Τη βοήθεια σας και την εμπειρία σας

Gerasimos82

Well-Known Member
11 Ιουλίου 2010
126
0
σε καποιο βιβλιο στο ιντερνετ ειχα διαβασει οτι καθε λαθος παει την εκπαιδευση του κουταβιου μερες πισω. Αρα δεν θα συμφωνησω με το προλαλησαν μελος, με ολον το σεβασμο. εξασκηση κυστης μπορουμε να πετυχουμε μεσα στη μερα που θα μπορουμε να τσεκαρουμε το κουταβι. πειραματα και φαρμακα πρωτη φορα βραδυ γιοκ, ελεγε η μανα μου..
Εντάξει Hopsi μια ιδέα είπαμε.. θα την αφήσω την πάνα... !!! έχεις δίκιο .. μην κάνουμε μεγάλα βήματα με τη μία.. !!! ;) ... !!

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Αν ισχυε αυτο σε απολυτο βαθμο,θα ειχαμε καταστρεψει τα σκυλια μας.Εσυ δεν εχεις κανει λαθη;Οσο γνωριζεις το σκυλι σου,κανεις.Παντα κανουμε.Αλοιμονο,αν αυτο καθοριζε την εκπαιδευση.Δεν κανει κατι ακραιο,ωστε να ριψοκινδυνευει κατι.Την πανα την εχει συνδυασει με πιπι η κουταβα,αρα με το να τη βαλει στο παρκο,της δινει το ελευθερο.

Gerasimos82

Well-Known Member
11 Ιουλίου 2010
126
0
σε καποιο βιβλιο στο ιντερνετ ειχα διαβασει οτι καθε λαθος παει την εκπαιδευση του κουταβιου μερες πισω. Αρα δεν θα συμφωνησω με το προλαλησαν μελος, με ολον το σεβασμο. εξασκηση κυστης μπορουμε να πετυχουμε μεσα στη μερα που θα μπορουμε να τσεκαρουμε το κουταβι. πειραματα και φαρμακα πρωτη φορα βραδυ γιοκ, ελεγε η μανα μου..

Υγ: skylakos εχει βαση αυτο που λες αλλα διαφωνω. φτανει η αλλαγη του οτι την βαζει στο παρκο κλειστη , για σημερα. εγω οσες φορες βιαστηκα, τα εκανα χειροτερα. κ χεθτηκα για μενα, μου τη δινει που μπερδεψα τη μικρη μου.Γενικα πλεον ειμαι της αποψης, ζηταω αυτα που μπορει. αλλιως εχει πιθανοτητες να αποτυχει και οχι μονο αποκαρδιωνομαι εγω αλλα σιγουρα βλαπτει κ την αυτοπεποιθηση του κουταβιου( λεω εγω τωρα...δεν ξερω κι ολας. μην το παιζω κυνοψυχολογα)
Δεν λεώ έχεις δίκιο .. Σιγά σιγά.. Όμως τουλάχιστον όσο είμαι το απίγευμα σπίτι και την έχω από κοντά θα σταματήσω τη πάνα.. !!! έτσι σκέπφτομαι.. !1 και ας έχουμε κανένα ατύχημα δεν πειράζει.. !! Τουλάχιστον να αρχίσει να αποκόπτεται σιγά σιγά.. το βράδυ στο πάρκο θα την έχω.. !! :)

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
λεω εγω τωρα...δεν ξερω κι ολας. μην το παιζω κυνοψυχολογα
Καλα κανεις και λες.Κι εγω το ιδιο.Γι αυτο ειμαστε εδω.Για να λεει ο καθενας αυτο που πιστευει,αυτο που εχει ζησει.Ο ενδιαφερομενος διαλεγει αυτο που του ταιριαζει περισσοτερο;)

Hopsi

Well-Known Member
9 Φεβρουαρίου 2010
1.182
1
εξωτική Αθήνα
καλε δεν σε παιρνω απο τα μουτρα, ειναι το στυλ που γραφω καπως περιεργο χρονια τωρα. Προς θεου. Η πρωτη γκαφου ειμαι εγω. αλλα αν θεωρω δυο αραδες σωστες, θα τις υπερασπιστω εως αποδειξεως του αλλοτριου. Εγω απλα δεν θελω να αγχωνεσαι εσυ και κανεις οπως τρελαινομουν εγω. τσαμπα ταχυκαρδιες κλπ. Αν ψαξεις λιγο εδω, θα διαβασες και σοφα πραγματα... ειδικα απο καποια μελη που οι κουβεντες τους ειναι φως στο σκοταδι.
καλο βραδακι σας και ειλικρινα, δωσε χρονο κ οταν λεω χρονο, εννοω μερες. εμενα πηρε εβδομαδες μεχρι να μπορω να την αφηνω φρι στο σπιτι και να φευγω και να τα βρισκω ολα καθαρα και λαμπερα κ να με περιμενει να παμε για πιπι κακα. κ καποιες φορες ξαναλεω, οχι πολλες αλλα υπηρξαν και θα υπαρξουν, ειχα κ δωρακι να με περιμενει στο σπιτι.χιχι! την αβαπαωωωωωωωωωωω!

