Τι κάνεις όταν λείπω?

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Όπως ειπα σε αλλο προσφατο θεμα μου, η Ηρα, ο κακος μαυρος λυκος, στο διαμερισμα είναι και αισθανεται γενικως περιορισμενη.
Καποια απλά πραγματάκια για καθαρα πρακτικους λογους απαγορευονται.
Δεν ανεβαινει στους καναπεδες και στα κρεβατια, δεν βαζει ποδια πανω στο τραπεζι, δεν κλεβει φαγητο, δεν ζητιανευει, δεν ανακατευει σκουπιδια, δεν μασουλάει πραγματα, δεν σκαβει γλαστρες.
Όλα τα παραπανω βεβαια εκπαιδευτηκε να μην τα κανει, γιατι ηταν επιρρεπης σε όλα. Καποια ηταν ευκολα και καποια δυσκολα.

Όταν ειμαι σπιτι δεν διανοειται να τα κανει. Όταν λειπω εγω αλλά είναι σπιτι η γυναικα μου με την οποία εχουμε παντα αντιθετα ωραρια, κανει ένα μικρο μερος, πχ ζητιανευει γιατι βρισκει ευκολα ανταποκριση.

Υπαρχουν βεβαια και αλλου ειδους συμπεριφορες, όπως το γαυγισμα στο κουδουνι, στους ηχους εξω από τη πορτα ή στους διαδρομους, στους σκυλους που περνανε κατω από το μπαλκονι. Εκει υπαρχει μια ανοχη μεχρι έναν σημειο, για προφανεις λογους.

Όταν όμως βρεθει στο σπιτι μονη της, το σκηνικο αλλαζει. Γινεται, όπως μας λενε οι γειτονες (με χαρα και ανακουφιση πλεον εδώ και καιρο), πολεμος και η οικοδομη σειεται από το γαυγισμα της όταν εμφανιστει αγνωστο περπατημα και ηχος στους διαδρομους, ακομα και στην εισοδο της οικοδομης τρεις οροφους πιο κατω.

Κατι καλο από το τραπεζι μπορει να εξαφανιστει, και αυτό μαλλον υποδηλωνει ρηχη εκπαιδευση στο συγκεκριμενο θεμα. Και ολο και καμια ωμη πατατα και κρεμμυδι θα γινει το παιχνιδι της.

Μεχρι και στο κρεβατι μου παει καποιες φορες και ξαπλωνει, στο σημειο ακριβως που ξαπλωνω εγω. Τωρα αν το κανει γιατι της λειπτω ή επειδη επιβουλευεται την θεση μου, αυτή ξερει.

Η Ζηνα (μινι πινσερ) δεν εχει σχεδον καμια απαγορευση λογω μινι μεγεθους και αδυναμιας να κανει διάφορες ζημιες.

Δικες σας αναλογες εμπειριες όταν λειπετε?

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Oτι κανει οταν ειμαι σπιτι.. κανει και οταν λειπω.. οτι θελει:cool:

Γαυγιζει στους γειτονες (οι οποιοι για καποιο λογο αντι να μπουνε μεσα στο σπιτι τους, του πιανουν "συζητηση" με αποτελεσμα να λυσσαει πιο πολυ) και σε σκυλια, ανεβαινει σε καναπεδες και κρεβατια, τρεχει σαν αλογο στο διαδρομο, μασουλαει τα φυλλα απο τα φυτα και αλλα που δε μπορω να σκεφτω.
Αυτο που κανει μερικες φορες οταν λειπω και δε διανοειται να το κανει οταν ειμαι εκει.. ειναι κατουρημα στο μπαλκονι. Ειδικα αν περναει κανενας βαρβατος αρσενικος απο κατω ή φιλοξενουμε αλλο σκυλο σπιτι.

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
1. ...Καποια απλά πραγματάκια για καθαρα πρακτικους λογους απαγορευονται.
Δεν ανεβαινει στους καναπεδες και στα κρεβατια, δεν βαζει ποδια πανω στο τραπεζι, δεν κλεβει φαγητο, δεν ζητιανευει, δεν ανακατευει σκουπιδια, δεν μασουλάει πραγματα, δεν σκαβει γλαστρες.
Όλα τα παραπανω βεβαια εκπαιδευτηκε να μην τα κανει, γιατι ηταν επιρρεπης σε όλα. Καποια ηταν ευκολα και καποια δυσκολα....

