Τι θα κάνω με αυτόν; (Αδέσποτο)

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Καλημερα, εχθες στην βολτα βρηκαμε αυτο το κουταβι!!!Ακομα δε το εχουμε παει στο γιατρο μαλλον το απογευμα ή αυριο!!
Ο μικρος ξυνετε συνεχεια ειναι πολυ ταλεποριμενος και μολις τον πηρα αγκαλια για να τον παω σπιτι κοιμηθηκε αμεσως...
Ειχε μερικα τσιμπουρακια και με προσοχη τα εβγαλα!!
Το προβλημα ομως ειναι αλλο δε γινεται με τιποτα να το κρατησω,γινεται πανικος στο σπιτι!!!
Φυσικα το εχω μεταφερει αλλου και το φροντιζουμε,αλλα και εκει δε μπορει να μεινει 1-2 μερες!!!
Τι θα κανω δε ξερω να τον αφισω παλι δε μπορω ειναι μικρουλις....!!!
Αν μπορει καποιος να με βοηθησει:confused:
Βαζω και μια φωτο για να τον δειτε...

DSC00242..jpg

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Τον φιλοξενείς και τον προωθείς μέχρι να βρει σπίτι. Είναι κούκλος, δεν θα αργήσει :)

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Μακαρι ρε κοριτσια γιατι δε μπορω να τον κρατησω πολυ μεχρι 3 μερες!!Το απογευμα που θα τον παω στον γιατρο και θα ξερω κατι παραπανω θα βαλω αγγελια!!!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.804
20.133
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΦΑΝΗ! ΙΣΩΣ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΣΠΙΤΙ ΓΕΜΑΤΟ ΑΓΑΠΗ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΝ!ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΚΛΙ ΠΑΝΤΩΣ!ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΣΟΥ
Καλώς μας βρήκες στο φόρουμ :)

Κάνε σε παρακαλώ τον κόπο να διαβάσεις για αρχή τους κανονισμούς [να δεις ας πούμε ότι δεν ενδείκνυται να γράφεις με κεφαλαία] και να μας συστηθείς, σε ένα δικό σου θέμα, να ξέρουμε με ποιόν μιλάμε ;)

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Λόγω ομορφιάς μπορεί να προκύψει ακόμα και σε 3 μέρες. Συνήθως όμως χρειάζεται περισσότερος χρόνος, καλό είναι να είσαι προετοιμασμένη και να έχεις λύση και για παραπάνω.

Avraki

Well-Known Member
22 Αυγούστου 2011
938
5
Αθήνα
Ειλικρινά αν μπορούσα θα τον έπαιρνα εγώ!!! ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟΣ!!!!! Αλλά έχω ήδη 6!!! Δεν με παίρνει για παραπάνω!! :( Ελπίζω ειλικρινά να βρεθεί γρήγορα σπίτι!!!!!

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
Απλώς μην τον δώσεις όπου να'ναι, λόγω του ότι δεν μπορεις να τον κρατήσεις πέρα από τις 3 μέρες. Θα βρούμε κάποιον για φιλοξενία, έστω κ μεταξύ μας εδώ στο φόρουμ έως ότου βρεθεί ο κατάλληλος/λη για το μικρό κούκλο.

Πετρος+Μαρια

Well-Known Member
8 Ιουλίου 2011
201
0
Αθήνα
Πω πω είναι κούκλος!!!! Θα τον παίρναμε εμείς αλλα δεν ξέρω κατα πόσο θα κατσει με τον δικο μας γιατι ειναι και αυτος μικρος και ατακτος!!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.804
20.133
Μια δοκιμή θα σας πείσει ;)
Εστω για φιλοξενία, μέχρι την υιοθεσία του :)

eyoylo

Active Member
28 Δεκεμβρίου 2010
31
0
Πικερμι Αττικης
πολυ ομορφο το σκυλι αλλα αφου εσυ νομιζεις πως το σπιτι σου δεν ειναι καταλληλο για να το υιοθετησεις τοτε πρεπει να βαλεις αγγελια. και εμας η δικια μας ηταν αδεσποτη, την μαζεψε μια κυρια ,εβαλε αγγελιες και ετσι τη πηραμε

Πετρος+Μαρια

Well-Known Member
8 Ιουλίου 2011
201
0
Αθήνα
Δουλευω πολλες ωρες και προσπαθουμε με το ωραριο του αντρα μου να μενει ο ναβαρ γυρω στις 4-5 ωρες μονος του! δεν ειμαστε συνεχεια σπιτι και δεν ξερω τι καταληξη θα εχει αν μεινουν τα δυο τους. Ειναι πολυ νωρις για δευτερο σκυλι γιατι εδω καλα καλα δεν εχει κοινωνικοποιηθει ο ναβαρ. Μακαρι να μπορουσα να βοηθησω. Θα προσπαθησουμε να του βρουμε μια οικογενεια για αυτον!!

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Παιδια σας ευχαριστω πραγματικα,μακαρι να μπορουσα 1 μερα και στο σπιτι γινεται πανικος το εχω παει στο πατρικο μου(λειπουν ο δικοι για 3 μερες)και θα ειναι εκει,μετα δε εχω που να το παω!!Παντος αν βρεθει καποιος εστω και για φιλοξενια τα εξοδα του μικρου τα δινω εγω!!!
Νιωθω πολυ ασχημα,γιατι δε θελω να τον δωσω οπου να ναι ή να τον αφησω παλι εξω!!Οι πιεσεις και οι κριτικες ειναι μεγαλες και δε μπορω-ουμε να τον παμε σπιτι μας!!
Αυτη τη στιγμη ειναι στο δρομο με τον καλο μου για τον γιατρο να μας κατι παραπανω να γραψω στην αγγελια του!
Παντος ειναι ισυχος αν κλαψει λιγο και του πεις χαλαρα ενα επ σταματαει αμεσως!!Του λειπει αρκετο τριχομα γι αυτο και περιμενω να μας πει η γιατρος τι ειναι και τι να κανουμε!!Παντος τα εξοδα τα βαζω εγω!!
Ευχαριστω και παλι νιωθω καλυτερα γιατι εχω πελαγωσει λιγο,επισης το σκ δουλευουμε πολλες ωρες οι Μοιρα παντα μενει με παρεα αλλα ο μικρος τι θα γινει?

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Τα νεα δε θα τα ελεγα και πολυ καλα,ο μικρος ειχε 39,5 πυρετο και του εγινε αντιπυρετικη!!Επισης εχει ψωρα και του εγινε ενεση και θα παμε να του παρουμε και την αμπουλα στρολχοτ καπως ετσι!!!Επειδη ειχε τσιμπουρια επανω θα περνει μισο βιμπραμισιν την ημερα!!!
Μας ειπε οτι δε πρεπει να ερθει σε επαφη με την δικια μας καθολου...
Και τωρα σιγα που καποιος θα το θελει αχ τι θα κανω, τωρα ακομα πιο δυσκολα τα πραγματα,ουφ!!!
Και τι να γραψω επισης στην αγγελια με αυτα που εχει...δε ξερω τι να κανω:(

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Η ψώρα και τα τσιμπούρια δεν είναι τόσο ανησυχητικά όσο ο πυρετός. Σας είπε που οφείλεται?

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Βασικα οχι,δε τον πηγα εγω και ο φιλος μου δε ρωτησε και πολλα....περιμενω να χαλαρωσει λιγο και να την παρω τηλ.να μιλησουμε!!!
Παντος του εκανε ενεση για να πεσει ο πυρετος!!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.033
Νεότερο μέλος
Stepsn