Υγ: εξαρταται κ τη φυλη και τον τροπο εκαπιδευσης βεβαια... εγω ειχα μεγαλο φοβο με την κοπροφαγια και δεν της εχω φωναξει ποτε οταν εκανε κακακια καπου που δεν ηθελα. μονο απαπαααααααααα και με παραπονο της ελεγα κοιτα τι εκανες. καποιοι που βαζουν τιμωριες δενουν το σκυλι κλπ ας πουμε, το πετυχαινουν να μαθει μονο εξω πολυ πιο σβελτα, μα εγω δεν μπορω ετσι. Δεν θελω βασικα.

Υγ1: σκυλακος, μου αρεσει που μου δινεις τη δυνατοτητα να διαφωνω μαζι σου στην ενταση και το υφος που μου ταιριαζει. ρισπεκτ.

Last edited:

Gerasimos82

Well-Known Member
11 Ιουλίου 2010
126
0
καλε δεν σε παιρνω απο τα μουτρα, ειναι το στυλ που γραφω καπως περιεργο χρονια τωρα. Προς θεου. Η πρωτη γκαφου ειμαι εγω. αλλα αν θεωρω δυο αραδες σωστες, θα τις υπερασπιστω εως αποδειξεως του αλλοτριου. Εγω απλα δεν θελω να αγχωνεσαι εσυ και κανεις οπως τρελαινομουν εγω. τσαμπα ταχυκαρδιες κλπ. Αν ψαξεις λιγο εδω, θα διαβασες και σοφα πραγματα... ειδικα απο καποια μελη που οι κουβεντες τους ειναι φως στο σκοταδι.
καλο βραδακι σας και ειλικρινα, δωσε χρονο κ οταν λεω χρονο, εννοω μερες. εμενα πηρε εβδομαδες μεχρι να μπορω να την αφηνω φρι στο σπιτι και να φευγω και να τα βρισκω ολα καθαρα και λαμπερα κ να με περιμενει να παμε για πιπι κακα. κ καποιες φορες ξαναλεω, οχι πολλες αλλα υπηρξαν και θα υπαρξουν, ειχα κ δωρακι να με περιμενει στο σπιτι.χιχι! την αβαπαωωωωωωωωωωω!

Υγ: εξαρταται κ τη φυλη και τον τροπο εκαπιδευσης βεβαια... εγω ειχα μεγαλο φοβο με την κοπροφαγια και δεν της εχω φωναξει ποτε οταν εκανε κακακια καπου που δεν ηθελα. μονο απαπαααααααααα και με παραπονο της ελεγα κοιτα τι εκανες. καποιοι που βαζουν τιμωριες δενουν το σκυλι κλπ ας πουμε, το πετυχαινουν να μαθει μονο εξω πολυ πιο σβελτα, μα εγω δεν μπορω ετσι. Δεν θελω βασικα.

Υγ1: σκυλακος, μου αρεσει που μου δινεις τη δυνατοτητα να διαφωνω μαζι σου στην ενταση και το υφος που μου ταιριαζει. ρισπεκτ.
μα μέσα από διάλογο βγαίνουν τα καλύτερα... !!! Ευχαριστω και πάλι και τους 2 σας.. !!! καληνύχτα... !!!!

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
καλε δεν σε παιρνω απο τα μουτρα, ειναι το στυλ που γραφω καπως περιεργο χρονια τωρα. Προς θεου.
Για μενα το λες αυτο;Διαβασες διαφορετικα τα λογια μου.:)Νομισα οτι διστασες να πεις ολοκληρωμενα την αποψη σου,απο σεβασμο στο συνομιλητη σου που εχει διαφορετικη γνωμη και ηθελα να σου πω να μην κολλας.Ισα-ισα θεωρω οτι μιλας προσεχτικα και ευγενικα.:)Λεμε εδω μεσα αυτα που ξερουμε,αυτα που νομιζουμε,κτλ.Ειναι δυνατον να παρεξηγηθουμε;:pΕχεις αλλη αποψη,εχω αλλη.Ε,και;Μαθαινω κι εγω απο σενα,μαθαινεις απο μενα και κατα συνεπεια...μπερδευουμε το Γερασιμο.:D

Κοιτα να δεις πως μπορει να παρεξηγηθει ο γραπτος λογος!:rolleyes:

Καληνυχτα Γερασιμε.Περιμενουμε νεα σας αυριο.;)

Last edited:

Hopsi

Well-Known Member
9 Φεβρουαρίου 2010
1.182
1
εξωτική Αθήνα
αν δεις γραφαμε σχεδον ταυτοχρονα, αρα ας ειμαι λιιιιιιιιγο οφ τοπικ απλα για να ξεκαθαριστω δημοσια.
skylakos, η παραθεση που αναφερεις πηγαινε στον γερασιμο που ειπε
Εντάξει Hopsi μια ιδέα είπαμε..
Αμααααααααν! λεω να δεις που νομιζει οτι τoυ τα χωνω!

