Τι θα κάνω με αυτόν; (Αδέσποτο)

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Λοιπον ο μικρος απο εχθες εχει ζωντανεψει αρκετα να πω.....τρεχει,χοροπηδαει,τρωει ολα καλυτερα!!Παιρνει και την αντιβιοση του ολα καλα!!
Κανενας για φιλοξενια δε εχει βρεθει....ειναι νωρις αλλα δε εχω και χρονο!!!Μεχρι αυριο το απογευμα μπορω να τον κρατησω μετα δε ξερω!!
Επισης σε πανσιον δε μπορει να παει αυφου δε εχει κανει εμβολια ακομα οποτε...

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Ειμαι πολυ χαρουμενη:)
Ο μικρος ειναι στο δρομο για το προσωρινο του σπιτι,οπου θα φιλοξενηθει για να γινει και παλι σουπερ κουταβος!!!:p
Ευχαριστω ολους που ενδιαφερθηκαν με το ανχος μου και την αγωνια μου!!!
Ο μικρος ειναι μια σκετη γλυκα και πιστευω οτι οταν του βγει και παλι το τριχωματου θα ειναι σκυλαρος με τα ολα του!!!:D:D

Εδω να πω οτι δε ξεχναμε ομως οτι του ψαχνουμε ενα σπιτι για να μεινει μονιμα;):)

Αν καποιος απο τους mods θελει να με βοηθησει για να φτιαξουμε παλι την αγγελια του!!!ευχαριστω:D

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Λοιπόν ο Μικρος ειναι με την κοπελα που τον φιλοξενη σε νησι!!Η κοπελα τον πηγε στον κτηνιατρο της οπου:της ειπε οτι ειναι κοντα 4 μηνων,πηρε δειγμα και ειχε ψωρα γιατι τωρα ειναι στη φαση που φευγει!!Αλλα του εγιναν εξετασεις και εχει υψηλα λευκα και λιγο χαμηλο αιματοκριτη και πυρετο(δεκατα)39!!!Μια εβδομαδα εχει πυρετο!!!Πηρε και το drotal του!!
Τωρα δε μπορει να καταλαβει γιατι εχει αυτη την κλινικη εικονα....ο μικρος ειναι ζωηρος,παιζει,δαγκωνει κανει τις κουταβισιες τρελες κανονικα!!!
Αααα επισης της ειπε της κοπελας να τρωει royal ειδικη τροφη!!!
Ειπε ο γιατρος να παρει αλλη μια φορα drotalγιατι τα λευκα μπορει να ειναι ανεβασμενα απο παρασιτα!!!
Επισης της ειπε οτι μοιαζει με τεριε(καλα οχι οτι μας νοιαζει )ετσι το αναφερω!!!
Να πω οτι τον μικρο οταν το βρηκα ηταν οχι απλα γεματος τσιμπουρια ειχε παντου!!!Μα παντου!!!

Τωρα γιατι τα γραφω:γιατι θελω ο μικρος να γινει καλα και να βρει σπιτι και εχω αγχωθει για το τι εχει!!!

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Δε του εκανε εξεταση αλλα παιρνει εδω και μια εβδομαδα βιμπραμισιν!!!
Θα του κανει την επομενη φορα για καλαζαρ και ερλιχιωση!

yasemin

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2009
2.789
5.380
Αφου τον βρηκες με τσιμπουρια θα επρεπε ο κτηνιατρος να κανει την εξεταση.
Ευτυχως παιρνει αντιβιωση και μαλιστα την καταλληλη,ευχομαι περαστικα στο μικρουλη.

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Ευχαριστω....απλα η ερλιχιωση κανει πυρετο?
Γιατι αυτο του φαινεται παραξενο ο πυρετος!!
Επισης μας ειπε οτι μπορει να εχει πυρετο επειδη εχει υπερ ενταση?
Τι να πω σε αυτα ειμαι πληρως ασχετη και η Μοιρα(ευτυχος) δε εχει τιποτα παραξενο μεχρι τωρα......πρωτη φορα ξεκινησα να κανω ενα καλο και θελω να βγει σε καλο για τον μικρο και να γινει καλα!

yasemin

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2009
2.789
5.380
Κανει και πυρετο αλλα το 39 σε κουταβι δεν θα το ελεγα και πυρετο.
Τωρα απο υπερενταση να ανεβασε θερμοκρασια και να του κραταει και μια εβδομαδα κομματακι δυσκολο.

Σε καλο θα βγει μην ανησυχεις!

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Κοιτα και εκεινος τα λεει δεκατα....αλλα ξερεις οταν ακουμε 39 λεμε πω εχει πυρετο!!!
Τι να πω μακαρι ολα να πανε καλα....

yasemin

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2009
2.789
5.380
Αν δεν επαιρνε ηδη αντιβιωση μπορει να ειχε ανεβασει πραγματικα πυρετο.
Δεν πιστευω να το εμβολιασε?

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Οχι οχι φυσικα,πρωτα να δουμε πως θα παει να ηρεμισει απο ολα και φυσικα να μην εχει και πυρετο!!
Κοιτα οταν τον βρηκα την προιγουμενη Τριτη ειχε 39,5 και η δικια μου γιατρος του εκανε αντιπυρετικη και ενεση για την ψωρα...μεχρι την Παρασκευη που τον ειχα εγω επεσε στο 37,5 καθε μερα τον μετραγα!!
Μετα πηγε παλι Τριτη οπου ειχε 39 οπως και εχθες τι να πω!!

yasemin

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2009
2.789
5.380
Το 37.5 ειναι υποθερμια για τα σκυλια.
Μαλλον θα εχει τσιμπισει τιποτα απο τα τσιμπουρια,με την αντιβιωση θα συνερθει θα δεις.

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Αχα...ειμαι τοσο ασχετη που το μετρησα και λεω αααα παει καλυτερα του ''επεσε'' ο πυρετος!!#-o
Βασικα με ηρεμει που εχει πολυ ορεξη και ενεργεια...οπως λεμε τρωει,πινει και γλενταει!!!:D

yasemin

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2009
2.789
5.380
Το οτι εχει ορεξη για φαι και παιχνιδια ειναι οτι καλυτερο,νεαρο σκυλακι ειναι εχει φροντιδα,ολα ειναι με το μερος του.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.033
Νεότερο μέλος
Stepsn