Όχι, δεν με κατάλαβες!Στέλιο διαφωνώ για το περί δυσφήμισης - κακής διαφήμισης του φόρουμ, και θα σου αναλύσω το γιατί.
Μιλάω σαν επαγγελματίας διαφημιστής, , δεν υπάρχει κακή διαφήμιση. Μερικά παραδείγματα για κακό προϊόν με φουλ διαφήμιση. Γελάνε οι περισσότεροι με τον "Άδωνις Γεωργιάδης", όμως αυτή η προβολή κ η τηλεβιβλιοπωληση τον έκανε βουλευτή, το χαστούκι στην βουλευτή ενίσχυσε αντί να μειώσει τα ποσοστά του ακραίου κόμματος. οι διαφημίσεις jumbo σπανέ τα νεύρα αλλά σου μπαίνει στο κεφάλι ότι το Jumbo έχει φτηνά προϊόντα που συμφέρουν. Υπάρχουν άπειρα παραδείγματα τέτοιας "δυσφήμισης" που φέρνει αποτέλεσμα όμως.
Πόσο μάλλον όταν το Προϊόν "dogforum" δεν έχει κάτι κακό. τα άρθρα που φιλοξενεί είναι υπεραναλυτικα, κατανοητά, και αληθή. τους πετάς το Link και όποιος το ανοίξει κ το διαβάσει στην καλύτερη θα πεισθεί κ θα το ακολουθήσει στο μέλλον, στην χειρότερη θα έχει απλά ακούσει έναν γερο αντίλογο στο γιατί δεν ζευγαρώνουμε τα ζώα μας.
Το forum αυτό θέλω να πιστεύω ότι οι ιδρυτές το έφτιαξαν για να μοιραστούν την αγάπη τους για τους σκύλους, με άλλους ανθρώπους, να βοηθήσουν και να μορφώσουν όσους έτυχε να έχουν λίγες η καθόλου γνώσεις περί σκύλων. Άρα λοιπόν όποιος θέλει να μάθει από εδώ ας μάθει. αδαείς δεχόμαστε, ξεροκέφαλους ξερολες όμως δεν νομίζω οτι χρειαζόμαστε μιας κ ότι και να τους πεις δεν πρόκειται να αλλάξουν.
Παντα φιλικα και στα πλαισια της συζητησης,
Γιωργος.
Η αγγελία που ανέρτησε ο ΜάρκοςΓΔ και την έβαλε και εδώ διαφημίζεται!Όχι το dogforum σαν forum!
Έπειτα αν κάποιος πατήσει στο google ακριβώς αυτήν την αγγελία που ανήρτησε ο ΜάρκοςΓΔ, ψάχνοντας να ζευγαρώσει, θα εμφανίσει και το dogforum ως ότι διαθέτει την αγγελία μέσα σε κάποιο από τα πολλά topics, δηλαδή +1 πηγή για να ψάξει ο ενδιαφερόμενος να...ζευγαρώσει.Άσχετα αν το forum είναι ενάντια σε αυτό, είναι ομολογουμένως μια επιπλέον πηγή!
Σ'αυτό αναφέρθηκα εγώ!