Τι να επιλέξω;;;

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Ετσι είναι, απο τα μεγαλοσωμα τα καλύτερα ειναι τα bullmastiff και από τα μικρόσωμα τα Westie :)
Αλεξία, φιλενάδα μου, τι γίνεσαι?:D
Πάντα διαβάζω με προσοχή τα posts σου, τα οποία είναι ...πάντα σωστά !!!:)

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
ας επαναφέρουμε το θέμα μέσα σε κάποια σχετικά πλαίσια σοβαρότητας

Κάθε φυλή έχει τα υπέρ της και τα κατά της
οφείλει ο ενδιαφερόμενος που επιθυμεί να συμβιώσει για τα επόμενα 15-20 χρόνια με ένα δείγμα του συμπαθέστατου και κοινωνικότατου ζώου σκύλος (γιατί είναι όλα σκυλιά....κι όμως :) τα μπουλμαστίφ και τα κοκόνια είναι το ίδιο ζώο ....) να μελετήσει και να ψάξει και να ακουλουθήσει ακόμα και την διαίσθησή του
με ποιά έκφραση αυτού του ζώου θέλει να συμβιώσει....

άλλα τα μάτια του λαγού κι άλλα της κουκουβάγιας......ως γνωστών
αλλά εδώ μιλάμε για το ίδιο ζώο
μεγαλόσωμο δεν θέλει ο φίλος μας-οπότε τα μπουλμαστίφ είναι οφ τόπικ-παρακαλώ οι κερκίδες να σωπάσουν
θέλει μικρόσωμο(έχει μυαλό ο άνθρωπος :) )
έγιναν κάποιες προτάσεις....
ας ρωτήσει ο φίλος μας ότι θέλει επι των προτάσεων που του έγιναν κι ας ψάξει στο φόρουμ μας κι αλλού

να δείτε που θα διαλέξει κοκόνι τελικά :lol::D

Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
65
Brussels
dolceconspirito.com
Δεν κάνω πλάκα, έχω αδυναμία στα bullmastif. Παλιά είχα boxer, μικρόσωμο διάλεξα για πρακτικούς λόγους. Ταξιδεύω συχνά και θέλω να τα έχω μαζί μου. Έτσι έκανα και με τις γάτες μου, κάποτε είχαμε πάει διακοπές στην Κροατία με 6 γάτες.

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
κι εγώ δεν κάνω πλάκα
ο σκύλος μου αρέσει πολύ και βρίσκω λόγους να γουστάρω τις περισσότερες φυλές και να τις θέλω κι αυτές
όσο είμαι αστός όμως τα κοκόνια με καλύπτουν απο τις περισσότερες πλευρές χωρίς να έχουν κανένα απο τα αρνητικά που με κρατάνε μακριά απο τις υπόλοιπες.......αργότερα με βλέπω με καμιά 20αριά σκυλιά - αλλά και τουλάχιστον 10 κοκόνια -όπωσδήποτε.....αλλά μιλάμε για πολύ αργότερα

bathory

Member
20 Ιανουαρίου 2011
6
0
σας ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες. επειδη δεν ειμαι μονος μου στην επιλογη, προσπαθω να βρω 3-4 ρατσες που να κανουν για την περιπτωση μου και να παω να τα δω απο κοντα μαζι με την κοπελα μου. παντως αυτη εχει παθει ερωτα με τα westie. αλλα και τα κοκονια που μου ειπατε ειναι καλη περιπτωση.