Τη γνωμη σας παρακαλω

Papasugar

Banned
Banned
30 Μαϊου 2018
4
3
31
Καλησπέρα σας. Στον αρσενικό μου (20 μηνών) στο πισω αριστερά πόδι του εχει μεγαλώσει και σκληρύνει λιγο το «μπαλάκι» (αδένας) για όσους ξέρουν. Το αλλο καθολου διαφορα αλλα το αριστερό εχει μεγαλώσει λιγακι και ειναι σκληρό...!

Σας παρακαλω οποίος γνωρίζει τι ενδέχεται να ειναι ή τι ακριβως εξετάσεις πρέπει να κανουμε για να ειμαι σίγουρος οι δεν ειναι κατι ανησυχητικό ας γράψει.

Ευχαριστώ πολυ

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
Καλώς ήρθες στο φόρουμ :)

Ο γιατρός σου, δεν γνωρίζει να σου πει;

Papasugar

Banned
Banned
30 Μαϊου 2018
4
3
31
Καλώς ήρθες στο φόρουμ :)

Ο γιατρός σου, δεν γνωρίζει να σου πει;
Καλως σας βρήκα :)
Αν κρίνω απο τα στατιστικά σου εισαι ενεργό μελος σχεδόν 10 χρονια εδω. Θα σου πω κατι λοιπον πολυ λογικό που εχεις ακούσει πολλές φορες ειμαι σίγουρος. Θελω απλα μια πρώτη άποψη ή μια προσωπική εμπειρία που θα μπορούσε να εχει κάποιος επι θέματος. Πρώτον για να ξερω περίπου τι χρήματα θα χρειαστώ ώστε να μπορέσω να τα εχω και δεύτερον για να μπορέσω να ηρεμήσω λιγακι μέχρι να παμε στο γιατρό αυτές τις μέρες.

Haris Drazen

Well-Known Member
25 Μαρτίου 2016
1.454
2.848
ΑΘΗΝΑ
Μία πρώτη άποψη είναι ότι μπορεί να μην είναι τίποτα ,μέχρι να είναι καρκίνος πχ. Και μπορεί να σου στοιχίσει από 0€ ,μέχρι κάποιες χιλιάδες ευρώ.
Φυσικά εύχομαι να μην έχει τίποτα σοβαρό το σκυλάκι σου, αλλά για να ηρεμήσεις καλό θα είναι να το πας άμεσα στον γιατρό, όχι "αυτές τις μέρες".
Εναλλακτικά μπορείς να περιμένεις κάποια προσωπική εμπειρία αλλού μέλους, με άλλον σκύλο, από το φόρουμ, να βοηθήσει στην διάγνωση...

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
Δεν υπάρχει "πρώτη άποψη", "προσωπική εμπειρία", "εκτίμηση κόστους" και οτιδήποτε άλλο, θα ήθελες να ακούσεις. Δεν είμαστε ιατρικό φόρουμ. Δεν κάνουμε ιντερνετικές διαγνώσεις, ούτε ψυχανεμιζόμαστε πόσο μπορεί να στοιχίσει.
Πήγαινε τον σκύλο σου στον γιατρό του.

Papasugar

Banned
Banned
30 Μαϊου 2018
4
3
31
Δεν υπάρχει "πρώτη άποψη", "προσωπική εμπειρία", "εκτίμηση κόστους" και οτιδήποτε άλλο, θα ήθελες να ακούσεις. Δεν είμαστε ιατρικό φόρουμ. Δεν κάνουμε ιντερνετικές διαγνώσεις, ούτε ψυχανεμιζόμαστε πόσο μπορεί να στοιχίσει.
Πήγαινε τον σκύλο σου στον γιατρό του.

Δε θα μου πεις τι θα κανω με τον σκύλο μου καταρχάς!
Αν σε ρωτήσω τι ταΐζεις τον σκύλο σου θα μου πεις γαριδακια royal canin δεύτερον οποτε κόψε κατι δεν είμαστε ισα και όμοια.
Σε οποίο ποστ έπεσε το μάτι μου όλο υποδείξεις εισαι χαλάρωσε λιγο.. σε έβαλε κάποιος γενικό δερβέναγα; Και αμα σε έβαλε θα πρέπει να εχεις και στυλακι;
ΥΠΑΡΧΕΙ και «πρώτη άποψη» και «προσωπική εμπειρία» και «εκτίμηση κόστους» και μπορείς να κοιτάξεις στο λεξικό τι σημαίνουν οι λέξεις ώστε να καταλάβεις ΟΤΙ ΑΝΕΤΑ κάλυπτα στο περίπου τις απαντήσεις μου απο εδω.
Αλλα τι κάθομαι και γραφω; Σε αλλο ποστ σε ρωτάνε αν μπορούνε να γράψουν απάντηση και θελουν την άδεια σου κλαιω.
Έφυγα με ελαφρά εγω αυτές τις γελοιότητες δε τις μπορω

yasemin

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2009
2.789
5.380
@Papasugar ,
Ακομα και αν σου πω οτι δικα μου σκυλια εχουν παθει το ιδιο δεν προκειται να σε βοηθησω γιατι καθε περιπτωση ηταν διαφορετικη το ιδιο και το κοστος.
Ενας πρησμενος λεμφαδενας μπορει να κρυβει πολλα...
Μολυσματικοι παραγοντες (σποροτριχωση),βακτηριακες αιτιες πχ ρικετσα,μπαρτονελλωση,βρουκελλωση κλπ,αλλεργιογονα,λεμφωμα(καρκινος)
Πολλες απο τις λοιμωξεις ειναι ζωονοσογονες που σημαινει οτι μπορει να κολλησεις και εσυ.
Καταλαβαινεις λοιπον οτι η επισκεψη στον κτηνιατρο ειναι μονοδρομος και μαλιστα χτες!

ΥΓ.Ο τροπος σου ειναι απαραδεκτος!

Haris Drazen

Well-Known Member
25 Μαρτίου 2016
1.454
2.848
ΑΘΗΝΑ
@Papasugar νομιζω σε καλυψαμε και σε «πρώτη άποψη» και σε «προσωπική εμπειρία» και σε«εκτίμηση κόστους»...ειδικα η @yasemin στα ειπε και επιστημονικα, δεν εχεις παραπονο!
στο καλο και περαστικα στο σκυλακι...μονο αυτο μετραει.

Καταλαβαινεις λοιπον οτι η επισκεψη στον κτηνιατρο ειναι μονοδρομος και μαλιστα χτες!
καλα κι εσυ...μην το δενεις κομπο!

υγ. @vasilis_mike τι λες; ακομα ενας που θα περνουσε τις εξετασεις για να παρει σκυλο,ε;

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.241
Μέλη
20.016
Νεότερο μέλος
Nikos_Ν