυμία που συνταράσσει βυθό και ανακατεύει θάλασσες και παραλίες μαζί . Φέρνει τα πάνω κάτω

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
ΚΑλησπερα παιδια και παλι...
Εχουμε μια καφετερια στην πατρα απο οπου ειμαι...
Και ενα μεγαλο ποσοστο πελατων ειναι ταξιτζηδες... Σημερα το μεσημερι λοιπον μιλαγα με εναν πολυ συχνο πελατη.

Ο οποιοσ εχει εναν ξαδερφο που γεννησε η σκυλιτσα του (χασκυ με χασκυ) και εκανε 6 κουταβια τα οποια δεν τα πουλαει απλα ψαχνει να τους βρει καλο σπιτι για να συνεχισουν την ζωη τους..
Του μιλησα και πηρα και το τηλεφωνο και μιλησα και με αυτον...
Θα περιμενω να παω η σαββατο πρωι η απο βδομαδα γιατι ο ιδιοκτητης των κουταβιων εχει εξωχικο καπου σε ενα χωριο στην ναυπακτο και αμα εχει γυρισει σαββατο θα παω σαββατο πρωι αλλιως απο τριτη οπως συμφωνησαμε... και θα δουμε τι θα γινει..
Μακαρι να ηταν και η μαγια εδω να πηγαιναμε μαζι να δει το καινουργιο αδερφακι της... αλλα ειμαι σιγουρος πως θα το βλεπει...
Αυτα ειναι τα νεα ... και για οτι νεοτερο θα ενημερωσω...

Σας ευχαριστω ολους για τισ απαντησεις σας...με βοηθατε πραγματικα

Φιλικα. Αλεξανδρος

σντούπ...................
σε θυμάμαι απο τα παλιά............

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.032
Νεότερο μέλος
Nina_Κ