Τιμες εκπαιδευτη σκυλων

Νικόλας Β.

Well-Known Member
11 Αυγούστου 2015
48
12
49
Γεια σας

Αποφασισα να κανω αυτο το θεμα (επισημα) καθως σκοπευω να παρω σκυλο και θελω να γνωριζω ολα μα ολα τα εξοδα που επιβαλεται να κανω. Μηπως ξερετε αν στην Αθηνα υπαρχει καποιος καλος εκπαιδευτης που να ζηταει λιγα χρηματα; Που βρισκεται; Και ποσο παιρνει;

Ευχαριστω εκ των προτερων

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
το λίγα χρήματα πώς όριζεται?
Αυτό που πρέπει πρώτα να σε απασχολεί ειναι να είναι "καλος". Το κόστος θα εξαρτηθεί από πολλά, από εσένα που θα πρέπει να μάθεις να χειρίζεσαι το σκύλο, από τον σκύλο πόσο δεκτικός είναι, από το τι εκπαίδευση επιλέξεις να κάνεις (αν και φαντάζομαι αναφέρεσαι σε β.υ.)

• Like
Reactions: Chris K.A.

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
Εγω λεω να μη ψάξεις κάποιον που να παίρνει λίγα, να ψάξεις κάποιον που αυτά που παίρνει (όσα ειναι) , να τα αξίζει. Και επίσης να βρεις κάποιον που να μπορείς να τον εμπιστεύεσαι (καλό θα ήταν αυτοί οι δυο να ειναι το ίδιο άτομο :ROFLMAO:)

Νικόλας Β.

Well-Known Member
11 Αυγούστου 2015
48
12
49
Λέγοντας λίγα χρήματα εννοώ κάτω από 700αρικο σε βασική υπακοή μόνο (αυτό με απασχολεί κυρίως). Στην Αθήνα ξέρετε κάποιον που να τα αξίζει και να κάνει και σωστή δουλειά;

myEnzo

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2015
1.444
4.640
Άρτα
Για τιμές στην Αθήνα δεν ξέρω να σου πω, επειδή όμως πρόσφατα μπήκα κι εγώ στη διαδικασία της εκπαίδευσης, μπορώ απ' την εμπειρία μου να σου πω τα εξής:
1. Ψάξε για εκπαιδευτή που χρησιμοποιεί θετικές μεθόδους και όχι πχ πνίχτη. Θα είναι πιο ευχάριστη διαδικασία και για σένα και φυσικά για το σκύλο...
2. Βεβαιώσου ότι ο εκπαιδευτής είναι όντως κατ' επάγγελμα εκπαιδευτής κι όχι πχ δάσκαλος καράτε που by the way κάνει και αυτό επειδή ξέρει από σκυλιά (αν και φαντάζομαι ότι αυτό δεν αποτελεί τόσο πρόβλημα στην Αθήνα όσο στην επαρχία...)
3. Προτίμησε κάποιον που να σου ζητήσει να συμμετέχεις στο μάθημα και όχι κάποιον που σου λέει πχ "φέρε το σκύλο κι έλα πάρτον σε 15 μέρες". Ούτως ή άλλως το θέμα είναι να συνεργάζεται το σκυλί κυρίως με σένα, εσύ θα ζεις μαζί του. Κι εμείς θέλουμε εκπαίδευση, ειδικά όσοι είμαστε άπειροι από σκυλιά!
4. Θα πρέπει να οργανώσεις τη ρουτίνα σου με τέτοιο τρόπο ώστε να έχεις καθημερινά χρόνο για εξάσκηση.

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
το 700αρικο το θεωρώ λιγο υπερβολή πλέον στις μέρες μας. Εφόσον μιλάς για β.υ. στη θέση σου θα κοιτουσα και τα ομαδικά μαθήματα που γίνονται και στο puppies park άλλα και στη σχολή του Κ. Μαρτίνη. Με τα ομαδικά μαθήματα κάνεις και κοινωνικοποίηση και β.υ

Chris K.A.

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2014
566
1.037
42
Aθήνα
@myEnzo η ερώτηση είναι σαφής και αφορά το οικονομικό σκέλος της εκπαίδευσης και όχι τη μεθοδολογία που ακολουθείται.Με το σχόλιο περί θετικής,αν κάποιος που διαφωνεί απαντήσει (όπως εγώ,που διαφωνώ πολύ,αλλά δε θα απαντήσω) το θέμα θα γίνει μύλος...

Ο εκπαιδευτής που ανέφερε η Αλίκη @Νικόλας Β. είναι όντως εξαιρετικός

• Like
Reactions: Aslan and johnk

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
400 ευρώ αν πηγαινοέρχεσαι με τον σκύλο
600 ευρώ αν τον αφήσεις εκεί

+- αναλόγως τον εκπαιδευτή, τον σκύλο και σένα.

Υ.Γ.: Η αναλογία μπορεί να πάει και 500-700.

