Την πάτησα...

DOG.CRIME

Well-Known Member
5 Ιουλίου 2010
1.289
7
Kαι είχα να περιφάνευομαι πως δεν με έχει δαγκώσει ποτέ σκύλος..:D:D

Προχωρόντας στο δρόμο και περνόντας δίπλα από 2πλο παρκαρισμένα αυτοκίνητα,ξαφνικά νιώθω έναν δυνατό πόνο στο χέρι,αρχικά νόμιζα πως καθότι και αρτσούμπαλος πήρα μπάλα τον καθρευτη από την γουρούνα που ήταν παρκαρισμένη,ένα δευτερόλεπτο αργότερα ακούω και ένα γρρ,κοιτάω το μανίκι και βλέπω σάλια και σηκώνοντας το κεφάλι είδα ένα Σνάουτσερ γίγας να είναι δεμένο μέσα στην παρκαρισμένη γουρούνα.
Δεν είχα πάρει χαμπάρι τίποτα,ο ιδιοκτήτης του σκύλου και του αμαξιδίου πουθενά....

Δεν θα εστιάσω στο ποοοσο ανέυθυνος είναι ο τύπος,άλλα στο πόσο καλά κατά την γνώμη μου αντέδρασε το σκυλί.Με δάγκωσε γιατί πλησιάσα στα εκατοστά το όχημα που φύλαγε,και με άφησε αφού συνέχισα να περπατάω.Θα μπορούσε βέβαια να με προειδοποιήσει αλλά η απόσταση ήταν πραγματικά μικρή.

Έχω και δυο μικρές μελανιές στον πήχη,ευτηχώς που ήταν χοντρό το μπουφάν...:)

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Περαστικα βρε... ο ιδιοκτήτης φάνηκε μετά ?
Καλά αντέδρασε το σκυλι?? ... ηταν σε δρόμο με διπλοπαρακρισμένα αυτοκίνητα και περνούσε κοσμος.... δεν ξέρω...

DOG.CRIME

Well-Known Member
5 Ιουλίου 2010
1.289
7
Το σκυλί Αμαλία προστάτεψε το μέρος του,άσχετα αν θα επρεπε να το είχε περιορίσει ο τύπος..

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
Νομιζω πως αμα ηταν να τον δαγκωσει... στα σοβαρα θα ειχαμε δραματα και αιματα οχι μελανιες..
δεν επικροτω το δαγκωμα, απλα σκεφτομαι..

DOG.CRIME

Well-Known Member
5 Ιουλίου 2010
1.289
7
Μα άμα με έπιανε και δεν με άφηνε θα μιλάγαμε για ανισόροπο σκύλο,σαν προηδοποίσηση μου κάνει.

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
ναι αυτο εννοω, λαθος διατυπωση (κλασσικα).. οτι αν ηταν δαγκωμα τυπου attack... δεν θα εγραφες "την πατησα" αλλα "με εσκισε" :)

DOG.CRIME

Well-Known Member
5 Ιουλίου 2010
1.289
7
Για να είμαι σαφής.
Αυτό δεν το θέλουμε από έναν σκύλο σύντροφο και πετ,αυτό πρέπει να το κάνει έναν φύλακας,ο οποίος πρέπει να έχει και διαφορετική μεταχείρηση από τον ιδιοκτήτη του.

vagolf

Well-Known Member
11 Αυγούστου 2010
209
0
ΑΧΑΡΝΑΙ
εαν περναγε διπλα η αμαλια με τον ντιεγκο και αρπαζοντουσαν ο ιδιοκτητησ του τι θα ελεγε εγω αυτην την απορια εχω

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Εαν ο ιδιοκτητης ξερει οτι ο σκυλος του δαγκωνει, δεν τον αφηνει σε δημοσιο και μαλιστα πολυσυχναστο χωρο χωρις επιβλεψη.

μπουλης

Well-Known Member
23 Σεπτεμβρίου 2010
752
306
n.smirni
Για να είμαι σαφής.
Αυτό δεν το θέλουμε από έναν σκύλο σύντροφο και πετ,αυτό πρέπει να το κάνει έναν φύλακας,ο οποίος πρέπει να έχει και διαφορετική μεταχείρηση από τον ιδιοκτήτη του.
Περαστικά!

Τα schnauzers είναι καχύποπτα σκυλιά.
Δεν έχει να κάνει με την εκπαίδευση.

