Τι γίνεται με τη θάλασσα;

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.744
7.892
Αν εσεις πατε σε καποιο σημειο πιο πριν, καπου κοντα στο καραβι η τον Μωαραϊτη δε νομιζω να εχετε προβλημα. Αλλα να πας πολυ πρωι για να μην εχεις θεμα ουτε με κουνουπια αλλα ουτε με ανθρωπους.
Σε ευχαριστώ πολύ, για κοντά στο καράβι σκέφτομαι :)

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Σε ευχαριστώ πολύ, για κοντά στο καράβι σκέφτομαι :)
Μια χαρα, ειναι εκει. Λιγο μετα το καραβι αν περπατησεις την παραλια απο το καραβι προς το Μωραϊτη και λιγο παρακατω γυρω στα 300-400 μετρα θα βρεις ενα ρυακι με γλυκο καθαρο νερο που χυνεται στη θαλασσα και οπου μπορεις να τους κανεις ενα ξεπλημα μεχρι να γυρισετε σπιτι.

golden boy

Well-Known Member
12 Σεπτεμβρίου 2010
805
93
Hell
Παιδια να ρωτησω κατι,γιατι απο οσα εχω διαβασει μεχρι τωρα δεν το πηρε καπου το ματι μου.Τις ακαθαρσιες εννοειται οτι τις μαζευουμε και τελος.Με τα τσισα τι κανουμε ρε γμτ? Ο δικος μου πινει λιτρα νερο και καμια φορα δεν προλαβαινει να απομακρυνθει αρκετα και τα αμολαει εκει τριγυρω.Εννοειται οτι παμε στις οσο το δυνατον πιο αδειες παραλιες και εχουμε παντα αρκετα μετρα αποσταση απο τους αλλους,αλλα και παλι χαλιουνται αν δουν τον σκυλο να κατουραει στην αμμο και αισθανομαστε πολυ αβολα.

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
Προσπάθησε να τον πηγαίνεις να τα κάνει σε κανένα δέντρο...Και να μην υπάρχουν άλλοι δεν είναι και οτι καλύτερο να κατουράει στην άμμο..
Αλλιώς μπορείς και να ρίχνεις λίγο νερό απο πάνω!!;)

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
Παιδια να ρωτησω κατι,γιατι απο οσα εχω διαβασει μεχρι τωρα δεν το πηρε καπου το ματι μου.Τις ακαθαρσιες εννοειται οτι τις μαζευουμε και τελος.Με τα τσισα τι κανουμε ρε γμτ? Ο δικος μου πινει λιτρα νερο και καμια φορα δεν προλαβαινει να απομακρυνθει αρκετα και τα αμολαει εκει τριγυρω.Εννοειται οτι παμε στις οσο το δυνατον πιο αδειες παραλιες και εχουμε παντα αρκετα μετρα αποσταση απο τους αλλους,αλλα και παλι χαλιουνται αν δουν τον σκυλο να κατουραει στην αμμο και αισθανομαστε πολυ αβολα.
σκεπαζε τα αρκετα καλα με αμμο....δεν μπορεις να κανεις κατι αλλο....
οταν μου τη λενε για τα τσισα του σκυλου μου που δεν ειναι εφικτο να τα μαζεψω, (μονο στο ferry boat εχω παντα χαρτι κουζινας για τυχον ατυχημα), τους λεω να κοιταξουν γυρω τους τα σκουπιδια που αφηνουν οι ανθρωποι που ειναι χιλιαδες και βγαινουμε με τη Σκαρλετ με σακουλες και τα μαζευουμε...
- εμεις ειμαστε βρωμιαρηδες κυρια μου...εμεις ειμαστε τα "τερατα" τα σκυλοτσισακια δεν μολυνουν....

η αληθεια ειναι οτι αισθανονται λιγο αβολα μετα....

golden boy

Well-Known Member
12 Σεπτεμβρίου 2010
805
93
Hell
H αληθεια ειναι πως οταν προλαβαινει απομακρυνεται αρκετα και ψαχνει χορταρακια να τα κανει,αλλα με τοσο νερο τα ατυχηματα στην αμμο ειναι απειρα.Πολλες φορες του φωναζουμε ''μη'' οταν τα κανει εκει,αλλα ο κακομοιρης το μονο που μπορει να κανει εκεινη την ωρα ειναι να μας κοιταξει με βλεμμα ''ξαλαφρωματος''.Να μην περιγραψω το τι γινεται τις πρωτες ωρες στην θαλασσα,μεχρι να του φυγει η μεγαλη λαχταρα για μπανιο...και απο τον κ@λο νερο βγαζει.Το τελευταιο 24ωρο που μειναμε στην παραλια για ελευθερο,εκτος απο το νερο της θαλασσας ηπιε τα 4 μπουκαλια απο την 6αδα που ειχαμε παρει, μονος του:eek:
Τα αλλα δυο τα μοιραστηκαμε 2 ενηλικες....καταλαβενετε τι εγινε.:cool:

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
μου θυμισες το Βελγικο της κορης του συντροφου μου, που της αρεσει να τα κανει μεσα στο νερο...χωρις πλακα....
η καλυτερη της....τι κανει?
παει στο νερο, προχωρα μεχρι το γονατο και ξαπλαρει με νωχελικο βλεμμα κατουρωντας κανονικοτατα...
Φυσικα οταν την εχουμε μαζι, παμε ΜΟΝΟ σε ερημικες παραλιες...:p
επισης μαζι της ανακαλυψα οτι
μεγαλος μαυρος σκυλος = ο τρομος για μαμαδες με παιδακια....
Ελλαδισταν!!!!

golden boy

Well-Known Member
12 Σεπτεμβρίου 2010
805
93
Hell
Χαχχχ,αληθεια τα κανει μεσα στο νερο? εχω δει αλλο ενα σκυλακι μονο να τα κανει και επαθα πλακα,ευτυχως ηταν χειμωνας και δεν υπηρχε ψυχη εκει κοντα!