2. ...Όταν ειμαι σπιτι δεν διανοειται να τα κανει. Όταν λειπω εγω αλλά είναι σπιτι η γυναικα μου με την οποία εχουμε παντα αντιθετα ωραρια, κανει ένα μικρο μερος, πχ ζητιανευει γιατι βρισκει ευκολα ανταποκριση.

3. ...Υπαρχουν βεβαια και αλλου ειδους συμπεριφορες, όπως το γαυγισμα στο κουδουνι, στους ηχους εξω από τη πορτα ή στους διαδρομους, στους σκυλους που περνανε κατω από το μπαλκονι. Εκει υπαρχει μια ανοχη μεχρι έναν σημειο, για προφανεις λογους.

4. ...Όταν όμως βρεθει στο σπιτι μονη της, το σκηνικο αλλαζει. Γινεται, όπως μας λενε οι γειτονες (με χαρα και ανακουφιση πλεον εδώ και καιρο), πολεμος και η οικοδομη σειεται από το γαυγισμα της όταν εμφανιστει αγνωστο περπατημα και ηχος στους διαδρομους, ακομα και στην εισοδο της οικοδομης τρεις οροφους πιο κατω.

5. ...Κατι καλο από το τραπεζι μπορει να εξαφανιστει, και αυτό μαλλον υποδηλωνει ρηχη εκπαιδευση στο συγκεκριμενο θεμα. Και ολο και καμια ωμη πατατα και κρεμμυδι θα γινει το παιχνιδι της.

6. ...Μεχρι και στο κρεβατι μου παει καποιες φορες και ξαπλωνει, στο σημειο ακριβως που ξαπλωνω εγω. Τωρα αν το κανει γιατι της λειπω ή επειδη επιβουλευεται την θεση μου, αυτή ξερει...
Αρη, εσύ τι κάνεις όταν λείπω???:D

Λοιπόν...

1. Μιά από τα ίδια: Απαγορεύονται δια ροπάλου... από την αρχή!
Με τη Μόκα δεν ήταν ποτέ δύσκολο... όντας πανέξυπνη, τα έμαθε καλά και δεν μας ανησύχησε ποτέ...
Ο συνδυασμός με τον Casper είναι που "σκοτώνει": Ο Casper είναι, σε γενικές γραμμές, πιο εκπαιδεύσιμος - υπάκουος - μπουνταλάς... αλλά εκεί η Μόκα, όντας (και) παμπόνηρη, προσπαθεί να τον χαλάσει... παίρνει κάποια πράγματα και τα μασουλάει, όλως αιφνιδίως... και, σαν να μη φτάνει αυτό, του τα πηγαίνει και του τα προσφέρει, για να παίξουν διελκυστίνδα!!!!!:mad: Π.χ., κάτι μαξιλαράκια από τον καναπέ, που ο ίδιος δεν διανοείται να τα πάρει...

2. Αυτά όλα, όταν είμαστε εμείς στο σπίτι...
Και θα έλεγα ότι η μεγάλη ευτυχία (βλέπε: παιδική χαρά) είναι όταν είμαι (και) εγώ στο σπίτι!!!:rolleyes:
Μιάς και η γυναίκα μου είναι πιο αυστηρή και δεν μασάει, παρόλα τα καραγκιοζιλίκια που κάνουν...

3. Αυτά είναι μέσα στο πρόγραμμα... όπως ακριβώς τα περιγράφεις...
Με μία περαιτέρω παρατήρηση: Ακόμα και σ' αυτά τα θέματα, ο Casper έχει πιο γερά νεύρα και "ερεθίζεται" σπανιότερα... π.χ., όχι όταν περνάει κάθε σκυλί από κάτω, αλλά όταν περνάει ο "κολητός του" (ή η κολητή του), δηλαδή ο σκύλος που έχει κλειδώσει...
Ομως... η Μόκα κάνει ότι μπορεί για να τον παρακινήσει στο χαβαλέ!
Π.χ. Ο Casper αυτές τις μέρες βλέπει τον μπογιατζή που βάφει το απέναντι σπίτι και από τη 2η μέρα κατάλαβε ότι θα τον "φάει στη μάπα" και όλα εντάξει... η Μόκα, όμως, τον ξεσηκώνει κάθε πρωί!
Επιπλέον... ο Casper (όπως και η Μόκα!) ξέρει πολύ καλά ότι αυτός που βγήκε από το ασανσέρ είμαι εγώ!!! Και περιμένει με χαρά, αλλά ήρεμος... αν κάνω, όμως κάποιο θόρυβο (που τον έχω ξανακάνει εκατοντάδες φορές) η Μόκα θα γαυγίσει!

