Τι λένε οι Σέρβοι?

Status
Κλειδωμένο θέμα

nearos

Well-Known Member
15 Μαρτίου 2008
205
0
οι σερβοι συζητουν για αυτο το ζωο...

[video=youtube;UdSb9bSWAMQ]http://www.youtube.com/watch?v=UdSb9bSWAMQ[/video]

καλο χειμωνα σε ολους!

Last edited by a moderator:

nearos

Well-Known Member
15 Μαρτίου 2008
205
0
Οτι ειναι ενα απο τα καλυτερα νεαρα ζωα αυτη τη στιγμη στην ευρωπη..

Evo jednog od trenutno najboljih mladih muzijaka u Evropi( po rezultatima koje je ostvario u zadnja 3 meseca).Sta ekipa sa foruma misli o njemu?.Pozdrav
να ενας απο τους καλυτερους σκυλους νεαρους αυτη τη στιγμη στην ευρωπη(και με βαση τα αποτελεσματα τους τρεις τελευταιους μηνες) Τη λεει η ομαδα{φορουμ }για αυτον?

Συζητουν ποια ειναι τα αδυναμα σημεια του αλλα δεν εχει σημασια αφου ειναι μικρο το ζωο ακομα!!

Promitheas

Well-Known Member
9 Ιουνίου 2008
2.554
2
Γέρακας
Φώτη, σημασία έχει τι λες εσύ για αυτόν τον σκύλο!
Το τι λένε οι Σέρβοι, Γερμανοί, Ιταλοί, Τασμανοί εμένα προσωπικά με αφήνει παγερά αδιάφορο!

(Και το λέω και εκ του ασφαλούς, μιας και δεν μπορώ να δω τον σύνδεσμο!)

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Eμένα δεν μου αρέσει, μάλλον καλύτερα δεν θεωρώ ότι είναι για να τον συζητάει όλη η Ευρώπη. Το νεαρό της ηλικίας του δεν ευθύνεται για την γωνίωσή του μπροστά, η οποία δεν θα βελτιωθεί σίγουρα, ίσως κρυφτεί από ενα καλύτερα ανεπτυγμένο στήθος. Το κεφάλι είναι κάπως θηλυκό, και η έκταση πίσω μέτρια, αν και στην απομονωμένη φωτό φαίνεται καλύτερη ... να πώ ότι έχω δεί μόνο αυτό το βίντεο που παρέθεσε ο nearos και ούτε κάν μία άλλη φωτό ...

nearos

Well-Known Member
15 Μαρτίου 2008
205
0
Eδωσα απλα μια πληροφορια οτι το συγκεκριμενο ζωο θεωρειται ενα απο τα ανερχομενα αστερια δεν ειπα οτι μου αρεσει αυτη τη στιγμη ...αλλωστε απο το βιντεο και απο τις φωτο δεν μπορεις να εχεις αποψη..οφειλω να εμπιστευτω αυτα που συζητουν αυτοι που το εχουν δει απο κοντα στο βιντεο βλεπω μια χαλαρη πλατη και καπως περιεργη κινηση αλλα αυτο φτιαχνεται το ζωο ειναι νεο...αλλωστε!! τα υπολοιπα>>>>>

http://www.blackallusion.com/rottweiler/chack_of_silver_fild_kg.html

nearos

Well-Known Member
15 Μαρτίου 2008
205
0
και κατι τελευταιο...στο σερβικο φορουμ οι ανθρωποι συζητουν πιο ελευθερα για ολα τα ζωα και πιο ανοικτα...για την εκτροφη τους τα λαθη τους σε ολα αυτα τα χρονια κλπ......εχω καιρο να μπω στο δικο μας το φορουμ και ειδα οτι εγινε πριβε!!
νομιζω οτι αυτο ειναι λαθος !!
τελος παντων καλα χριστουγεννα σε ολους σας>>>

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Μιάς και το topic προσφέρεται - λέγεται τί λένε οι Σέρβοι? -

Τί λένε ?

Ποιά λάθη στην εκτροφή αναγνωρίζονται ?

Τί άλλα λένε για την εκτροφή τους ?

Από περιέργεια ρωτάω, δεν ξέρω Σέρβικα γι'αυτό ...

S13

Well-Known Member
30 Απριλίου 2007
305
0
www.rott-gr.com
Για μενα αν μιλαμε για Σερβια να ενα νεαρο σκυλι που μου εχει κανει εντυπωση και που θυμιζει εντονα Μambo σε μερικες φωτο.

Εχει δει μηπως καποιος αυτο το σκυλι απο κοντα?

ΤEKILA TOP-ROTT

MAMBO

ΤEKILA TOP-ROTT

MAMBO

Status
Κλειδωμένο θέμα