Τι δώρο να πάρω στο Μουφ;

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Ευχαριστώ για τις ευχές σας. :) Ήρθε λοιπόν το ντόμινο και το Μουφ κόντεψε να πάθει αποπληξία! Καταρχήν θα του χρειαστεί λίγος καιρός να το μάθει διότι του είναι ΑΔΥΝΑΤΟ να συγκεντρωθεί στο παζλ αφού χτυπιέται κυριολεκτικά κάτω! Σε κάποια φάση βουτηξε απλώς τον ψηλό ξύλινο κύλινδρο και άρχισε να τον μασάει σε ένδειξη διαμαρτυρίας αγνοώντας το μεζέ! Ήθελε να με εκβιάσει να του βγάλω τους μεζέδες αμέσως και ν' αφήσω τις χαζομάρες βάζοντάς τον να τους βρει μόνος του. Τον βοήθησα λίγο και ελπίζω να παίξουμε ξανά συντόμως.

Τώρα προσπαθεί να ηρεμήσει λίγο στον κήπο διότι πραγματικά κόντεψε να πάθει συγκοπή απ' το κακό του! Το θεωρεί cruel and unusual punishment, οπότε θα του πάρει λίγο καιρό να μάθει να το απολαμβάνει σαν παιχνίδι.

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Τι λες ρε παιδί μου?Το έχετε όλες σας αυτό το επιτραπέζιο?Χαχαχαχαχα

Να δω την αφεντιά μου στο πάτωμα να παίζω με τον κρεμανταλά μου αυτό το παιχνίδι και τι στον κόσμο...θα κάψει φλάντζες από το ζόρι για το πως θα βρει την λύση!

Μπααααα, καλύτερα έξω τρέξιμο να νιώσει λίγο...

Γεια σου Σάρα, να χαίρεσαι το Μουφ σου...

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.920
Τι λες ρε παιδί μου?Το έχετε όλες σας αυτό το επιτραπέζιο?Χαχαχαχαχα

Να δω την αφεντιά μου στο πάτωμα να παίζω με τον κρεμανταλά μου αυτό το παιχνίδι και τι στον κόσμο...θα κάψει φλάντζες από το ζόρι για το πως θα βρει την λύση!

Μπααααα, καλύτερα έξω τρέξιμο να νιώσει λίγο...
Πίστεψε με είναι φορές που το επιτραπέζιο είναι απαραίτητο όταν για λόγους υγείας ο σκύλος δεν μπορεί να βγει έξω! :p

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
τσελεμεντε.
Έχω ήδη τον τρίτομο Τσελεμεντέ και το Μουφ το ξέρει. Κάθε φορά που τον κατεβάζω από το ράφι, παθαίνει σοκ και με ακολουθεί κατά πόδας διότι ξέρει ότι έπεται ελληνικότατη συνταγή. :p:D Επίσης αγαπά τις δίτομες κρεολικές συνταγές της Νέας Ορλεάνης που έχουν καταπληκτικά ψαρικά.

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Κοιτάτε, ρε σεις, πώς πιάνει κανείς πελάτες! Πλησιάζουν τα γενέθλια του Μουφ και έχω κατακλυστεί από emails με ηλεκτρονικές καρτούλες, μουσικούλες και αυστραλεζάκια από όλο τον κόσμο: την κτηνίατρο του Μουφ, την πανσιόν που τον αφήνω συνήθως στο Καλαμποκιστάν, το νοσοκομείο ζώων του Καλαμποκιστάν, το Petsmart, χαμός γίνεται! "Happy Birthday, Attalos!" γράφουν, αφού δεν καταλαβαίνουν την ελληνική κλητική. :)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.253
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97