το υστερογραφο μου προς εσενα ηταν περα ως περα αληθινο. ΜΟυ αρεσει που μπορω και διαφωνω με καποιον ο οποιος παραθετει την αποψη του οπως κι εγω, την υποστηριζει οπως μπορει, οπως κ εγω αλλα την ιδια στιγμη, εχει την επιθυμια ναμαθει το κατι παραπανω ακομα κι αν ειναι διαφορετικο απο αυτα που πιστευε, οπως κ εγω! Αχ αυτα τα σκυλια μας...μας κανουν ΤΟΣΟ μα ΤΟΣΟ καλυτερους. Και παλι λοιπον, ρισπεκτ skylakos =)

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
3 μηνών είναι μωράκι ακόμα βρε σύ.....
για ρώτα την μαμά σου,πόσο καιρό σε είχε με τις πάνες!!!!!!

Gerasimos82

Well-Known Member
11 Ιουλίου 2010
126
0
Καλημέρα σε όλους σας ... !! το πρωί ξύπνησα τη βρήκα μέσα στο πάρκο αλλά είχε κατουρήσει τη πάνα της κανονικότατα... Δεν πειράζει όμως ..!!! :) τα καθάρισα της μικούσα και έλεγα συνεχώς τη λέξη τσίσα... !! φάγαμε πήγαμε βόλτα .. κάναμε τα κακά μας (στην άσφαλτο όπως πάντα- δεν πειράζει τα μαζεύω με χαρτοπετσέτα) αλλά τσίσα οχι.. 1 ώρα την είχα έξω την έβλεπα ανύσηχη αλλά πιπί όχι.. ανέβηκαμε σπίτι.. !! και κατευθείαν στη πάνα για κατούρημα.. εδώ φταίω εγώ γιατί

1) δεν είχα άλλη ώρα για βόλτα έπρεπε να πάω στη δουλειά

Δεν πειράζει... !!!! το απόγευμα θα προσπαθήσω χωρίς πάνα και πάλι, θα την απασχολώ , και θα τη κατεβάζω βόλτες, στις 5, στις 8 και στις 11 πριν πάμε ξανά στο πάρκο για νάνακια... !!

Για να δούμε ποιος θα νικήσει...!!! :) .. αλλά σήμερα την έβλεπα ανύσηχη στο τέλος της βόλτας, ψαχνόταν... Της λέω και εγώ τσίσα συνεχώς, όταν καθαρίζω και όταν τα κάνει.. !!! :).. πιστεύω σε 1-2-3-4 μήνες να έχουμε μια σχετική πρόοδο..

:) :)

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Η ουρηση κατ'εντολη δεν πετυχαινεται ετσι.
Πας τον σκυλο στο σημειο που θελεις να κατουραει. Την ωρα που κατουραει (αν τελικα κατουρησει), λες την μαγικη λεξη και συνδεει την πραξη της ουρησης με την λεξη.
Ετσι μαθαινει πού επιτρεπεται να κατουρησει και πότε να κατουρησει.
Η διαδικασια ειναι αργη, θελει σταθεροτητα και συνεπεια και δεν πιανει παντα.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.803
20.123
Καλά κάνεις και της έχεις την πάνα μέσα στο πάρκο. Στην αρχή όσο είναι τόσο μικρά, πρέπει να μπορούν να προλαβαίνουν, μόλις σηκωθούν από το κρεβάτι τους, να κάνουν κάπου κοντά τα τσίσα τους. Με τον καιρό θα μάθει να κρατιέται και να τα κάνει εκεί που πρέπει. Πάντως μπράβο σου, που είσαι υπομονετικός και καταλαβαίνεις ότι δεν γίνονται όλα από την μία μέρα στην άλλη.

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Μπραβο Γερασιμε,πολυ καλα τα πας.Εχει δικιο ο Αρης.Μονο οταν τα κανει δινεις την εντολη.Ουτε οταν μαζευεις,ουτε πριν,ουτε μετα.Συνεχισε ετσι...

Hopsi

Well-Known Member
9 Φεβρουαρίου 2010
1.182
1
εξωτική Αθήνα
κι εγω εκανα απο την πρωτη μερα αυτο που λεει ο Αρης(ενα απο τα μελη που σου ειπα πως ειναι φως στο σκοταδι) και εχει πιασει! οταν πηγαινεστην πανα της ελεγα την ωρα που εκανε πιπι κακα την εντολη και μετα μπραβοοοοοοοοοοο! κ πλεον βγαινουμε εξω και με το που της δωσω την εντολη αρχιζει κ μυριζει για να κανει πιπι κακα. Σας το πα; αβαπαααααααααααααω!
εντολη μονο ενοσω κανει την αναγκη.
καλη συνεχεια! ολα θα πανε φινα!

vasiliki68

Well-Known Member
2 Μαρτίου 2010
526
2
Αμαλιάδα
ενα απο τα μελη που σου ειπα πως ειναι φως στο σκοταδι
Ως προς το πρώτο σκέλος θα συμφωνήσω πως ο Άρης είναι από τα αξιολογα μέλη, αλλά το φως στο σκοτάδι μου έρχεται λίγο βαρύ και λίγο προσβλητικό απέναντι στο φόρουμ.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97