Τι γερμανικός είναι αυτός;

mariatheo

Well-Known Member
23 Νοεμβρίου 2015
828
435
Πολυ μεγάλος καημός να μάθουν μερικοί τι ειναι το σκυλί τους...λες και θα αλλάξει τιποτα αν μάθουν....
Ποτε δεν ξερεις φυσικα!!!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.800
20.118
@nikospan και τώρα που έμαθες, με τι μοιάζει ο σκύλος που απέκτησες με λάθος τρόπο, καλό θα ήταν, να κάτσεις να μάθεις και ποιές είναι οι αλήθειες που πρέπει να τον συνοδεύουν, για να μην πιστεύεις και να μην μεταδίδεις, μύθους, ανακρίβειες και κρεμαστάρια!

Ρε μάγκες διάβασα αρκετά το φόρουμ...
Τι ακριβώς από το φόρουμ, είχες διαβάσει;

• Like
Reactions: zouzounos

nikospan

Member
7 Ιουνίου 2016
20
5
30
Θεσσαλονίκη
@nikospan και τώρα που έμαθες, με τι μοιάζει ο σκύλος που απέκτησες με λάθος τρόπο, καλό θα ήταν, να κάτσεις να μάθεις και ποιές είναι οι αλήθειες που πρέπει να τον συνοδεύουν, για να μην πιστεύεις και να μην μεταδίδεις, μύθους, ανακρίβειες και κρεμαστάρια!

Τι ακριβώς από το φόρουμ, είχες διαβάσει;
Εσύ πάντως σίγουρα δε διάβασες τι έγραψα πιο πάνω.στα αλλά τα κόμπλεξικα σου δεν απαντάω.φιλικα!

• Like
Reactions: skar

Ήρα & Freedom

Well-Known Member
22 Μαϊου 2016
210
639
Λάρισα
αυτό που δεν καταλαβαίνεις και παρεξηγείς ( "μεταξύ μας" και εμένα μου φαινόταν κάπως στην αρχή) είναι πως για τον τρόπο απόκτησης και την καθαροαιμία δε σου τα γράφουν για να σου την πουν

αλλά για να συνειδητοποιήσεις πως ο σκύλος σου δεν ανήκει πιθανότατα στη φυλή που νομίζεις και για να μην έχεις λανθασμένες απαιτήσεις από αυτόν σε θέματα χαρακτήρα και γενικότερα ανάπτυξης

επίσης αν προκύψουν θέματα υγείας να μπορείς να τα χειριστείς μέσα σε ένα ευρύτερο πλάισιο κληρονομικότητας και όχι κολλημένος στο ότι ο σκύλος είναι γπ και τίποτα άλλο

άλλωστε νομίζω πως όλοι μας έχουμε καλύτερα πράγματα να κάνουμε από το να προσπαθούμε να σε θίξουμε σωστά?

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.800
20.118
Εσύ πάντως σίγουρα δε διάβασες τι έγραψα πιο πάνω.στα αλλά τα κόμπλεξικα σου δεν απαντάω.φιλικα!
1. Σε τι απ'όσα έγραψες, έπρεπε να έχω σταθεί;
2. Ποιά είναι τα κομπλεξικά που έχω;

• Like
Reactions: zouzounos

nikospan

Member
7 Ιουνίου 2016
20
5
30
Θεσσαλονίκη
αυτό που δεν καταλαβαίνεις και παρεξηγείς ( "μεταξύ μας" και εμένα μου φαινόταν κάπως στην αρχή) είναι πως για τον τρόπο απόκτησης και την καθαροαιμία δε σου τα γράφουν για να σου την πουν

αλλά για να συνειδητοποιήσεις πως ο σκύλος σου δεν ανήκει πιθανότατα στη φυλή που νομίζεις και για να μην έχεις λανθασμένες απαιτήσεις από αυτόν σε θέματα χαρακτήρα και γενικότερα ανάπτυξης

επίσης αν προκύψουν θέματα υγείας να μπορείς να τα χειριστείς μέσα σε ένα ευρύτερο πλάισιο κληρονομικότητας και όχι κολλημένος στο ότι ο σκύλος είναι γπ και τίποτα άλλο

