Τιμές σκύλων!

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
DASTY said:
Φιλε μου ASLI μήπως είσαι πελάτης :?:

:lol:
εμένα πάντως εαν με έπαιρνε κάποιος τηλ και μου έλεγε πληρώνω και θέλω την πρώτη επιλογή....

ε τι να κάνω

να του χαλάσω την διάθεση?

θα πλήρωνε :lol: :lol: :lol: :lol:

DASTY

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2007
770
0
Thessaloniki
www.scarvasstrand.com
Σωστά Μάκη αλλα μην ξεχνάμε το e αν γιατί υπάρχουν και εκτροφής που το ακούνε και η απάντηση είναι γνωστη

Απλά δεν υπάρχει απάντηση(στο μήνυμα εννοώ) :wink:

asli

Well-Known Member
8 Φεβρουαρίου 2008
557
1
48
Θεσ/νικη-Αγ.Τριαδα
aslihan.gr
τωρα παμε αλλου ......
δεν υπαρχει πλέων στης μερες μας ολλανδική εκτροφει (πιστευω να καταλαβες τι θελω να πω )υπαρχει ιταλια ,ρωσια ,σερβια και λιγο γαλλια!
και ολοι αυτοι δεν πουλανε κατω απο 1000€ στη καλύτερη!

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Προτιμότερο θα ήταν να μην ανοίγεται topic που δεν έχει κάτι να πεί , και δεν έχει απάντηση ... ΑΝ ανοίγεται, παρακαλώ να μένετε εντός της θεματολογίας, για να μπορέσει κάποιος να παρακολουθήσει χωρίς να χάνεται σε μία σύνθετη συζήτηση, με πολλά παρακλάδια ...

Για προσωπική κουβέντα και αστεία, το forum έχει προβλέψει την ενότητα ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ στο κάτω μέρος της σελίδας ... να σεβαστούμε καλύτερα όλοι την δουλειά κάποιων που διανέμουν και άλλων που προσπαθούν να βγάλουν νόημα από αυτά που λέμε ...

Ευχαριστώ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ

Well-Known Member
21 Φεβρουαρίου 2011
170
40
Ρόδος
Ένας γνωστός μου πήρε καυκάσου 1300 ευρώ απο γέννα byb χωρις χαρτια και το μονο που του ειπε ειναι οτι δεν προλαβε να δηλώσει την γέννα

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Ένας γνωστός μου πήρε καυκάσου 1300 ευρώ απο γέννα byb χωρις χαρτια και το μονο που του ειπε ειναι οτι δεν προλαβε να δηλώσει την γέννα
Ο γνωστός σου επομένως μάλλον πιάστηκε κώτσος... :)

Christosp

Well-Known Member
25 Απριλίου 2011
822
6
ΑΙΓΑΛΕΩ . ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑ
να σας κανω μια ερωτηση λεμε σε καποιους φιλους να παρουν στον Κοε για να τους πουν για σκυλο ρατσας κτλ κτλ

ακουσα περιπτωση οτι το να δηλωσεις την γεννα σου με φιλο σου κτηνιατρο στα κόλπα ειναι πολύ ευκολο με ότι αυτό συνεπαγεται..... ισχύει?

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.003
1.513
Athens
www.frenchieworld.de.vu
να σας κανω μια ερωτηση λεμε σε καποιους φιλους να παρουν στον Κοε για να τους πουν για σκυλο ρατσας κτλ κτλ

ακουσα περιπτωση οτι το να δηλωσεις την γεννα σου με φιλο σου κτηνιατρο στα κόλπα ειναι πολύ ευκολο με ότι αυτό συνεπαγεται..... ισχύει?
Εαν οι γονεις δεν ειναι εγγεγραμμενοι στα γενεολογικα του ΚΟΕ- δεν γινεται τιποτα.

