Τη γνώμη σας για ημίαιμο, τι στοιχεία έχει;

Gherudos

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2011
423
0
Ηράκλειο
Παίδες, μια φίλη μου έχει το παρακάτω ημίαιμο, το έχει πάει σε 2 κτηνιάτρους και της έχουν πεί ότι έχει πάρει από Κανίς και Φόξ Τεριέ και τα μάτια που είναι γαλάζια μάλλον από χάσκυ. Εμένα δεν μου μοιάζει να έχει στοιχεία από Κανίς ή Φόξ Τεριέ. Οι ίδιοι κτηνίατροι της είπαν πως πρέπει να ζευγαρώσει μια φορά :eek:

Attachments

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
εμένα δε μου μοιάζει με τίποτα συγκεκριμένο (είναι ένα πανέμορφο εντελώς ημίαιμο σκυλούνι) αλλά ειδικά με κανίς και φοξ τεριέ δε μου μοιάζει καθόλου!

ε όχι και να ζευγαρώσει!!!! μήπως μας λείπουν ημίαιμα σκυλάκια???
ενημέρωσε τη φίλη σου :)
δυστυχώς πολλοί κτηνίατροι συνιστούν μια γέννα τουλάχιστον και μετά στείρωση :( περισσότερα λεφτά βλέπεις.....

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
είναι ένα ημίαιμο σκυλούνι :)
οι κτηνίατροι δεν μπορούν να πουν ποια ρατσα είναι γιατι δεν είναι αυτη η δουλεία τους!
είναι πολλά τα λεφτά Άρη δυστυχώς !!! κριμα τι να πω ελπίζω να μην το ζευγαρώσει
υπάρχει τεστ γα να δει απόγονος ποιας μίξης είναι το σκυλάκι της

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Άπαξ κι έκανε το καλό και πήρε το ημίαιμο υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να πηγαίνει και να σκάει τα λεφτά της για να μάθει από ποιές φυλές προέκυψε; Αν θέλει σώνει και καλά να είναι κάτι και να ψαρώνει τους άσχετους ας τους λέει ότι είναι Κρητικός Ιχνηλάτης. Περισσότερο μοιάζει με ΚΙ παρά με Κανίς που γκάστρωσε Ημίαιμο Φοξ-Χάσκυ!

Last edited:

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Εγώ έκανα του Μουφ το τεστ του Biopet Lab που θεωρείται το καλύτερο. Πλήρωσα 45 δολλάρια διότι βρήκα το κιτ με έκπτωση. Ο λόγος που το έκανα ήταν διότι μερικοί στο σωστικό όμιλο αμφέβαλλαν ότι είναι καθαρόαιμος. Προσωπικά ποσώς με ένοιαζε αλλά είναι καλό να ξέρει κανείς για την περίπτωση που προέρχεται από φυλές με ειδικά προβλήματα υγείας που θα πρέπει να προσέχω. Μου βγήκε καθαρόαιμος Αυστραλέζος και μου στείλανε και χαρτί. Το ζήτημα βέβαια είναι να έχουνε το DNA των φυλών από τις οποίες προήλθε ο σκύλος διότι μέχρι τώρα το τεστ ανιχνεύει καμιά ενενηνταριά. Αν δεν βρουν κάποιο, μπορεί να σου πούνε τόσο τοις εκατό εκείνη η φυλή, τόσο εκείνη και τόσο μια άγνωστη. Γνωστή μου με ημίαιμο Αυστραλέζο έκανε το τεστ και της βγήκε ότι το σκυλί προέρχονταν από οκτώ φυλές, αν θυμάμαι καλά!

http://www.biopetvetlab.com/

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Παίδες, μια φίλη μου έχει το παρακάτω ημίαιμο, το έχει πάει σε 2 κτηνιάτρους και της έχουν πεί ότι έχει πάρει από Κανίς και Φόξ Τεριέ και τα μάτια που είναι γαλάζια μάλλον από χάσκυ. Εμένα δεν μου μοιάζει να έχει στοιχεία από Κανίς ή Φόξ Τεριέ. Οι ίδιοι κτηνίατροι της είπαν πως πρέπει να ζευγαρώσει μια φορά
Ημίαιμο είναι απλά ..με το να το ψάχνεται δεν καταφέρνετε τίποτα..

Ο ιατρός για να προτείνει σε ημιαίμο να ζευγαρώσει είναι το λιγότερο ανεύθυνος.. αλλιώς να κρατήσει αυτός τα μώρα όταν θα γεννηθούν..

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
ειδικά κανίς με φοξ τερριέ είναι να απορείς που τους ήρθε.......

μία γέννα έχει μεγάλη κατανάλωση τροφής και αρκετά εμβόλια -κι αν όλα πάνε κατ ευχήν του κτηνίατρου και υπάρξει επιπλοκή τότε θα έχει κι άλλες εισπράξεις
εντωμεταξύ
αν τα κουταβάκια δωθούν εκεί κοντά τότε ο κτηνίατρος θα πουλάει κι αλλες τροφές κι άλλα εμβόλια

τα λεφτά Αρη είναι πάρα πολλά