άλλωστε νομίζω πως όλοι μας έχουμε καλύτερα πράγματα να κάνουμε από το να προσπαθούμε να σε θίξουμε σωστά?
δεκτά όλα ..σχεδόν,
γιατί η προσπάθεια υποβιβασμού είναι ξεκάθαρη.

betty coltrane

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2011
3.972
9.756
48
Ηράκλειο, Αττική
goodcopbadcop6.blogspot.gr
δεκτά όλα ..σχεδόν,
γιατί η προσπάθεια υποβιβασμού είναι ξεκάθαρη.
Κι ομως κανεις λαθος. Ειχε γινει και προσφατα μια πολυ μεγαλη κουβεντα.
Δημιουργειται η εντυπωση οτι τα βαζουμε με το σκυλο, σε ενα φορουμ που ειναι αφιερωμενο στο σκυλο!!;
Η κριτικη εχει στοχο την επιλογη σου οχι το σκυλο σου. Δεν υποβιβαζει κανεις τον κουταβο σου. Δεν λεει οτι δεν ειναι αρκετα καλος ή του λειπει κατι. Μια χαρα σκυλος ειναι. Σε σενα τη λεμε! :) Και στη νοοτροπια που θελει το σκυλι που φαινεται καθαροαιμο, να θεωρειται καθαριαιμο, να ζευγαρωνει ως καθαροαιμο και να παραγονται 'καθαροαιμα' κουταβια που καταληγουν παρατημενα.
Δε λεω οτι θα τα κανεις ολα αυτα, εγραψες πιο πανω οτι δε θα εμπιστευοσουν τα κουταβια του σκυλου σε κανενα. Οποτε θελω να πιστευω οτι ξερεις ακριβως για τι πραγμα μιλαμε.

Υπαρχουν πολλαααα θεματα και συζητησεις που αντιπαραθετουν την παραγωγη κουταβιων και την αναπαραγωγη καθαροαιμου σκυλου. Ορεξη να χεις να διαβαζεις.

Haris Drazen

Well-Known Member
25 Μαρτίου 2016
1.454
2.848
ΑΘΗΝΑ
στη νοοτροπια που θελει το σκυλι που φαινεται καθαροαιμο, να θεωρειται καθαριαιμο, να ζευγαρωνει ως καθαροαιμο και
...όλα αυτά να έχουν κοστίσει το πολύ κανένα 200€ που θα έχω πληρώσει να πάρω τον σκύλο από την αγγελία

nikospan

Member
7 Ιουνίου 2016
20
5
30
Θεσσαλονίκη
Κι ομως κανεις λαθος. Ειχε γινει και προσφατα μια πολυ μεγαλη κουβεντα.
Δημιουργειται η εντυπωση οτι τα βαζουμε με το σκυλο, σε ενα φορουμ που ειναι αφιερωμενο στο σκυλο!!;
Η κριτικη εχει στοχο την επιλογη σου οχι το σκυλο σου. Δεν υποβιβαζει κανεις τον κουταβο σου. Δεν λεει οτι δεν ειναι αρκετα καλος ή του λειπει κατι. Μια χαρα σκυλος ειναι. Σε σενα τη λεμε! :) Και στη νοοτροπια που θελει το σκυλι που φαινεται καθαροαιμο, να θεωρειται καθαριαιμο, να ζευγαρωνει ως καθαροαιμο και να παραγονται 'καθαροαιμα' κουταβια που καταληγουν παρατημενα.
Δε λεω οτι θα τα κανεις ολα αυτα, εγραψες πιο πανω οτι δε θα εμπιστευοσουν τα κουταβια του σκυλου σε κανενα. Οποτε θελω να πιστευω οτι ξερεις ακριβως για τι πραγμα μιλαμε.

