Τι λετε για μία βολτα στο ΟΑΚΑ;

io maria

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2010
1.322
28
Γέρακας
Ναι για αυριο. Εχουμε μια βαπτιση το πρωι και μετα θα παρω το μαυροσκυλο και θα παω στην αδελρφη μου που μενει Ν. Ηρακλειο να παρουμε και το δικο της το "βρωμοσκυλο" για βολτα.

Αλλα ετσι και αλλιως σκ θα υπαρχουν πολλα που θα μπορουμε να παμε ΟΑΚΑ. Η εκδηλωση στο παρκο Τριτση είναι πιο σημαντική και κρίμα που δεν μπορω να παω

io maria

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2010
1.322
28
Γέρακας
Λοιπον τελικα στο ΟΑΚΑ καταφεραμε και πηγαμε πολυ πολυ πιο αργα απο οσο υπολογιζαμε. Γυρω στις 7 παρα. Αν και ειχε νυχτωσει σχετικα το καλο είναι οτι κατω απο τις αψιδες υπαρχει επαρκης φωτισμος και ετσι δεν ειχαμε προβληματα.
Το μονο προβλημα ηταν οτι μας ακουσε ολη η περιοχη καθως το κουταβι της αδελφης μου δεν εβαλε γλωσσα μεσα του και γαυγιζε στα παντα.
Η δικια μου κυρια γαυγισε ελαχιστες φορες.
Επαιξαν, ετρεξαν, λυσσαξαν και τωρα νανακια. Σιγουρα θα το ξανακανουμε και μερα.

Νταβίνα

Well-Known Member
25 Φεβρουαρίου 2011
1.579
688
Βύρωνας-Καρέα
www.facebook.com
Λοιπον τελικα στο ΟΑΚΑ καταφεραμε και πηγαμε πολυ πολυ πιο αργα απο οσο υπολογιζαμε. Γυρω στις 7 παρα. Αν και ειχε νυχτωσει σχετικα το καλο είναι οτι κατω απο τις αψιδες υπαρχει επαρκης φωτισμος και ετσι δεν ειχαμε προβληματα.
Το μονο προβλημα ηταν οτι μας ακουσε ολη η περιοχη καθως το κουταβι της αδελφης μου δεν εβαλε γλωσσα μεσα του και γαυγιζε στα παντα.
Επαιξαν, ετρεξαν, λυσσαξαν και τωρα νανακια. Σιγουρα θα το ξανακανουμε και μερα.
:) Υπέροχα. :D :D Φωτογραφίες έχεται?? :D

'Αντε να πάμε και όλοι μαζί!!
Τελικά εμείς δεν πήγαμε στο Τρίτση :( δεν μπορούσαν οι γονείς μου :( Αλλά δεν πειράζει. την άλλη φορά. :)

io maria

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2010
1.322
28
Γέρακας
Ειχε παει αργα οταν ξεμπερδεψαμε με τις υποχρεωσεις και λεγαμε να μην παμε τελικα.
Και οταν το αποφασισαμε (εξου και η ωρα που πηγαμε) απλα βουτηξαμε τα κουταβια και πηγαμε ξεχνοντας την φωτογραφικη (αλλα ευτυχως οχι και τα νερα τους γιατι η γλωσσα εφτασε στο πατωμα)

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
μπραβο!
Γενικα πως σου φανηκε το μερος? ενδεικνυται ? ειχε πολλα σκυλια? γενικα ήταν στο λουρι ή ελευθερα?

io maria

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2010
1.322
28
Γέρακας
Την ώρα που πηγαμε δεν είχε γενικα πολυ κόσμο. Είδαμε μονο ενα σκυλακι που εκανε τζοκινγκ με το αφεντικο του. Ηταν χωρις λουρι αλλα πολυ φιλικο, πολυ υπακουο και το αφεντικο με καλα αντανακλαστικα καθως το εδεσε αμεσως μεχρι να δει τις διαθεσεις των δικων μας.
Το μερος εκδεικνυται αν ο σκυλος μας δεν εχει προβλημα με ανθρωπους να τρεχουν και με τα ποδηλατα

roky + maroyso

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2011
1.434
44
guess
Την ώρα που πηγαμε δεν είχε γενικα πολυ κόσμο. Είδαμε μονο ενα σκυλακι που εκανε τζοκινγκ με το αφεντικο του. Ηταν χωρις λουρι αλλα πολυ φιλικο, πολυ υπακουο και το αφεντικο με καλα αντανακλαστικα καθως το εδεσε αμεσως μεχρι να δει τις διαθεσεις των δικων μας.
Το μερος εκδεικνυται αν ο σκυλος μας δεν εχει προβλημα με ανθρωπους να τρεχουν και με τα ποδηλατα
τελειαα!! :D
να'μασταν και εμεις αθηνα -.-

vagelis_ras

Well-Known Member
5 Αυγούστου 2011
2.405
458
53
Μη σκάτε βρε παιδιά , έτσι όπως το πάμε στο τέλος θα έχουμε πάρει σύνταξη και θα έχουμε όλες τις ημέρες ελεύθερες

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
Εμείς όποτε και να κανονιστεί μέσα είμαστε!!
Αυτό το Σάββατο αν πείτε για πρωί υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να μην μπορώ γιατί έχω ένα σεμινάριο..δεν είναι και σίγουρο όμως!!
και την Κυριακή έχουμε fazoo!! (μάλλον εγώ δεν θα καταφέρω τελικά να πάω)..οπότε με λίγα λόγια αν όχι αυτό το Σάββατο πάμε πάλι για την άλλη 'βδομάδα..και με ακόμα πιο απλά λόγια..όταν και αν θα πάρουμε σύνταξη????:D:D:D:p

Dina1984

Well-Known Member
2 Μαϊου 2011
176
1
Όταν λέμε στο Οάκα;; Έχει κάπου να παίξουν οι σκύλοι περιφραγμένα;
Άκυρο τώρα είδα τις πληροφορίες στα προηγούμενα post. Νομίζω ότι τα κόκερ εκτός λουριού θα βρεθούν κατευθείαν εντός του συντριβανιού..!!!