Τη καλησπέρα μας!!

blu

Member
28 Ιανουαρίου 2019
15
37
42
Μετά από πολλά χρόνια προσμονής, πρόσφατα απέκτησα ένα κούταβο, mastino napolitano, τον Blu.
Είναι 4 μηνών και 25 κιλά.

Ευχαριστώ για την αποδοχή!!

Attachments

spyv

Well-Known Member
8 Αυγούστου 2011
2.571
5.993
Πειραιάς
γραψε αν θες απο ποιο εκτροφειο τον πηρες και ποιοι ειναι οι γονεις του.
πως κατεληξες στα μαστινο;

ειναι απο τις αγαπημενες μου φυλες.

• Like
Reactions: blu

ChrisApo

Well-Known Member
7 Μαϊου 2016
705
894
39
Δεν θέλω να είμαι αυτός ο τύπος αλλά τα ματια του πρέπει να ειναι έτσι κόκκινα οπως φαινονται στις τελευταίες δύο φωτογραφίες;

• Like
Reactions: blu and Ayraki

blu

Member
28 Ιανουαρίου 2019
15
37
42
γραψε αν θες απο ποιο εκτροφειο τον πηρες και ποιοι ειναι οι γονεις του.
πως κατεληξες στα μαστινο;

ειναι απο τις αγαπημενες μου φυλες.
Τον έφερα από Νάπολη, ο εκτροφεας λέγεται Fusco Ciro. Τις λεπτομέρειες θα σας τις στείλω αύριο γιατί έχω τα χαρτιά του στο γραφείο. Τα μαστινο είναι μια ράτσα που ερωτεύτηκα και παρακολουθώ σχεδόν μια δεκαετία Χαίρομαι που σου αρέσουν!!

elinapol2

Well-Known Member
13 Δεκεμβρίου 2018
326
405
36
Μετά από πολλά χρόνια προσμονής, πρόσφατα απέκτησα ένα κούταβο, mastino napolitano, τον Blu.
Είναι 4 μηνών και 25 κιλά.

Ευχαριστώ για την αποδοχή!!
Καλως ηρθες, χαιρομαι πολυ οταν βλεπω τετοιες ρατσες (δεν τις συναντας κ συχνα)... Λεγεται οτι εκπαιδευονται πομυ ευκολα, ισχυει;;;

blu

Member
28 Ιανουαρίου 2019
15
37
42
Δεν θέλω να είμαι αυτός ο τύπος αλλά τα ματια του πρέπει να ειναι έτσι κόκκινα οπως φαινονται στις τελευταίες δύο φωτογραφίες;
Καλά κάνεις και είσαι αυτός ο τύπος γιατί ισχύει, δεν θα έπρεπε να είναι έτσι τα μάτια του.. Στην αρχή ήταν μια χαρά.. Λίγες μέρες αφού τον πήρα κοκκίνισε το ένα μάτι και μετά το δεύτερο.. Μου είπαν για επιπεφυκίτιδα. Ξεκινήσαμε tobradex και αντιβίωση αλλα δυστυχώς τίποτα..Στο ένα μάτι είναι πολύ πιο έντονο. Συνεχίζουμε άλλη μια εβδομάδα tobradex και αν δεν περάσει μου είπε η κτηνίατρος όταν γίνει 6 μηνών να κάνουμε επέμβαση

• Like
Reactions: Ayraki

ChrisApo

Well-Known Member
7 Μαϊου 2016
705
894
39
Καλά κάνεις και είσαι αυτός ο τύπος γιατί ισχύει, δεν θα έπρεπε να είναι έτσι τα μάτια του.. Στην αρχή ήταν μια χαρά.. Λίγες μέρες αφού τον πήρα κοκκίνισε το ένα μάτι και μετά το δεύτερο.. Μου είπαν για επιπεφυκίτιδα. Ξεκινήσαμε tobradex και αντιβίωση αλλα δυστυχώς τίποτα..Στο ένα μάτι είναι πολύ πιο έντονο. Συνεχίζουμε άλλη μια εβδομάδα tobradex και αν δεν περάσει μου είπε η κτηνίατρος όταν γίνει 6 μηνών να κάνουμε επέμβαση
Nai το εψαξα. Cherry eye το λεγόμενο. Πλήττει συχνα τα μαστινο. Περαστικα στον κουταβο! Μακάρι όλα να πανε καλά και να αποφύγεις την επέμβαση.