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Γιατί να μην προτείνω? Επειδή υπάρχουν βλαμμένοι εκπαιδευτές που δεν ξέρουν τι κάνουν?
Ο απλός πολίτης με τον απλό σκύλο μπορεί να ρωτήσει έναν έμπειρο χειριστή με εκπαιδευμένο σκύλο που πήγε να τον εκπαιδεύσει.
Εγώ πάντως σε πολλούς Έλληνες εκπαιδευτές του συναφιού μου θα τον άφηνα με κλειστά μάτια τον σκύλο μου και θα πρότεινα να τον αφήσουν και όσοι με ρωτούν.
:)

Chris K.A.

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2014
566
1.037
42
Aθήνα
Έχει γίνει και αλλού η κουβέντα Στέλιο,εγώ το σκύλο μου δε θα τον άφηνα ΠΟΤΕ σε εκπαιδευτή για να τον παραλάβω έτοιμο,χωρίς στο ενδιάμεσο να έχω δουλέψει και ΕΓΩ μαζί του.Απόψεις είναι αυτές ;)

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Κοίτα είναι άλλο δεν αφήνω από άποψη τον σκύλο εκεί. Σεβαστό!
Το να αφήσεις τον σκύλο στον χώρο του εκπαδευτή δεν συνεπάγεται ότι θα τον πάρεις έτοιμο, ούτε ότι δεν θα τον δουλέψεις στο ενδιάμεσο.
Έχεις δει σωστές δουλειές εκπαιδευτών και πως κουμπώνουν ιδιοκτήτη-σκύλο?

Chris K.A.

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2014
566
1.037
42
Aθήνα
όχι Στέλιο,δεν έχει τύχει να δω
είσαι ένας από τους ανθρώπους που την άποψή τους τη σέβομαι πολύ,ακόμα και όταν διαφωνούμε.Απλά σαυτό πολύ δύσκολα θα συμφωνούσα

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Μια συμβουλή και από εμένα: όσο ψάχνεις για εκπαιδευτή ΜΗΝ εντυπωσιαστείς από την ταμπέλα του θετικού.
@myEnzo ο πνίχτης είναι απλά ενα εργαλείο που μπορεί να ωφελήσει αν χρησιμοποιηθεί σωστά. Μπορει να κάνει πολύ μεγαλύτερη ζημιά ένα κολλάρο στα χέρια ενός άπειρου, από όση ένας πνίχτης στα χέρια ενός σωστού εκπαιδευτή.
Η εκπαίδευση δεν έχει ταμπέλες. Συνδυασμός μεθόδων που κουμπώνουν στον κάθε σκύλο-χειριστή ανάλογα και με το επίπεδο εκπαίδευσης που ζητούν.

Άλλα όπως ήδη αναφέρθηκε, είναι άλλο ζητημα αυτό της μεθοδολογίας που έχει πολυσυζητηθεί και δεν υπάρχει λόγος επανάληψης.

nikol_te

Well-Known Member
15 Μαϊου 2011
74
104
εμεις εκπαιδευσαμε τον μουργο στον Τριαντη http://www.amazingdogs.gr/
κ μειναμε πολυ ευχαριστημενοι.βεβαια πηγαιναμε 3 φορες την εβδομαδα εκει κ εκτος απο την πρωτη εβδομαδα τον σκυλο τον χειριζομασταν εμεις. θελει δουλεια κ στο σπιτι. δυο ή τρια 10λεπτα την ημερα, δεν θυμαμαι κ καλα.

Boss

Well-Known Member
2 Αυγούστου 2013
279
170
θελεις ο σκυλος να ειναι ετοιμος σε 1,5 μηνα ή θέλεις να βρίσκεσαι σε ενα χώρο με το σκυλο σου καθε τόσο να εκπαιδευεστε και να πληρώνεις με τον μήνα και όσο διαρκέσει ?

Νικόλας Β.

Well-Known Member
11 Αυγούστου 2015
48
12
49
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Κοιτάζω αποκλειστικά και μόνο για θετικό εκπαιδευτή. Κατά προτίμηση θα ήταν καλύτερο να διαρκέσει 1-1,5 μήνα μόνο και αν γίνεται να έρχεται ο εκπαιδευτής στο σπίτι (όχι ότι αν τον πήγαινα εγώ στο εκπαιδευτήριο θα με πείραζε).

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Καλησπέρα, @Νικόλας Β. :)

...Κοιτάζω αποκλειστικά και μόνο για θετικό εκπαιδευτή. Κατά προτίμηση θα ήταν καλύτερο να διαρκέσει 1-1,5 μήνα μόνο και αν γίνεται να έρχεται ο εκπαιδευτής στο σπίτι (όχι ότι αν τον πήγαινα εγώ στο εκπαιδευτήριο θα με πείραζε).
Αν επιτρέπεται, για θύμησέ μου τι σκύλο θα αποκτήσεις?:cool:

• Like
Reactions: GRDANE

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
Ας σταματήσει η καραμέλα με τη "θετική" εκπαίδευση... Δεν ειναι λιχουδιές ή ξύλο, υπάρχει και ενδιάμεσος τρόπος. Και επιπλέον εξαρτάται απο τον σκυλο και απο την εκάστοτε κατάσταση το τι τροπο θα επιλέξεις για την εκπαίδευση.

Last edited: