Τι γνώμη έχετε?

Mirsini V.

Member
15 Δεκεμβρίου 2013
9
0
samothraki
mirsiniv.tumblr.com
Καταρχήν θέλω να πω ένα γεια σε όλους μιας και είμαι νέο μέλος εδώ στο Dogforum! Το ανακάλυψα ψάχνοντας πληροφορίες για τα West Highland White Terrier (ακόμα μαθαίνω για τα σκυλιά και γενικότερα ψάχνω συχνά πληροφορίες) κι έτσι είπα να κάνω εγγραφή.Και τώρα για να μην τα πολυλογώ θα μπω στο κυρίως θέμα.Εδώ και λίγους μήνες βλέπω αρκετές δημοσιεύσεις στην αρχική μου στο Facebook από μια σελίδα που λέγεται Hope For Paws - Animal Rescue.Από αυτά που κατάλαβα δέχονται κλήσεις για ζώα (στα video βλέπω κυρίως σκυλάκια) τα οποία είναι παρατημένα και τα σώζουν(τα πάνε σε γιατρό και μετά τους βρίσκουν σπίτι) Ποια είναι η γνώμη σας? Προσωπικά πιστεύω ότι αυτό που κάνουν είναι αξιοθαύμαστο αλλά θα ήθελα και άλλες γνώμες :)!

rinio

Well-Known Member
2 Οκτωβρίου 2008
95
0
Σε τι διαφερουν δηλαδη απο ενα φιλοζωικο σωματειο ελληνικο, η απο οποιονδηποτε φιλοζωο ελληνα??

Mirsini V.

Member
15 Δεκεμβρίου 2013
9
0
samothraki
mirsiniv.tumblr.com
Ειναι 2 φιλοζωοι και έχουν φτιάξει κάτι σαν κέντρο διάσωσης( όπως έναν περίπου και τα φιλοζωικα σωματεία) απλώς θα ήθελα να μάθω τι γνώμη έχουν και αλλα άτομα (πχ για το αν τους αρέσει ή αν δεν τους αρέσει ο τρόπος με τον οποίο δουλεύουν ή γενικότερα αν τους αρέσει αυτο που κάνουν) :-D

rinio

Well-Known Member
2 Οκτωβρίου 2008
95
0
Νομιζω πως ειναι πολυυυ ουτοπικο κατι τετοιο για την Ελλαδα με τα τοσα περιστατικα που υπαρχουν. Τωρα σαν κινηση του ζευγαριου ειναι σαφως αξιοσεβαστη.

Giannis_Rottie

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2013
1.207
1.243
Brakhami,Athens,Greece
mirsini και εδω στην Ελλαδα ειναι πολλοι που το κανουν αυτο...ειτε ανηκουν σε καποιο σωματειο..ειτε οχι.
Η μονη διαφορα ειναι οτι οσοι το κανουν εδω δεν εχουν την πολυτελεια να βιντεοσκοπουν....οχι γιατι δεν το θελουν...αλλα γιατι ειναι τοσος μεγαλος ο ογκος των περιστατικων που πρεπει να ανταποκριθουνε που δεν ειναι εφικτο να βιντεοσκοπησουν και να το δημοσιευσουν! παντως και το ζευγαρι των ξενων ειναι αξιοθαυμαστη η προσπαθεια τους και μακαρι οσοι μπορουσαν να ακολουθουσαν το παραδειγμα του ζευγαριου!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Και εγώ δεν βλέπω ποια ειναι η διαφορά από τους ντόπιους? Οι εγκαταστάσεις? Πίσω από τις "καμερες" στην Ελλάδα, γινεται τρελή δουλεια.... όχι μόνο στους οργανωμένους αλλά και στους σόλο εθελοντές! Οποτε και εγώ δεν νομιζω ότι υστερούμε σε κατι.

matilda

Well-Known Member
16 Ιουλίου 2007
1.431
1.022
Γιατι θελεις γνωμες?
Θελεις να παρεις σκυλο απο εκει?
Θελεις να ξεκινησεις κατι παρομοιο?

Mirsini V.

Member
15 Δεκεμβρίου 2013
9
0
samothraki
mirsiniv.tumblr.com
Γιατι θελεις γνωμες?
Θελεις να παρεις σκυλο απο εκει?
Θελεις να ξεκινησεις κατι παρομοιο?
Βασικά ναι. Εγώ μαζί με αλλα 2 άτομα σκεφτόμαστε να ξεκινήσουμε κάτι τέτοιο. Βέβαια χρειάζεται πολύ οργάνωση και ειναι πολλα για τα οποία θα πρεπει να σκεφτούμε διότι κάτι τέτοιο δεν γίνεται απο τη μια μέρα στην άλλη :-D

Giannis_Rottie

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2013
1.207
1.243
Brakhami,Athens,Greece
Mirsini καλη αρχη σε αυτη την προσπαθεια σας...και πολλα μπραβο σας. Θα συμφωνησω με την Ματιλντα για το "στομαχι" καθοτι θα τυχουν φορες που θα βρειτε στο δρομο σας οχι απλα εξαθλιωμενα πλασματα...αλλα και πλασματα σοβαρα χτυπημενα...μεταξυ ζωης ακι θανατου...και χρειαζεται γερο στομαχι να αντιμετωπισεις τετοια περιστατικα! Οπως και να χει...καλο ξεκινημα ευχομαι και ελπιζω αυτη η προσπαθεια σας να στεφεται παντα με την χαρα μιας σωστης,υπευθυνης και υγιους υιοθεσιας των περιστατικων που θα αναλαμβανετε!

Mirsini V.

Member
15 Δεκεμβρίου 2013
9
0
samothraki
mirsiniv.tumblr.com
Mirsini καλη αρχη σε αυτη την προσπαθεια σας...και πολλα μπραβο σας. Θα συμφωνησω με την Ματιλντα για το "στομαχι" καθοτι θα τυχουν φορες που θα βρειτε στο δρομο σας οχι απλα εξαθλιωμενα πλασματα...αλλα και πλασματα σοβαρα χτυπημενα...μεταξυ ζωης ακι θανατου...και χρειαζεται γερο στομαχι να αντιμετωπισεις τετοια περιστατικα! Οπως και να χει...καλο ξεκινημα ευχομαι και ελπιζω αυτη η προσπαθεια σας να στεφεται παντα με την χαρα μιας σωστης,υπευθυνης και υγιους υιοθεσιας των περιστατικων που θα αναλαμβανετε!
Ευχαριστούμε! Και σε αυτο για το γερό στομάχι συμφωνώ απόλυτα μιας και είχα δει τον Ιωνά πριν φύγει απο το νησί. ( τον σύνδεσμο για το περιστατικό του Ιωνά ειναι σαν απάντηση προς την κ. Ματιλντα)

matilda

Well-Known Member
16 Ιουλίου 2007
1.431
1.022
απάντηση προς την κ. Ματιλντα)
χαχαχαχα σορυ αλλα Ματιλντα ειναι το ονομα του ενος σκυλου μου και κυρια Ματιλντα την λεω μονο οταν εχει κανει χοντρη πατατα (ή εχει ασταματητη μουρμουρα) και τα εχω παρει:p

Το περιστατικο του Ιωνα ειναι πραγματι hardcore. Υπαρχουν νεοτερα για τον σκυλακο?

Mirsini V.

