Τι θα λέγατε για μερικές διαδικτυακές βοήθειες;

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Στέλιο διαφωνώ για το περί δυσφήμισης - κακής διαφήμισης του φόρουμ, και θα σου αναλύσω το γιατί.
Μιλάω σαν επαγγελματίας διαφημιστής, , δεν υπάρχει κακή διαφήμιση. Μερικά παραδείγματα για κακό προϊόν με φουλ διαφήμιση. Γελάνε οι περισσότεροι με τον "Άδωνις Γεωργιάδης", όμως αυτή η προβολή κ η τηλεβιβλιοπωληση τον έκανε βουλευτή, το χαστούκι στην βουλευτή ενίσχυσε αντί να μειώσει τα ποσοστά του ακραίου κόμματος. οι διαφημίσεις jumbo σπανέ τα νεύρα αλλά σου μπαίνει στο κεφάλι ότι το Jumbo έχει φτηνά προϊόντα που συμφέρουν. Υπάρχουν άπειρα παραδείγματα τέτοιας "δυσφήμισης" που φέρνει αποτέλεσμα όμως.

Πόσο μάλλον όταν το Προϊόν "dogforum" δεν έχει κάτι κακό. τα άρθρα που φιλοξενεί είναι υπεραναλυτικα, κατανοητά, και αληθή. τους πετάς το Link και όποιος το ανοίξει κ το διαβάσει στην καλύτερη θα πεισθεί κ θα το ακολουθήσει στο μέλλον, στην χειρότερη θα έχει απλά ακούσει έναν γερο αντίλογο στο γιατί δεν ζευγαρώνουμε τα ζώα μας.

Το forum αυτό θέλω να πιστεύω ότι οι ιδρυτές το έφτιαξαν για να μοιραστούν την αγάπη τους για τους σκύλους, με άλλους ανθρώπους, να βοηθήσουν και να μορφώσουν όσους έτυχε να έχουν λίγες η καθόλου γνώσεις περί σκύλων. Άρα λοιπόν όποιος θέλει να μάθει από εδώ ας μάθει. αδαείς δεχόμαστε, ξεροκέφαλους ξερολες όμως δεν νομίζω οτι χρειαζόμαστε μιας κ ότι και να τους πεις δεν πρόκειται να αλλάξουν.

Παντα φιλικα και στα πλαισια της συζητησης,

Γιωργος.
Όχι, δεν με κατάλαβες!
Η αγγελία που ανέρτησε ο ΜάρκοςΓΔ και την έβαλε και εδώ διαφημίζεται!Όχι το dogforum σαν forum!
Έπειτα αν κάποιος πατήσει στο google ακριβώς αυτήν την αγγελία που ανήρτησε ο ΜάρκοςΓΔ, ψάχνοντας να ζευγαρώσει, θα εμφανίσει και το dogforum ως ότι διαθέτει την αγγελία μέσα σε κάποιο από τα πολλά topics, δηλαδή +1 πηγή για να ψάξει ο ενδιαφερόμενος να...ζευγαρώσει.Άσχετα αν το forum είναι ενάντια σε αυτό, είναι ομολογουμένως μια επιπλέον πηγή!
Σ'αυτό αναφέρθηκα εγώ!

ΜάρκοςΓΔ

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2011
389
2
Σαντορίνη - Κερατσίνι
ευχαριστώ για την ανταπόκριση παιδιά!
Στέλιο νομίζω είναι καλό το να πέσει κάποιος τυχαία σε αυτό το φόρουμ ψάχνοντας να αγοράσει σκύλο. Ίσως και να του ανοίξουν τα μάτια εδώ πέρα...
Τι λες; Ίσως να είναι και δυσφήμηση αλλά από την στιγμή που δεν αναρτήθηκε στο φόρουμ γιατί να 'ναι;

valter

Well-Known Member
22 Δεκεμβρίου 2009
160
1
Νέο Ψυχικό
μπα οχι στελιο, το αναποδο θα συμβει σε πιθανο ψαξιμο καποιου σε τετοια ερωτηση. θα μπει, και θα δει το γιατι δεν το κανουμε. ειναι το ιδιο με τοσα αλλα θεματα που εχουμε στο φορουμ συζητώντας κ προτρέποντας καποιους στο να μην παρουν τη ρατσα που ψαχνουν απο byb η πετσοπ.

silver

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2012
813
1
Αθήνα
ζητώ ενισχύσεις ΜΠΑΡΜΠΑΡΑ ΚΟΥΙΜΑΝΗ's Photos | Facebook τα πράγματα έχουν ξεφύγει
Το περιεχόμενο δεν είναι διαθέσιμο πλέον. Είτε το απέσυρε, είτε το έκανε να μην είναι διαθέσιμο στο ευρύ κοινό. Εμ βέβαια τόσα άτομα την έκραξαν...Σίγουρα δεν θ αλλάξει την απόφασή της, αλλά τουλάχιστον δεν θα πέφτουν πάνω στην αγγελία της

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.032
Νεότερο μέλος
Nina_Κ