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
εαν περναγε διπλα η αμαλια με τον ντιεγκο και αρπαζοντουσαν ο ιδιοκτητησ του τι θα ελεγε εγω αυτην την απορια εχω
αν περναγα παντως εγω με τον σαγκα, και εβλεπα στο διαβα μου τον σκυλο, θα αλλαζα πεζοδρομιο.. απλο.. μπορει ο δικος μου να μην αρπαζεται.. αλλα που ξερω τι κανειο αλλος.. προσεχω για να εχω...

τι θελω να πω.. αυτο το πραγμα με τα σκυλια ειδικα με τα αρσενικα.. που ολοι λενε ειναι καλος ο δικοςμου.. δεν εχει βγαλει ποτε πουθενα.. και δεν νομιζω οτι δεν εχει σχεση με την περιπτωση του dogcrime. :)

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Αυτο ήμουν ετοιμη να γράψω... κ οχι μόνο schnauzer αλλά αρκετές φυλές...
Εγω πάντως μια φορα πριν 2-3 μήνες εδεσα τον Ντιέγκο σε ενα σουπερ μαρκετ απ εξω να μπω να αγοράσω κάτι στα γρηγορα (είχα οπτικη) ...βγαίνοντας τον είδα αγκαλιά με μια πιτσιρίκα 7-8 χρονών και τη μαμά να τραβάει φοτο.:rolleyes: Μετά που μιλήσαμε μου είπε οτι ο κουμπάρος τους εχει 2 dogo.:)
Οσο ασφαλές και αν ακουγεται αυτό δε το ξαναέκανα γιατι συνηδιτοποίησα πόσο ευκολα πλησιάζεται ο σκύλος μου απο ολους... αν κάποιον δε τον συμπαθήσει ή τον ξαφνιάσει?

Last edited:

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
χμμμ... αμαλια μου, και εγω που λατρευω τα σκυλια .. τα βλεπω και λιωνω! δεν παω να χαιδεψω οτι βρω στο δρομο και ειδικα δεμενο σε ενα δεντρο χωρις ιδιοκτητη.. θεωρω το λαθος δικο μου αν γινοταν κατι τετοιο.

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
χμμμ... αμαλια μου, και εγω που λατρευω τα σκυλια .. τα βλεπω και λιωνω! δεν παω να χαιδεψω οτι βρω στο δρομο και ειδικα δεμενο σε ενα δεντρο χωρις ιδιοκτητη.. θεωρω το λαθος δικο μου αν γινοταν κατι τετοιο.
Η αληθεια είναι οτι εγώ το έχω κάνει αρκετές φορες... ένα απο αυτά ήταν και παρατημένο...
Αλλά αυτό ειναι άλλο θεμα και θα βγούμε off topic:)

Last edited:

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
οχι φιλε.. μετα απο το λαμπραντορ και το υπεροχο σαλτο στο μπρατσακι μου... αστο καλυτερα... χαιδευω τα αδεσποτα... και τα κουταβια.. ενηλικα μπααα.... :D
φυλες με μεγαλα στοματα, ευχαριστω δεν θα παρω.. αμα ειναι ο ιδιοκτητης μπροστα, ναι με τα μουτρα... :p

πλακα πλακα.. ο σκυλος της αδερφης μου ηταν δεμενος-παρατημενος σε δεντρο... αλλα αυτο ηταν 5 κιλα σκυλακι..

DOG.CRIME

Well-Known Member
5 Ιουλίου 2010
1.289
7
Τον συγκεκριμένο σκύλο σκύλο τον είχα ξανά παλιότερα,μου είχε δώσει τότε την εντύπωση πως ήταν εκπαιδευμένος.

Το θέμα είναι πως αφού ξέρεις ότι στον σκύλο σου αρέσει η φύλαξη τον αφήνεις να την κάνει μόνο όταν υπάρχει λόγος.

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Συμφωνω με την kasi. Για μενα δεν παιζει να δω ενα σκυλι στο δρομο και να πω αααα, τι ωραιο σκυλακι και να απλωσω χερι να χαϊδεψω. Ακομα και αν ειναι με τον ιδιοκτητη, θα τον ρωτησω και οταν μου ισως...Οπως δεν μπαινω σε αυλες ακομα και αν μου λενε ελα δεν σε πειραζει!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97