4. Οταν είναι μόνο τους σπίτι, το τιμόνι παίρνει η Μόκα... και κάνει όλη την τελετουργία που περιγράφεις...
Γιατί ο Casper είναι (ακόμα) στο crate... και ξέρει ότι, είτε γαυγίσει είτε όχι, είναι σε περιορισμένη θέση...
Βέβαια, πρόσεξε: Ο Casper είναι σε θέση ακόμα και να διαλύσει το crate, εάν συμβεί κάτι πραγματικά σοβαρό...:cool: ας πούμε, αν μπει κάποιος μέσα "απρόσκλητος"... το έχει κάνει μιά φορά, παρουσία της γυναίκας μου, όταν μπήκε κάποιος τεχνικός μέσα (αφού του είχε ανοίξει η γυναίκα μου)...
Ομως, πιστός στα δεδομένα (more or less) της φυλής του, αυτές τις έντονες αντιδράσεις, θα τις κάνει όταν είμαστε εμείς στο σπίτι... έστω (και ειδικά αν) και αν είναι μόνο η κόρη μας στο σπίτι...

5. Αυτό δεν το κάνουν ποτέ... μέχρι τώρα...

6. Ο μικρός θα ήθελε να ανέβει σε κρεβάτια ή καναπέδες, όμως έχει μάθει να μην το κάνει (μπροστά μας)... αν λείψουμε και δεν είναι μέσα στο crate, θεωρώ πολύ πιθανόν να το κάνει...
Η Μόκα ποτέ...

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Εγώ δεν την αφήνω ακόμα ελεύθερη στο σπίτι, όταν λείπω. Μόνο αν πεταχτώ μέχρι το φούρνο για 2 λεπτά.
Πλέον δεν τρελαίνεται όπως στις αρχές. Έχει μάθει το πρόγραμμά μας και ξέρει ότι όταν φύγω θα την κλείσω και θα βγει όταν επιστρέψω. Ωστόσο, λυσσάει λίγο παραπάνω στο crate όταν καταλαβαίνει ότι θα βγούμε και οι δύο μαζί και ακόμα πιο πολύ όταν μας βλέπει να φεύγουμε με παρέα από το σπίτι. Έι εμένα εδώ θα μ' αφήσετε;;
Και στις δύο περιπτώσεις ησυχάζει γρήγορα όμως.

Η μόνη σκανταλιά που κάνει είναι τα βράδια που συνήθως κοιμάται μαζί μας, αλλά τώρα που κρύωσε ο καιρός προτιμάει τη ζεστασιά του crate το οποίο βρίσκεται στο σαλόνι. Ωστόσο, επειδή κάποια στιγμή κοιμόμαστε, βρίσκει την ευκαιρία και ανεβαίνει στον καπανέ. Όσες φορές κι αν της πω κατέβα, είναι τόσο έξυπνη που θα περιμένει να κοιμηθούμε και θα ξαναπάει.

Αλήτισσα.

Το άλλο αστείο θέμα μας είναι ότι αν δει ότι τρως, κάθεται σαν το Βούδα μπροστά σου και της τρέχουν κυριολεκτικά τα σάλια... Από το τραπέζι δεν κλέβει, εκτός αν την αφήσεις πχ μόνη της στο δωμάτιο όπου υπάρχει εύκολα προσβάσιμο φαγητό. Οπότε δεν αφήνω φαγητό σε σημείο που μπορεί να το φτάσει και problem solved.

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
...Ωστόσο, λυσσάει λίγο παραπάνω στο crate όταν καταλαβαίνει ότι θα βγούμε και οι δύο μαζί...
Στην περίπτωση αυτή και τα 2 τα δικά μας, βάζουν τα μαύρα πανιά...
Πέφτουν (στην κυριολεξία) με τις μουσούδες τους πάνω στο πάτωμα και δε μας κοιτάζουν κάν... άκρα του τάφου σιωπή...
Και, μάλιστα, αρχίζουν "τα μούτρα", μόλις διανοηθούν ότι αρχίζουμε να ετοιμαζόμαστε...

