Σε ευχαριστώ πολύ, για κοντά στο καράβι σκέφτομαιΑν εσεις πατε σε καποιο σημειο πιο πριν, καπου κοντα στο καραβι η τον Μωαραϊτη δε νομιζω να εχετε προβλημα. Αλλα να πας πολυ πρωι για να μην εχεις θεμα ουτε με κουνουπια αλλα ουτε με ανθρωπους.
Σε ευχαριστώ πολύ, για κοντά στο καράβι σκέφτομαιΑν εσεις πατε σε καποιο σημειο πιο πριν, καπου κοντα στο καραβι η τον Μωαραϊτη δε νομιζω να εχετε προβλημα. Αλλα να πας πολυ πρωι για να μην εχεις θεμα ουτε με κουνουπια αλλα ουτε με ανθρωπους.
Μια χαρα, ειναι εκει. Λιγο μετα το καραβι αν περπατησεις την παραλια απο το καραβι προς το Μωραϊτη και λιγο παρακατω γυρω στα 300-400 μετρα θα βρεις ενα ρυακι με γλυκο καθαρο νερο που χυνεται στη θαλασσα και οπου μπορεις να τους κανεις ενα ξεπλημα μεχρι να γυρισετε σπιτι.Σε ευχαριστώ πολύ, για κοντά στο καράβι σκέφτομαι
σκεπαζε τα αρκετα καλα με αμμο....δεν μπορεις να κανεις κατι αλλο....Παιδια να ρωτησω κατι,γιατι απο οσα εχω διαβασει μεχρι τωρα δεν το πηρε καπου το ματι μου.Τις ακαθαρσιες εννοειται οτι τις μαζευουμε και τελος.Με τα τσισα τι κανουμε ρε γμτ? Ο δικος μου πινει λιτρα νερο και καμια φορα δεν προλαβαινει να απομακρυνθει αρκετα και τα αμολαει εκει τριγυρω.Εννοειται οτι παμε στις οσο το δυνατον πιο αδειες παραλιες και εχουμε παντα αρκετα μετρα αποσταση απο τους αλλους,αλλα και παλι χαλιουνται αν δουν τον σκυλο να κατουραει στην αμμο και αισθανομαστε πολυ αβολα.
το αναζητα να παει για να το κανει....αστα!Χαχχχ,αληθεια τα κανει μεσα στο νερο? εχω δει αλλο ενα σκυλακι μονο να τα κανει και επαθα πλακα,ευτυχως ηταν χειμωνας και δεν υπηρχε ψυχη εκει κοντα!
σωστο, απλα πολλα σκυλια παθαινουν διαρροια λογω του νερου και αναγκαστικα ξανααδειαζουν στην παραλια....Ρε σεις μολις βγειτε απο το αυτοκινητο , πριν πατε παραλια η οπουδηποτε , καντε μια βολτα να ''αδειασει'' ο σκυλος και μετα πατε στο μερος που θελετε.Το επαθα και εγω μολις πατησαμε στην παραλια αλλα ειμασταν μονο εμεις ευτυχως.
Και εμένα το παθαίνει, τώρα λιγότερο γιατί έχει μάθει καλύτερα κολύμπι δεν πίνει και πολύ θάλασσα, γιαυτό στην αρχή η απομάκρυνση απο την παραλία γίνεται συχνότερα, ακόμη και αν δεν θέλει να κάνει κάτι, αλλά του έχει εντυπωθεί στον εγκέφαλο οτι θα πάω στις παρυφές της παραλίας για <άδειασμα> μέχρι που πια εντάξει...φαίνεται οτι δεν έχει να βγάλει τίποτα άλλοαπλα πολλα σκυλια παθαινουν διαρροια λογω του νερου και αναγκαστικα ξανααδειαζουν στην παραλια....
στη παραλια, στη παραλια και με κοσμο μπροστα στις ξαπλωστρες!!! 10000000 φορες καλυτερα ετσι!Και καλα να "αδειασει" στην παραλια, εμενα οταν η Ισις ηταν μικρη την εκοψε διαρροια στο γυρισμο απο νυχτερινο μπανακι και "αδειασε" στο πισω καθισμα του αυτοκινητου. Φρικη.:eye:
Το πηγα για βιολογικο καθαρισμο γιατι η βρωμα ενω το ειχα πλυνει δεν εφευγε με τιποτα.στη παραλια, στη παραλια και με κοσμο μπροστα στις ξαπλωστρες!!! 10000000 φορες καλυτερα ετσι!