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
Χαχχχ,αληθεια τα κανει μεσα στο νερο? εχω δει αλλο ενα σκυλακι μονο να τα κανει και επαθα πλακα,ευτυχως ηταν χειμωνας και δεν υπηρχε ψυχη εκει κοντα!
το αναζητα να παει για να το κανει....αστα! :p

nasouk

Well-Known Member
15 Ιουλίου 2010
1.166
3
Ρε σεις μολις βγειτε απο το αυτοκινητο , πριν πατε παραλια η οπουδηποτε , καντε μια βολτα να ''αδειασει'' ο σκυλος και μετα πατε στο μερος που θελετε.Το επαθα και εγω μολις πατησαμε στην παραλια αλλα ειμασταν μονο εμεις ευτυχως.

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Εμείς κάνουμε μια βόλτα πριν σκάσουμε μύτη στην παραλία. Μετά κατά διαστήματα τον απομακρύνω απο την παραλία, κάνουμε μια βόλτα στα πέριξ, κάνουμε τις δουλίτσες μας μακριά απο την παραλία και επιστρέφουμε. Το <κατά διαστήματα> το κρίνω ανάλογα με το πόσο νερό έχει πιει, βέβαια εμένα έχει τέτοια μούρλα με την θάλασσα και το μπαλάκι που έρχεται βιαστικός βάζει την μουσούδα στο νερό, πίνει κακήν κακώς ότι προλάβει και ξαναγυρνάει στην θάλασσα.

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
Ρε σεις μολις βγειτε απο το αυτοκινητο , πριν πατε παραλια η οπουδηποτε , καντε μια βολτα να ''αδειασει'' ο σκυλος και μετα πατε στο μερος που θελετε.Το επαθα και εγω μολις πατησαμε στην παραλια αλλα ειμασταν μονο εμεις ευτυχως.
σωστο, απλα πολλα σκυλια παθαινουν διαρροια λογω του νερου και αναγκαστικα ξανααδειαζουν στην παραλια....
οσο για την Ουφη, το Βελγικο που ελεγα, η παρουσια του νερου κατω απο τα ποδια της, της δημιουργει "ψυχολογικο" κατουρημα....ασχετως γεματης κυστης....:p

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
απλα πολλα σκυλια παθαινουν διαρροια λογω του νερου και αναγκαστικα ξανααδειαζουν στην παραλια....
Και εμένα το παθαίνει, τώρα λιγότερο γιατί έχει μάθει καλύτερα κολύμπι δεν πίνει και πολύ θάλασσα, γιαυτό στην αρχή η απομάκρυνση απο την παραλία γίνεται συχνότερα, ακόμη και αν δεν θέλει να κάνει κάτι, αλλά του έχει εντυπωθεί στον εγκέφαλο οτι θα πάω στις παρυφές της παραλίας για <άδειασμα> μέχρι που πια εντάξει...φαίνεται οτι δεν έχει να βγάλει τίποτα άλλο:D
Αφήστε που τον καταλαβαίνω πια όταν θέλει κακά-νερό γιατί γυρνάει σαν σβούρα και μυρίζει, οπότε απομακρύνεται τάχιστα:D
Μετά απολαμβάνουμε την θάλασσα όλοι:)

golden boy

Well-Known Member
12 Σεπτεμβρίου 2010
805
93
Hell
Παιδια ΠΑΝΤΑ,πριν παμε οπουδηποτε,κανουμε ολα τα ''απαραιτητα''.Δυστυχως ειναι αυτο που λεει η scarlett....

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Και καλα να "αδειασει" στην παραλια, εμενα οταν η Ισις ηταν μικρη την εκοψε διαρροια στο γυρισμο απο νυχτερινο μπανακι και "αδειασε" στο πισω καθισμα του αυτοκινητου. Φρικη.:eye:

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
Και καλα να "αδειασει" στην παραλια, εμενα οταν η Ισις ηταν μικρη την εκοψε διαρροια στο γυρισμο απο νυχτερινο μπανακι και "αδειασε" στο πισω καθισμα του αυτοκινητου. Φρικη.:eye:
στη παραλια, στη παραλια και με κοσμο μπροστα στις ξαπλωστρες!!! 10000000 φορες καλυτερα ετσι!
:p

MamaFidel

Well-Known Member
12 Μαϊου 2011
141
0
Εχετε να προτεινετε καμια παραλία στη Χαλκιδικη που να είναι ανεκτική με τα σκυλια? Να θεωρείται "απομακρυσμένη" τελος πάντων? Γιατί η Ζάκυνθος δεν μας έκατσε. Οι περισσότεροι είναι πυροβολημένοι εκει...