• Like

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Cherry eye

• Like

blu

Member
28 Ιανουαρίου 2019
15
37
42
Καλως ηρθες, χαιρομαι πολυ οταν βλεπω τετοιες ρατσες (δεν τις συναντας κ συχνα)... Λεγεται οτι εκπαιδευονται πομυ ευκολα, ισχυει;;;
Καλώς σας βρήκα!! Τον έχω 1 μήνα τώρα και η αλήθεια είναι ότι αν και απίστευτα πεισματάρης, είναι πολύ συνεργασιμος!!

• Like
Reactions: elinapol2

elinapol2

Well-Known Member
13 Δεκεμβρίου 2018
326
405
36
Καλώς σας βρήκα!! Τον έχω 1 μήνα τώρα και η αλήθεια είναι ότι αν και απίστευτα πεισματάρης, είναι πολύ συνεργασιμος!!
οξύμωρο... Ευχομαι να σε δικαιωσει!!! Γιατι τετοια ρατσα; Το μεγεθος τους δεν βοηθαει πολύ (μεταφορα, ευρύχωρο σπιτι κλπ)

blu

Member
28 Ιανουαρίου 2019
15
37
42
Nai το εψαξα. Cherry eye το λεγόμενο. Πλήττει συχνα τα μαστινο. Περαστικα στον κουταβο! Μακάρι όλα να πανε καλά και να αποφύγεις την επέμβαση.[/QUOTE
Σε κάποια σκυλιά περνάει με τη θεραπεία και σε άλλα όχι.. Στη ράτσα υπάρχει δυστυχώς η προδιάθεση.. Μακάρι να το γλυτώσουμε το χειρουργείο.. Σε ευχαριστώ πολύ

blu

Member
28 Ιανουαρίου 2019
15
37
42
οξύμωρο... Ευχομαι να σε δικαιωσει!!! Γιατι τετοια ρατσα; Το μεγεθος τους δεν βοηθαει πολύ (μεταφορα, ευρύχωρο σπιτι κλπ)
Όντως.. Ελπίζω.. Όπως έγραψα και παραπάνω είχα γνωρίσει τη ράτσα πριν μια δεκαετία και έπαθα έρωτα.. Σίγουρα θα υπάρξουν κάποιες δυσκολίες λόγω μεγέθους αλλά θέλω να πιστεύω ότι με καλή θέληση θα τη βρούμε την άκρη.. Τον έχω όλη μέρα μαζί μου και παρόλο που στο γραφείο υπάρχει άνετος περιφραγμενος κήπος προτιμάει να είναι στο χαλάκι δίπλα στα πόδια μου

elinapol2

Well-Known Member
13 Δεκεμβρίου 2018
326
405
36
Όντως.. Ελπίζω.. Όπως έγραψα και παραπάνω είχα γνωρίσει τη ράτσα πριν μια δεκαετία και έπαθα έρωτα.. Σίγουρα θα υπάρξουν κάποιες δυσκολίες λόγω μεγέθους αλλά θέλω να πιστεύω ότι με καλή θέληση θα τη βρούμε την άκρη.. Τον έχω όλη μέρα μαζί μου και παρόλο που στο γραφείο υπάρχει άνετος περιφραγμενος κήπος προτιμάει να είναι στο χαλάκι δίπλα στα πόδια μου
Φυσικα κ θα Βρείτε την ακρη, και μονο που τον εχεις συνεχως μαζι σου η μιση δουλεια εχει γινει...:)

Ευχομαι να ειναι γερος, να σου χαρισει κ να του χαρισεις υπεροχες στιγμες και να περνατε παντα ομορφα!!!

Μη μας ξεχνας, να ανεβαζεις φωτο να τον βλεπουμε πως μεγαλωνει, ανυπομονώ για το τελικο μεγεθος!!!

• Like

blu

Member
28 Ιανουαρίου 2019
15
37
42
Φυσικα κ θα Βρείτε την ακρη, και μονο που τον εχεις συνεχως μαζι σου η μιση δουλεια εχει γινει...:)

Ευχομαι να ειναι γερος, να σου χαρισει κ να του χαρισεις υπεροχες στιγμες και να περνατε παντα ομορφα!!!

Μη μας ξεχνας, να ανεβαζεις φωτο να τον βλεπουμε πως μεγαλωνει, ανυπομονώ για το τελικο μεγεθος!!!
Καλημέρα και σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχούλες!!

Να χαίρεσαι και να απολαμβάνεις κι εσύ το κουκλί σου!!

Θα σας κρατάω ενήμερους:barefoot::)

• Like
Reactions: elinapol2

george_gt

Well-Known Member
23 Μαρτίου 2016
188
429
Κουκλος ο κουταβος!! Μην ξεχνας να μας ενημερωνεις για την πορεια του και φυσικά πολλές φωτογραφίες!!

• Like

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.241
Μέλη
20.016
Νεότερο μέλος
Nikos_Ν