Member
15 Δεκεμβρίου 2013
9
0
samothraki
mirsiniv.tumblr.com
χαχαχαχα σορυ αλλα Ματιλντα ειναι το ονομα του ενος σκυλου μου και κυρια Ματιλντα την λεω μονο οταν εχει κανει χοντρη πατατα (ή εχει ασταματητη μουρμουρα) και τα εχω παρει:p

Το περιστατικο του Ιωνα ειναι πραγματι hardcore. Υπαρχουν νεοτερα για τον σκυλακο?
Τότε ζητώ συγνώμη για το λάθος με το όνομα :p Ο Ιωνάς εχει υιοθετηθεί αλλα ακόμα και μέχρι σήμερα δεν έχουν βρει ποιος το έκανε αυτο :-(

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.790
20.102
Mirsini V., τι ηλικία έχεις; Οι φίλοι σου, που θέλετε μαζί να το στήσετε αυτό;
Εχετε δικά σας εισοδήματα;
Εχετε εμπειρία με σκυλιά γενικώς [ας μη ρωτήσω και με...διασώσεις ειδικώς];
Εχετε δικά σας σπίτια;
Αν δεν μένετε μόνοι σας, οι υπόλοιποι της οικογένειας, πως νοιώθουν που θέλετε να ασχοληθείτε με κάτι τέτοιο;
Εχετε μεταφορικό μέσο;

Robin

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2013
217
2
Δυτική Μακεδονία
Mirsini V., τι ηλικία έχεις; Οι φίλοι σου, που θέλετε μαζί να το στήσετε αυτό;
Εχετε δικά σας εισοδήματα;
Εχετε εμπειρία με σκυλιά γενικώς [ας μη ρωτήσω και με...διασώσεις ειδικώς];
Εχετε δικά σας σπίτια;
Αν δεν μένετε μόνοι σας, οι υπόλοιποι της οικογένειας, πως νοιώθουν που θέλετε να ασχοληθείτε με κάτι τέτοιο;
Εχετε μεταφορικό μέσο;
Sorry αλλά τα μισά από αυτά που λες δεν έχουν καμιά σχεση με το τι θέλουν να κάνουν... και αναρωτιέαι για πιο λόγο τα ρωτάς..Τι ηλικία έχεις? Έχετε δικά σας σπίτια? Πως νιώθουν οι υπόλοιποι της οικογένειας?
ΑΦΜ και ΑΜΚΑ έμεινε :p

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Sorry αλλά τα μισά από αυτά που λες δεν έχουν καμιά σχεση με το τι θέλουν να κάνουν... και αναρωτιέαι για πιο λόγο τα ρωτάς..Τι ηλικία έχεις? Έχετε δικά σας σπίτια? Πως νιώθουν οι υπόλοιποι της οικογένειας?
ΑΦΜ και ΑΜΚΑ έμεινε :p
ΑΦΜ βρίσκω και εγώ αν θελετε
Εχουν σχεση... γιατι αλλο να ειναι σκεψεις ενος 20χρονου ατόμου, φουλ ρομαντικές στην ιδεα την φιλοζωιας και αλλο ενος 30+ με οικονομικούς πόρους εξτρα (χώρια αυτους για τη διαβίωση του), ωστε να μην κλεισει η προσπάθεια πριν καν ανοιξει
Η εμπειρία ειναι τουλάχιστον προαπαιτούμενο, μιας και το να χειριστείς τραυματισμένο ζώο δεν ειναι παιξε γέλασε... και καλά τα σκυλια, αν προκειται για κατι ογκωδέστερο?
Όπως και το μεταφορικό, αν και θα "διορθωνα" το mareco, λέγοντας για "μεταφορικά μεσα"... ενα δεν αρκει καποιες φορές.

Οποτε ναι εχουν σχέση όλα, γιατι καλώς ή κακώς στα χαρτιά όλα ειναι ιδανικα, η καθημερινότητα όμως σε προσγειώνει και ειναι κριμα να την πληρώσουν τα ζώα.

Robin

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2013
217
2
Δυτική Μακεδονία
Το θέμα δεν είναι αν είσαι πάνω από 25, αν ο χώρος που θα χρησιμοποιήσεις είναι δικός σου και το ξέρει η μαμά σου.

Το θέμα είναι να αλλάζει η νοοτροπία του κόσμου και να γίνονται έργα.. Ακόμα 16χρονο να είσαι και να καταφέρεις να σώσεις ,νόμιμα πάντα, 2 σκυλιά μόνο μέσα στο 2014 είναι ΠΟΛΫ ΘΕΤΙΚΟ..