Ναι το παιδί θα έφταιγε!Ok δεχομαι οτι σε δαγκωσε για προειδοποιηση.
Αλλα αν στην θεση σου περναγε ενα μικρο παιδι και εκανε το ιδιο τι θα λεγαμε τοτε?
Το παιδι εφταιγε γιατι πλησιασε την περιοχη του σκυλου?
είδα ένα Σνάουτσερ γίγας να είναι δεμένο μέσα στην παρκαρισμένη γουρούνα.
Δεν είχα πάρει χαμπάρι τίποτα,ο ιδιοκτήτης του σκύλου και του αμαξιδίου πουθενά....
Σε αυτό είχα ένσταση Στέλιο.Ναι το παιδί θα έφταιγε!
Ναι το παιδί έχει μάνα όπως ο σκύλος έχει αφεντικό!
Αν πλησίαζε παιδί και το άρπαζε θα έφταιγε και ο ιδιοκτήτης που έχει αφήσει το σκύλο έτσι εκεί και η μάνα που άφησε το παιδί!
Αν είναι να εκπαιδεύσεις τον σκύλο σε προστασία δεν θα δει αν είναι παιδί εκείνη την ώρα!Προστατεύει!
Οπότε ας αφήσουμε αυτήν την καραμέλα...τι θα λέγαμε!
Εγώ θα έλεγα ότι έκανε την δουλειά του!
Το ιδιο σκεφτομουν και εγω καθως το διαβαζα.
Μου δείχνετε πλιζ πιο είναι το "μέσα" σε΄μία γουρούνα?
Δλδ εσυ στα 14 σου κυκλοφορουσες μονο με τους γονεις σου? Γιατι και στα 14 παιδι θεωρησε. Και δεν προκειται περι καραμελας. Αν το χ παιδι ή ο ψ παππους ή και εγω δεν ξερω ποιος αλλος εμπαινε στον χωρο του σκυλου ναι φταιει αυτος. Αν το παιδι μου πηδαγε στην αυλη ενος σπιτιου και τον δαγκωνε ο σκυλος δεν θα κατηγορουσα τον σκυλο, ουτε θα εκανα καταγγελια (που θα ειχε σαν αποτελεσμα την ευθανασια του ζωου) αλλα θα κατηγορουσα εμενα το "ζωο" που δεν εμαθα στο παιδι μου καποια βασικα πραγματα.Ναι το παιδί θα έφταιγε!
Ναι το παιδί έχει μάνα όπως ο σκύλος έχει αφεντικό!
Αν πλησίαζε παιδί και το άρπαζε θα έφταιγε και ο ιδιοκτήτης που έχει αφήσει το σκύλο έτσι εκεί και η μάνα που άφησε το παιδί!
Αν είναι να εκπαιδεύσεις τον σκύλο σε προστασία δεν θα δει αν είναι παιδί εκείνη την ώρα!Προστατεύει!
Οπότε ας αφήσουμε αυτήν την καραμέλα...τι θα λέγαμε!
Εγώ θα έλεγα ότι έκανε την δουλειά του!
Δεν λέμε κάτι διαφορετικό!Το ίδιο λέμε!Απλώς το διατύπωσα αλλιώς!Δλδ εσυ στα 14 σου κυκλοφορουσες μονο με τους γονεις σου? Γιατι και στα 14 παιδι θεωρησε. Και δεν προκειται περι καραμελας. Αν το χ παιδι ή ο ψ παππους ή και εγω δεν ξερω ποιος αλλος εμπαινε στον χωρο του σκυλου ναι φταιει αυτος. Αν το παιδι μου πηδαγε στην αυλη ενος σπιτιου και τον δαγκωνε ο σκυλος δεν θα κατηγορουσα τον σκυλο, ουτε θα εκανα καταγγελια (που θα ειχε σαν αποτελεσμα την ευθανασια του ζωου) αλλα θα κατηγορουσα εμενα το "ζωο" που δεν εμαθα στο παιδι μου καποια βασικα πραγματα.
Αλλα δεν μπορουμε να ριξουμε ευθυνες επειδη κυκλοφορουμε στον δρομο αμεριμνοι χωρις να κοιταμε αριστερα, δεξια, κατω, πανω για τον οποιοδηποτε ανευθυνο ιδιοκτητη δενει τον σκυλο-φυλακα σε δημοσιο χωρο. Για μενα φταιει ο ιδιοκτητης καθαρα.
Κοκονι εγώ επιμένω πως ο σκύλος αντέδρασε καλά.το σκυλί αυτό ήταν ηλίθιο...
έπρεπε να προειδοποιήσει....αν τύχαινε αυτό με καναν γέρο το σκυλί θα πήγαινε για ευθανασία τώρα
βέβαια δεν δάγκωσε,αλλά τσίμπησε απλά(για προειδοποίηση)
αλλά και πάλι δεν κάνουν έτσι-έπρεπε να είχε ενημερώσει
κι αν ήταν φύλακας με "κάκαλα" θα είχε καταλάβει ότι ο Dog.Crime δεν είχε καμία απολύτως πρόθεση να ενοχλήσει την "περιουσία" του αφεντικού του....
απαράδεκτα πράγματα να είναι τέτοιος σκύλος χωρίς φίμωτρο σε έναν δημόσιο δρόμο χωρίςτο αφεντικό του εκεί....
φανταστείτε να αρχίσουν όλοι να δένουν έναν σκύλο που δαγκώνει χωρίς προειδοποίηση στο μηχανάκι τους ,την γουρούνα τους, την γίδα τους ή την κουρούνα τους.....ήμαρτων.....