καλε δεν σε παιρνω απο τα μουτρα, ειναι το στυλ που γραφω καπως περιεργο χρονια τωρα. Προς θεου. Η πρωτη γκαφου ειμαι εγω. αλλα αν θεωρω δυο αραδες σωστες, θα τις υπερασπιστω εως αποδειξεως του αλλοτριου. Εγω απλα δεν θελω να αγχωνεσαι εσυ και κανεις οπως τρελαινομουν εγω. τσαμπα ταχυκαρδιες κλπ. Αν ψαξεις λιγο εδω, θα διαβασες και σοφα πραγματα... ειδικα απο καποια μελη που οι κουβεντες τους ειναι φως στο σκοταδι.
καλο βραδακι σας και ειλικρινα, δωσε χρονο κ οταν λεω χρονο, εννοω μερες. εμενα πηρε εβδομαδες μεχρι να μπορω να την αφηνω φρι στο σπιτι και να φευγω και να τα βρισκω ολα καθαρα και λαμπερα κ να με περιμενει να παμε για πιπι κακα. κ καποιες φορες ξαναλεω, οχι πολλες αλλα υπηρξαν και θα υπαρξουν, ειχα κ δωρακι να με περιμενει στο σπιτι.χιχι! την αβαπαωωωωωωωωωωω!
Υγ: εξαρταται κ τη φυλη και τον τροπο εκαπιδευσης βεβαια... εγω ειχα μεγαλο φοβο με την κοπροφαγια και δεν της εχω φωναξει ποτε οταν εκανε κακακια καπου που δεν ηθελα. μονο απαπαααααααααα και με παραπονο της ελεγα κοιτα τι εκανες. καποιοι που βαζουν τιμωριες δενουν το σκυλι κλπ ας πουμε, το πετυχαινουν να μαθει μονο εξω πολυ πιο σβελτα, μα εγω δεν μπορω ετσι. Δεν θελω βασικα.
Υγ1: σκυλακος, μου αρεσει που μου δινεις τη δυνατοτητα να διαφωνω μαζι σου στην ενταση και το υφος που μου ταιριαζει. ρισπεκτ.