Μονο εαν εχει καπιος γνωστος του εκτροφεας γεννα απο γονεις εγγεγραμμενους-περιπου ιδιας ηλικιας και βεβαια ρατσας και δηλωνει παραπανω κουταβια ( εαν ειναι λαμογιο!!)- και δεν θα υποστει ελεγχο ( που πολυ σπανια γινεται)- ειναι δυνατον να εγγραφονται αυτα τα κουταβια ( με πλαστα στοιχια βεβαια).

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Παλιότερα υπήρχε ένας τρόπος αλλά δεν είναι καθόλου παράνομος και ούτε κοροϊδεύεις κανέναν. Ας πούμε ότι σου χάρισαν, ή αγόρασες ένα φαινοτυπικά καθαρόαιμο σκύλο. Αν τον δηλώσεις, κάνεις το τεστ dna (κυκλοφορεί και στο εμπόριο) και περάσεις μορφολογία (μέσω έκθεσης) ο σκύλος σου δεν παίρνει πέντιγκρυ αλλά θεωρητικά πάντα, αν με τους σωστούς πλέον τρόπους κάνεις γέννα, ενδέχεται η τρίτη ή τέταρτη γενιά να μπορεί να βγάλει πέντιγκρυ.

Καθαρά θεωρητικά, από κτηνίατρο που το είχε προτείνει σε φίλο με Βέλγο (τον Άντι που έχω αναφέρει σε άλλο ποστ) ας πούμε κάπου στα βόρεια.

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.003
1.513
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Παλιότερα υπήρχε ένας τρόπος αλλά δεν είναι καθόλου παράνομος και ούτε κοροϊδεύεις κανέναν. Ας πούμε ότι σου χάρισαν, ή αγόρασες ένα φαινοτυπικά καθαρόαιμο σκύλο. Αν τον δηλώσεις, κάνεις το τεστ dna (κυκλοφορεί και στο εμπόριο) και περάσεις μορφολογία (μέσω έκθεσης) ο σκύλος σου δεν παίρνει πέντιγκρυ αλλά θεωρητικά πάντα, αν με τους σωστούς πλέον τρόπους κάνεις γέννα, ενδέχεται η τρίτη ή τέταρτη γενιά να μπορεί να βγάλει πέντιγκρυ.

Καθαρά θεωρητικά, από κτηνίατρο που το είχε προτείνει σε φίλο με Βέλγο (τον Άντι που έχω αναφέρει σε άλλο ποστ) ας πούμε κάπου στα βόρεια.
Ουτε καν τεστ DNA δεν εκαναν! Απλα περνουσαν απο αναγνωριση σε μια εκθεση μορφολογιας- και επαιρναν αρρηθμο ΒΕΑ.
Στην τριτη γενεα τα σκυλια που προεκυπταν απο ζευγαρωματα σκυλων ΒΕΑ, επαιρναν πια ΒΕΚ.
Αλλα αυτο ηταν οντος πολυυυ παλια και αναγνορισεις δεν γινονται πια- η μονο σε ειδικες περιπτοσεις ( νεες φυλες).

Christosp

Well-Known Member
25 Απριλίου 2011
822
6
ΑΙΓΑΛΕΩ . ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑ
Ουτε καν τεστ DNA δεν εκαναν! Απλα περνουσαν απο αναγνωριση σε μια εκθεση μορφολογιας- και επαιρναν αρρηθμο ΒΕΑ.
Στην τριτη γενεα τα σκυλια που προεκυπταν απο ζευγαρωματα σκυλων ΒΕΑ, επαιρναν πια ΒΕΚ.
Αλλα αυτο ηταν οντος πολυυυ παλια και αναγνορισεις δεν γινονται πια- η μονο σε ειδικες περιπτοσεις ( νεες φυλες).
τοσο παλιος ειμαι χαχαχαχαχα ειχεπερασει ενος φιλου τοτε

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.032
Νεότερο μέλος
Nina_Κ