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.920
Περίεργο που ξεκίνησες τέτοιο θέμα Άρη γιατί σκεφτόμουν να γράψω τι κάνουν όταν λείπω γιατί μου έχει κάνει εντύπωση..
Λοιπόν και στα τρία απαγαρεύονται τα στοιχειώδη, καναπέδες ( στην Λούση κάνουμε τα στραβά μάτια γιατί είχε το δικό της καναπέ εκεί που μεγάλωσε :D ) κλέψιμο σκουπιδιών (επιτέλους το έκοψε ο Τζιμάκος, σκάψιμο στις γλάστρες (εκεί πέφτει group assignment , με τον καθένα στον δικό του ρόλο), κλέψιμο φαγητού από το τραπέζι κλπ κλπ..
Όλες οι απαγορεύσεις ισχύουν με μεγάλη επιτυχία όταν ο καλός μου είναι σπίτι..Με εμένα υπάρχει μία αναρχία...παρόλο που δεν είμαι ελαστική με έχουν λίγο γραμμένη στα @@ του έλβις..

Τέλως πάντων το παράξενο όμως είναι ότι όταν λείπουμε...δεν κάνουν τίποτα..Κοιμούνται και τα τρία..δεν ακούγεται κιχ, δεν κάνουν διαολιές, δεν πραγματοποιούν τα σατανικά τους σχέδια..κοιμούνται περιμένοντας...Ο πιο πετυχημένος τρόπος δηλαδή να είναι ήσυχα και υπάκουα είναι να μην είμαστε στο σπίτι :p

νασια

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2012
616
11
Όταν λειπουμε κοιμάται ,αν είναι ανοιχτή η βεράντα θα γαβγισει όταν περάσει κάτι που δεν γουστάρει και πάλι νάνι.
Δεν κάνει ζημίες (απολύτως τίποτα) είτε λειπουμε είτε όχι. Είναι το ΠΙΟ ξενερωτο κουταβι που εχω δει. Αγκαλιές δεν θέλει, ζημίες δεν κάνει .......α στο καλό ,μου τη δίνει.:mad:

Στάλθηκε από το HTC Vision μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Στις αρχες οταν φεύγαμε τον κλείναμε στη βεράντα γιατί να πω την αλήθεια φοβόμουν να τον αφήσω μέσα μόνο του,γιατί δεν ηξερα τι θα έβρισκα μετά!!:rolleyes:
Φυσικά έκανε το..."νοικοκύρη" στη βεράντα έπαιρνε τη σκούπα το φαράσι,τα έβρισκα κάτω δλδ,το καλοκαίρι τραβούσε τα μαξιλάρια απο τις καρέκλες και τα έβρισκα μασημένα,μέχρι που τη τελευταία φορά μας χάλασε το αυτόματο πότισμα για τις γλάστρες!!!
Μετά την εκπαίδευση βέβαια σταμάτησαν όλα αυτά,οπως σταμάτησα κι εγώ να τον κλείνω στη βεράντα!
Επειδή είμαι άνεργη,δε λείπω πολλές ώρες απο το σπίτι,οπότεδε μένει και πολλές ώρες μόνος του.Οταν όμως λείψω,του αφήνω ανοιχτή τη μπαλκονόπορτα να μπαινοβγαίνει,και του βάζω και λίγο το ράδιο για να μη νιώθει την απώλεια!! Τον έχω καλομαθημένο!!!:p Επίσης φροντίζω να τον απασχολώ με κάποιο κόκαλο ή τα παιχνίδια του για να περνάει την ώρα του!

Στο θέμα φαγητού,όταν τρώμε,πολλές φορές δε δίνει σημασία και κάθεται σε άλλο χώρο,αν δε του μυρίσει κάτι λαχταριστό!! Οταν όμως έχει το μενού κρεατικό,έρχεται και στήνεται στη θέση "κάτσε" πέρνοντας το βλέμμα του ζητιάνου που έχει να φάει κανα χρόνο!!! Εμείς συνεχίζουμε αδιαφορώντας κι αποφεύγουμε να δίνουμε οτιδήποτε μεζέ,εκτός απο σπάνιες περιπτώσεις που κάποια στιγμή λυγιζω οταν ακουμπάει το κεφάλι του στο πόδι μου κοιτώντας με παρακλητικά!!! Αλλά κι εκεί με μέτρο και οχι πάντα!

Στο θέμα γαβγίσματος,ειδικά οταν περνάει σκύλος ή γάτα βγαίνει τρέχοντας στη βεράντα να κάνει το νταή,και να διώξει τους τετράποδους "εισβολείς", γι αυτο φροντίζω τις ώρες κοινής ησυχίας να κλείνω εντελώς τη μπαλκονόπορτα!!! Οταν δε,χτυπάει το κουδούνι τρέχει πρώτος και καλύτερος στη πόρτα και περιμένει να δει ποιος είναι...εκεί έχουμε πολλή δουλειά γιατί προσπαθώ να τον κάνω να μένει σε μια απόσταση μακρύτερα απο μένα κι όχι να περιμένει δίπλα μου και να βγαίνει να δει ποιος έρχεται!

Οσο για τους καναπέδες-κρεβάτια δεν είχαμε ποτέ τέτοιο θέμα,γιατί απο την αρχή δεν του επέτρεψα να ανεβαίνει πουθενά,οπότε ξέρει τους χώρους και το δικό του κρεβάτι και πηγαίνει εκεί...

mmitsi

Well-Known Member
26 Οκτωβρίου 2011
122
0
paros
Οταν μένει μόνη είναι ελεύθερη μέσα στο σπίτι μιάς και δεν έχει καρτέ. Έχει αντιληφθεί πως η εξώπορτα ανοίγει απο το πόμολο και δίνει σάλτους για να το φτάσει. Πολλές φορές έχει ρίξει το κουρτινάκι το κοφτό του παραθύρου της εξώπορτας και μια φορά ήταν και ξαπλωμένη πάνω του ενώ είχε περίοδο. Το πόμολο είναι πάντα σαλιωμένο επίσης. Σε κάποιο σημείο του σπιτιού της έχω μια πάνα στην οποία δεν πηγαίνει πιά, λόγω ότι είναι 1,5 έτους αλλά κάνει μια σταγόνα όταν την αφήνω. δεν γαβγίζει, δεν μασουλάει πράγματα και δεν σκαρφαλώνει λόγω ότι είναι μικρόσωμη. Οταν φεύγω ξαπλώνει πάντα πίσω απο την πόρτα και με περιμένει.

nasouk

Well-Known Member
15 Ιουλίου 2010
1.166
3
Οσο το σπιτι ειναι ορθιο και η συζυγος χαμογελαστη, δεν θελω να ξερω τι κανει οταν λειπω.:p:p:p

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Όταν φεύγω από το σπίτι....
είμαι πάντα σίγουρη ότι έχω βάλει οτιδήποτε μπορεί να τους φανεί ενδιαφέρον για μασούλημα σε σημείο που δεν το φτάνουν.

Όταν γυρίζω σπίτι....
τις περισσότερες φορές με διαψεύδουν! Το επιτραπέζιο ας πούμε που είναι στο τραπεζάκι του σαλονιού εδώ και 1 χρόνο ξαφνικά μια μέρα αποφάσισαν να το κάνουν θρούλια ενώ είχα φύγει από το σπίτι.

Γι`αυτό τώρα πια, όταν φεύγω από το σπίτι για πάνω από 2 ώρες, μόνο η Λάρα μένει ελεύθερη να τριγυρνάει. Άμα δεν υπάρχει φαγώσιμο και η πόρτα του μπάνιου είναι κλειδωμένη (εκεί είναι ο κουβάς με την κροκέτα) δεν υπάρχουν ζημιές να κάνει.

Άμα ξεχάσω φαγητό στο φούρνο, σε κλειστό τάπερ πάνω στον πάγκο ή άμα αφήσω ξεκλείδωτη την πόρτα του μπανιου....άστο καλύτερα. Ναι, ανοίγει το φούρνο, ανοίγει πόρτες, ανοίγει τάπερ (χωρίς να τα καταστρέφει). Και όλα αυτά πάντα όταν λείπω. Τι ραδιούργα θεέ μου!

Nemakos

Active Member
1 Σεπτεμβρίου 2012
28
0
Φυλαγε τα ρουχα για να εχεις τα μισα!
Αυτο το μοτο ακολουθω και οταν φευγουμε την αφηνω στο χωλ-σαλονι με κλειστες τις αλλες πορτες,
ενοειται απαγορευεται να ανεβει σε καναπεδες,κρεβατια(ασχετα που δεν μπορει λογω υψους:p)
Το μονο κακο ειναι οτι η κουζινα χωριζεται με ενα πασο και καθε φορα που γυριζουμε σπιτι βρισκουμε την κυρια να εχει μολις βγει απο εκει κουνιστη και λυγιστη!(οσο ειμαστε σπιτι φτανει μεχρι την εισοδο της κουζινας και σταματαει κοιτωντας μας και ειτε της λεω ΜΗ ειτε μονη της φευγει απο εκει)
γενικα μεσα στο σπιτι δεν κανει ζημιες γιατι σιγουρα καποιος θα ειναι μαζι της αν και τελευταια δειχνει μια προτιμηση σε ενα χαλακι στο χωλ...

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
ποσες φορες λεω να βαλω καμερα να δω τι γινεται.....

τα μεγαλα μου, εκτος απο το να κλεψουν απο το χαμηλο τραπεζι κανα σνακ αμα ξεχαστει δεν κανουν τιποτα αλλο... :rolleyes:
χχμμμ... ισως η Ζαιρα τραμπουκιζει τον γατο για το φαι του και ας μας το παιζει μυξοπαρθενα αν ειμαστε εκει, καθότι ο πρωτος, κυριος, αφηνει παντα 2-3 κοκκους στο πιατο του για ωρα αναγκης...
..οκ, ο μεγαλος, γαυγιζει στο μπαλκονι.. αλλα αυτο το κανει και οταν ειμαστε εκει μεχρι να του πουμε να το βουλωσει..

Τυχον φαγητο που αφησουμε σε παγκο, τρωγεται σε συνεργασια.. τρωει ο γατος.. και μετα αρχιζει παιζει και το πεταει κατω .. το αποτελειωνουν οι αλλοι.. Αποδειξεις, τα ψιχουλα στον παγκο και η συσκευασια στο πατωμα.. διοτι αποκλειω ο γατος εν τη απουσια μου να διεκδικει φαγητο απο 3 μουλαρια...

Καλα για την μικρη μελισσα, την Μενια... ανεβαινει στους καναπεδες και κοιμαται.. τρωει τις καλαμιες, τρωει τις γλαστρες.. ανακατευει τα χωματα.. αποδειξη , τα χωματα στα μουτρα της και στα νυχια της, καλαμιες στα κακα της, τριχες της στον καναπε... κτλ κτλ...
δεν μπαινει crate , ερχεται μαζι μου και τελειωνει η υποθεση..

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Περίεργο που ξεκίνησες τέτοιο θέμα Άρη γιατί σκεφτόμουν να γράψω τι κάνουν όταν λείπω γιατί μου έχει κάνει εντύπωση..
Μυρτω, Οριστε ο λογος που ανοιξα το θεμα αυτο σημερα.
Με πηρε τηλεφωνο η γυναικα μου και μου ειπε ότι ηταν εξω στην αγορα και όταν γυρισε αντικρυσε το παρακατω θεαμα το οποίο και αποθανατισε.
Οι γαϊδουρες ποζαρανε μαλιστα στον φακο για το κατορθωμα τους. Αντε η Ζηνα ετσι κι αλλιως κοιμαται παντα μαζι μας και το κρεβατι μας είναι και δικο της. Αλλά η άλλη η μεγαλη η μουλάρω?

Σημείωση: Τα φυτα στο κεφαλι μου ειναι αρμπαροριζες για παρασκευη σπιτικου λικερ.

