Τι γίνεται επιτελους με αυτήν την Orijen?

nektipap

Member
22 Ιουλίου 2010
13
0
46
Καβάλα
Γεια σας
αποφασισα να αλλαξα την τρφη του σκύλου μου λόγω κόστους και να πάρω Orijen που βρήκα πολυ καλη προσφορά απο ενα σηοπ στη Θεσσαλονίκη. Μετά από επικοινωνια μου είπε ο ανθρωπος ότι εχουν πρόβλημα με τη διαθεση , εισαγωγη θα αλλάξει λεει χέρια και δε ξερω και γω τι άλλο .Από οτι έχω ακουσει υπάρχουν πολλοι με το πρόβλημα αυτό . Τί γίνεται εχετε ακουσει τίποτα?

Chow

Well-Known Member
3 Απριλίου 2009
406
4
Θεσσαλονίκη
Δεν έχει ακουστεί κάτι. Κάποια στιγμή που είχαν απεργία στα λιμάνια υπήρχε πρόβλημα, αλλά στο μαγαζί υπήρχε απόθεμα. Τελευταία φορά πήγα τον Απρίλιο και όλα καλά. Είχε και τον καινούριο κωδικό και γενικά δε φαινόταν να υπάρχει πρόβλημα.

Σε ποιο μαγαζί της Θεσσαλονίκης βρήκες την καλή προσφορά?

molotof

Well-Known Member
16 Σεπτεμβρίου 2009
108
0
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
ρωτησα το καταστημα αγοραζω τροφη (acana wild praire) και μου ειπαν πως δεν παιζει κατι τετοιο.στην αγορα ειχε βγει η βρωμα πως η τροφη θα εμπαινε στα πετ σιτι κατι τετοιο ομως δεν εγινε και στην επισημη σελιδα της κομπα θα δειτε την απαντηση του εισαγωγεα .
οπως τελος μου ειπε ο καταστηματαρχης απο το τελος αυγουστου θα υπαρχουν αποθηκες της τροφης κ στην αθηνα .
εως σημερα ειχαν της αποθηκες τους μονο στην κρητη .

τελος δες αν αυτο το καταστημα που σου εκανε την προσφορα ανηκει στο δικτυο της κομπα .

nektipap

Member
22 Ιουλίου 2010
13
0
46
Καβάλα
Τελικα την προσφορα την έχει το onlinepetshop.gr που έχει τα 13,5 κιλα 68,5 ευρώ . Επισκεφθείτε το έχει πολυ καλή τιμή και στη 18κιλων την Acana. Πάντως στη Θεσσαλονίκη από τον Τούλια που ρώτησα μου είπε ότι εχει problem

molotof

Well-Known Member
16 Σεπτεμβρίου 2009
108
0
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
μια φορα αγορασα και ηταν πολυ κοντα στην ληξη και οταν πηρα τηλ στην κρητη για να κανω παραπονα μου ειπαν πως το εν λογο καστημα δεν ανηκει στο δικο τους δυκτιο .
αυτο με εκανε να βρω αλλο καταστημα ( που να ανηκει στο δυκτιο της κομπα ) και να αγοραζω τροφη .
ισως να ετυχε αλλα για να ειμαι σιγουρος για 5 ευρω δεν κανω πειραματα .

molotof

Well-Known Member
16 Σεπτεμβρίου 2009
108
0
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
ο τουλιας τι σχεση εχει με την ακανα και την οριζεν ?
ειναι συνεργαζομενος με την κομπα?
δεν τον βρισκω στα σημεια πωλησεις της οριζεν-ακανα.

