Την καλημέρα μου σε όλους....

alex1986

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2011
80
0
αλεξανδρουπολη
Ονομαζομαι Αλεξανδρα και μενω Αλεξανδρουπολη...Ειμαι παντρεμενη και εχωω δυο κοριτσια 1,5 και 4 ετων.Μετα απο πολυ καιρο αποφασισαμε τελικα να παρουμε ενα σκυλο.Μετα απο πολυ ψαξιμο και για τη ρατσα αλλα και για το απο που καταληξαμε σε ενα πανεμορφο παγκ 2 μηνων σημερα θηλυκο.Θα το παρουμε την παρασκευη και η αληθεια ειναι πως οσο πλησιαζει ο καιρος τοσο πιο πολυ αγχωνομαι.Ετσι αποφασισα να μπω στην παρεα σας γιατι σιγουρα θα χρειαστω τις συμβουλες σας στο μελλον.:):):)

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
καλωσήρθες!!!!!!

πως καταλήξατε σε αυτήν την φυλή?
τι σας τράβηξε περισσότερο?:)

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Καλώς ήρθες Αλεξάνδρα και καλώς να δεχτείς το σκυλί σου. Το ξέρεις βέβαια οτι τα παγκάκια (αν δεν κάνω λάθος) αφήνουν τρίχα ...για να μην παραπονιέσαι μετά..:D

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.794
20.107
Καλώς ήρθες Αλεξάνδρα.
Τα pug μαδάνε πάρα πολύ και αν δεν είναι από καλό εκτροφέα, μπορεί να παρουσιάσουν πολύ σημαντικά προβλήματα υγείας.
Να το ψάξεις πάρα πολύ πριν καταλήξεις, γιατί μπορεί να βρεθείς προ πάρα πολλών εκπλήξεων.
Και κυρίως με τόσο μικρά παιδιά στο σπίτι.

sevah

Well-Known Member
29 Μαϊου 2009
1.543
4
Ιωαννινα
Τα pug μαδάνε πάρα πολύ και αν δεν είναι από καλό εκτροφέα, μπορεί να παρουσιάσουν πολύ σημαντικά προβλήματα υγείας.
Να το ψάξεις πάρα πολύ πριν καταλήξεις, γιατί μπορεί να βρεθείς προ πάρα πολλών εκπλήξεων.
Και κυρίως με τόσο μικρά παιδιά στο σπίτι.
Μάλλον είναι κάπως αργά να το ψάξει αφού θα το πάρει αύριο. Ελπίζω να έχει γίνει η αναζήτηση πριν. Όπως και να έχει πάντως καλώς μας ήρθες και με το καλό να γίνεις σκυλομαμά.

alex1986

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2011
80
0
αλεξανδρουπολη
Παιδια σας ευχαριστω πολυ για το καλωσορισμα.Η αληθεια ειναι πως στην αρχη δεν ειχα σκοπο να το παρω απο εκτρωφεα λογω οικονομικης αποψης .Εψαξα στην αρχη για αδεσποτο αλλα δυστυχως δεν βρηκαμε κατι που να μας ταιριαζει μικροσωμο σχετικα μικρο σε ηλικια ωστε να μην εχει προβλημα προσαρμογης με τα παιδια...
Στο παγκ καταληξαμε καθως ξερω οτι ειναι η ιδανικη ρατσα για παιδια ,δεν εχει αναγκη μεγαλη ασκηση και γενικοτερα απο οταν το ειχα πρωτοδει μπηκε στην καρδια μου και το ερωτευτηκα.
Αλλα λογω των πολλων κληρονομικων ασθενιων αποφασισαμε πως αν το παρουμε θα το περναμε απο εκτρωφεα ετσι απο το καλοκαιρι καναμε οικονομιες ωστε να ειμαστε σιγουροι και για την υγεια του σκυλιου αλλα καιεπειδη θα εχει επαφη με τα παιδια.
Οσο για την τριχα του ειμαι ενημερη ξερω οτι μαδανε πολυ αλλα για να ειμαι ειληκρινης πιστευω πως με την καταλληλη τροφη καποια συμπληρωματα διατροφης και πολυ συχνο βουρτσισμα δε θα εχω πολυ μεγαλο προβλημα....ειμαι και λιγο μανιακη με τη καθαριοτητα...οποτε δε θα προλαβαινουν οι τριχες να σκορπιζονται παντου....ελπιζω τουλαχιστον...αλλα γενικα δεν μεπειραζει και τοσο πολυ πιο πολυ με τρομαζει η εκμαθηση της τουαλετας.