Οταν δε,χτυπάει το κουδούνι τρέχει πρώτος και καλύτερος στη πόρτα και περιμένει να δει ποιος είναι...εκεί έχουμε πολλή δουλειά γιατί προσπαθώ να τον κάνω να μένει σε μια απόσταση μακρύτερα απο μένα κι όχι να περιμένει δίπλα μου και να βγαίνει να δει ποιος έρχεται!
Βιβη, Το μονο που χρειαζεσαι είναι να μαθει ο Ροκυ την εντολη place. Ειχα κι εγω το ιδιο προβλημα με σενα και οι γκουρου του φορουμ μού δωσανε την λυση:
Εντολή place. Παρακαλώ οδηγίες

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Αχαχαχαχαχαχαχαχα και δεν πτοήθηκε καν να σηκωθεί ε????

ΘΕΑ η Ήρα!!!!!!!! αγαπάω!

bouboul

Well-Known Member
18 Οκτωβρίου 2012
420
2
Η μόνη σκανταλιά που κάνει είναι τα βράδια που συνήθως κοιμάται μαζί μας, αλλά τώρα που κρύωσε ο καιρός προτιμάει τη ζεστασιά του crate το οποίο βρίσκεται στο σαλόνι. Ωστόσο, επειδή κάποια στιγμή κοιμόμαστε, βρίσκει την ευκαιρία και ανεβαίνει στον καπανέ. Όσες φορές κι αν της πω κατέβα, είναι τόσο έξυπνη που θα περιμένει να κοιμηθούμε και θα ξαναπάει.
αυτό κάνει ο δικός μου με το κρεβάτι, περιμένει στις μαξιλάρες του υπομονετικά να κοιμηθούμε και τσουπ ανεβαίνει πάνω!
αν τον πάρω χαμπάρι του λέω κάτω και κατεβαίνει μέχρι να ξανακοιμηθώ!
μέχρι και έναν μήνα αποκλεισμό έφαγε από την κρεβατοκάμαρα τα βράδια, το έκοψε για μερικές μέρες και τώρα πάλι τα ίδια.
ζημιές γενικότερα τις κόψαμε γρήγορα με αρκετή υπομονή οπότε τον αφήνω χύμα όταν λείπουμε,μόνο την κρεβατοκάμαρα κλείνω γιατί κοιμάται στο κρεβάτι όσες ώρες είναι μόνος εκεί, έχει μια ψύχωση με το κρεβάτι και το μαξιλάρι μου.
επίσης δεν αφήνουμε γλυκά πάνω σε τραπέζια η πάγκους,τα τρώει τα γλύφει μέχρι να μην μείνει τίποτα και κρύβει τα περιτυλίγματα επιμελώς κάτω από τον καναπέ!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.920
Αχαχααααα δεν λέω φοβερή αφορμή σου δώσανε τα κορίτσια σου! ;)

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Μυρτω, Οριστε ο λογος που ανοιξα το θεμα αυτο σημερα.
Με πηρε τηλεφωνο η γυναικα μου και μου ειπε ότι ηταν εξω στην αγορα και όταν γυρισε αντικρυσε το παρακατω θεαμα το οποίο και αποθανατισε.
Οι γαϊδουρες ποζαρανε μαλιστα στον φακο για το κατορθωμα τους. Αντε η Ζηνα ετσι κι αλλιως κοιμαται παντα μαζι μας και το κρεβατι μας είναι και δικο της. Αλλά η άλλη η μεγαλη η μουλάρω?

Σημείωση: Τα φυτα στο κεφαλι μου ειναι αρμπαροριζες για παρασκευη σπιτικου λικερ.

Βιβη, Το μονο που χρειαζεσαι είναι να μαθει ο Ροκυ την εντολη place. Ειχα κι εγω το ιδιο προβλημα με σενα και οι γκουρου του φορουμ μού δωσανε την λυση:
Εντολή place. Παρακαλώ οδηγίες

Το ξέρεις ότι εισαι ρατσιστής κατά των μεγαλόσωμων ε??? Ντροπη σου! Εχουν και αυτά δικαίωμα στο στρώμα το ανατομικό και τις κουβέρτες μας! :p

νασια

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2012
616
11
Μπράβο Ghelly, πολυ σωστά. Δεν κάνουμε διακρίσεις στα παιδιά. Γιατί η μια στο κρεβάτι και η άλλη όχι δηλαδη? Και τέτοια κούκλα κιόλας. Ιση μεταχείριση απαιτεί το κορίτσι :)

Στάλθηκε από το HTC Vision μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.250
Μέλη
20.029
Νεότερο μέλος
Stefaniadoul