Αμαλια, εισαι μεσα στα πραγματα ΠΟΛΥ πριν απο εμενα. Ξερεις λοιπον απο πρωτο χερι και πολυ καλα οτι μονο η καλη θεληση δεν αρκει. Χρειαζεται και η ουσιαστικη βοηθεια.
Αν λοιπον εγω βρω 5 νεογεννητα κουταβια τα οποια αδυνατω να μεγαλωσω με μπιμπερο, αδυνατω να τα φιλοξενησω για 2, 6, 10 μηνες μεχρι να βρουν (αν βρουν οικογενεια) και σαφεστατα αδυνατω να ανταπεξελθω στα τοσα εξοδα. Και ζητω βοηθεια. Ποσοι πιστευεις οτι θα βοηθησουν? Ποσοι θα παρουν ενα κουταβι να το σωσουν? ποσοι θα με βοηθαγαν στα εξοδα? Ποσοι θα ξεσκατιζαν? Θα χαλαγαν την βολεψη
της καθημερινοτητας τους?
Υπαρχουν και αυτοι που δε θα μπουν στη διαδικασια ν απαντησουν σε μια αγγελια οπως λες, αλλα θα βοηθησουν οταν το κουταβι βρεθει μπροστα τους. Εγω εχω τουλαχ. 3 τετοια παραδειγματα ατομων τον τελευταιο καιρο που ενω δε σκοπευαν να παρουν σκυλο, τα βρηκαν μπροστα τους και τα μαζεψαν.
Περιπτωση 1:γκριφονοειδες νεαρο που βρεθηκε με βιαιως κομμενη ουρα και μαλιστα χρειαστηκε εντατικη θεραπεια για να γινει καλα.
2:κουταβι λαμπραντοροειδες στο λαγονησι βρεθηκε 2 μηνων, μαυροτσουκαλο.
3:αγνωστης προελευσης σκυλιτσα 2-3 χρονων πολυ φοβισμενη και σκελετωμενη, λαγονησι και αυτοι.
Κι οι 3 ανθρωποι δεν ειχαν μπει ποτε στη διαδικασια του "εθελοντισμου", ομως μολις ειδαν αυτα τα πλασματα τα μαζεψαν χωρις δυετερη σκεψη.
Sent from my iPad using Tapatalk HD