Υπαρχουν πολλαααα θεματα και συζητησεις που αντιπαραθετουν την παραγωγη κουταβιων και την αναπαραγωγη καθαροαιμου σκυλου. Ορεξη να χεις να διαβαζεις.
εννοώ προσπάθεια υποβιβασμού σε εμένα όχι στο σκύλο :) το ξέρω ότι εξαρχής την "πέσατε" σε μένα απλά δε καταλαβαίνω τον λόγο.είχα μια απλή απορία που παρεξηγήθηκε.
δεν έχει νόημα να τα συζητάμε άλλο,
τα σκυλιά μου είναι ευτυχισμένα και ασχολούμαι σχεδόν όλη μέρα μαζί τους,
και αυτό έχει σημασία
έχω υιοθετήσει 3 αδέσποτα από το δρόμο και έχω πιαστεί στα χέρια με ιδιοκτήτη κουταβιού που το παράτησε έξω γιατί τελικά το βαρέθηκε
δε με ένοιαξε ποτέ αν ένα σκυλί θα χει pedigree ή όχι.Η ερώτησή μου παρεξηγήθηκε, ήθελα να μάθω αν είναι γπ, όχι καθαρόαιμο (με την έννοια του pedigree)
αν κάποιοι έχουν αμφιβολίες, να τις εκφράζουν αφού πρώτα έχουν κάποια βάση.

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Το πρόβλημα με την απουσία pedigree δεν έχει να κάνει μόνο με τα τυπικά του θέματος, αλλά με όλα όσα βελτιώνονται για το σκύλο όταν η γέννα γίνεται υπεύθυνα.

baby_taz

Member
27 Ιουνίου 2016
16
8
27
οτι στα χρωματα μου φερνει πιο πολυ σε μαλινουα!
ακομα ειναι κουταβι αγνωστου προελευσης, υποθεσεις κανουμε!
μοιαζει και με λυκο, εμενα μου θυμιζει και μαλινουα!

Dimi_21

Well-Known Member
5 Μαρτίου 2013
1.629
1.952
Ο κουτάβος μπορει να ειναι άγνωστης προελεύσεις γιατι μαλλον δεν εχει pedigree αλλα τα χρώματα του.απο τα ποδια του το μαύρο μεχρι το κεφάλι ειναι Γερμανικού ποιμενικού.

Υ.Γ Άσε που αυτος φενεται κούκλος..τα Μαλινουα ειναι άσχημα!Γοητευτικα άσχημα :)

• Like
Reactions: tasos malinoua

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.758
7.288
τα Μαλινουα ειναι άσχημα!Γοητευτικα άσχημα :)
Ο μον ντιε, κακόγουστοι κι οι 2!
Εσένα ειδικά του απ' κατ' θα ρθω να τους τα καρφώσω όλα να μην αφήσουν ούτε κοκαλάκι σου! Αντε γιατί α!

Dimi_21

Well-Known Member
5 Μαρτίου 2013
1.629
1.952
Ο μον ντιε, κακόγουστοι κι οι 2!
Εσένα ειδικά του απ' κατ' θα ρθω να τους τα καρφώσω όλα να μην αφήσουν ούτε κοκαλάκι σου! Αντε γιατί α!
Ειναι τα πιο ωραια άσχημα σκυλιά...νομιζα πως συμφωνούσε όλη γη σε αυτο...τελικα κάναμε λαθος :))

nikospan

Member
7 Ιουνίου 2016
20
5
30
Θεσσαλονίκη
Ο κουτάβος μπορει να ειναι άγνωστης προελεύσεις γιατι μαλλον δεν εχει pedigree αλλα τα χρώματα του.απο τα ποδια του το μαύρο μεχρι το κεφάλι ειναι Γερμανικού ποιμενικού.

Υ.Γ Άσε που αυτος φενεται κούκλος..τα Μαλινουα ειναι άσχημα!Γοητευτικα άσχημα :)
θηλυκό είναι :)

αυτο

για το τριτο κουταβι της παρεας;θα μας πεις αν ειναι αδερφακι νικο;
η άλλη είναι λαμπραντοράκι, μεγάλο πειραχτήρι ! είναι πολύ άμπαλη όταν παίζει και τον δικό μου τον εκνεύριζε στην αρχή μετά τα βρήκαν.Η άλλη είναι πανέξυπνη πάντως, δε ξέρω τί είναι αλλά σίγουρα ένα κλικ πιο ώριμη από τα άλλα 2

Dimi_21

Well-Known Member
5 Μαρτίου 2013
1.629
1.952
Ρωτά τον φιλο σου λεπτομέρειες και πληροφορίες για την αγορά της κουτάβας,μου κανει εντύπωση...

• Like
Reactions: nikospan

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.247
Μέλη
20.026
Νεότερο μέλος
Μάρα