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.530
781
Ξεσσαλονικη!!!
εγω κ παλιοτερα εχω αναφερει οτι απο τον αντιπροσωπο θεσσαλονικης ειχα προβλημα.εμεινα πανω απο δυο φορες απο τροφη.δεν με νοιαζει ποιος φταιει.με νοιαζει οτι παρολο μου με διαβεβαιωναν οτι στο τελος της εβδομαδας θα εχω τροφη,αυτη δεν ερχοταν για περιπου εναν μηνα.κ αυτο οπως ειπα πανω απο δυο φορες.στην τελικη δεν πουλας κουζινες κ dvd players για να κανω λιγο υπομονη.φροντιζε να εχεις να διαθεσεις τροφες.επαγγελματιας εισαι,οχι ο μπακαλογατος.

molotof

Well-Known Member
16 Σεπτεμβρίου 2009
108
0
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
μα δεν εχει ενα μονο καταστημα η κομπα στην πολη απο οτι βλεπω .
οσο για τα ακαταστηματα αυτα που δεν μπορουν να τροφοδοτησουν τους πελατες τους με τροφη τα βρισκω απαραδεκτα.
οπως σωστα ειπε πουλανε τροφες και θα πρεπει να τις εχουν συνεχεια

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.530
781
Ξεσσαλονικη!!!
οταν λεω οτι δεν ειχε το καταστημα,εννοω κανενα καταστημα.στην θεσσαλονικη τις συγκεκρημενες τροφες ,τουλαχιστον οσο τις επαιρνα εγω, τις ειχαν δυο καταστηματα.πρεπει να ξερεις ομως οτι κ τα δυο καταστηματα ηταν του ιδιου ιδιοκτητη.ενα στον κηπο του καλου κ το αλλο στον ευοσμο.ετσι δεν ειναι ακομα?αλλα καταστηματα δεν εχουν αυτες τις τροφες εκτος κ αν πλεον συνεργαζοντε με τον αντιπροσωπο εδω που ειναι τα καταστηματα που σου λεω.

molotof

Well-Known Member
16 Σεπτεμβρίου 2009
108
0
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
εως σημερα η κομπα εχει την τροφη στην ελλαδα .
ταδε εφη ο γνωστος μου που αγοραζω την τροφη
οπως ειδα και στον χαρτη της κομπα στην πολη της θεσσαλονικης την τροφη την εχουν οι

χατζηνακος παντελης κτηνιατρος αλατινης 9 πυλαια
κασαπης γιωργος μεγ. αλεξανδρου 128
λυκερδοπουλου αριστη απολλωνος 13 πυλαια

ποια απο αυτα τα καταστηματα εχουν τον ιδιο ιδιοκτητη?
συνεχιζω να σου λέω πως ο τουλιας ειναι εισαγωγεας της BOSCH μιας καλης γερμανικης τροφης που εχει βγαλει και μια βιολογικη σειρα λιγο ακριβη αλλα καλη .γιοατι ο εισαγωγεας μιας τροφης να βαλει στο κατατστημα του μια αλλη τροφη ?
πολλα δεν μπορω να καταλαβω

Chow

Well-Known Member
3 Απριλίου 2009
406
4
Θεσσαλονίκη
Ο Κασάπης έχει δύο καταστήματα (υπόψιν ότι πουλάει και ζώα). Ένα ανατολικά και ένα δυτικά. Το κατάστημα στην ανατολική Θεσσαλονίκη δε γνωρίζω γιατί δε το συμπεριλαμβάνει στα σημεία πώλησης. Επίσης, ξέχασες να βάλεις και τη Νίκα Γαρυφαλιά στη Λητή.

molotof

Well-Known Member
16 Σεπτεμβρίου 2009
108
0
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
εχεις δικιο αλλα νομιζα πως ειναι στις Σερρες ή Λαγκαδα δεν ξερω απο οτι ειδα εκει την εχουν περασει .
θα πρεπει να τους το πει να περαστει αλλιως

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.530
781
Ξεσσαλονικη!!!
pπαιδια εγω οταν ειχα παρει τηλεφωνο σε αυτους που λετε ,οχι στον κασαπη,δεν την ειχαν.κ απο την κρητη που μιλησα ,παλι στον κασαπη με παραπεμψαν...δεν ξερω τι να πω...