Την βοηθεια σας για κουταβι Amstaf!

Gsom

Member
7 Μαρτίου 2012
8
0
Naousa
Καλησπερα σε ολους!
Καλως σας βρηκα μιας και ειμαι νεο μελλος στο φορουμ!
Εδω και πολυ καιρο ψαχνω για αγορα κουταβιου αμσταφφ!
Εχω σχεδον καταληξει καπου που φαινεται καλη ευκαιρια.θα ηθελα την γνωμη σας λοιπον και καποιες πληροφοριες σας!
Γιωργος :):):):)

Gsom

Member
7 Μαρτίου 2012
8
0
Naousa
Ναι το κατάλαβα. :) Έμμεσα σε ρώτησα για την πηγή. Αν θες να πεις.
βασικα επιδη εχω μπερδευτει πολυ με αμσταφφ και πιτμπουλ και τις γραμμες τους θα ηθελα να εχω μια γνωμη των πιο εμπειρων.
καλο θα ειναι να ξερεις τι πας να αγορασεις,ετσι δεν ειναι; ;)

DORIS

Well-Known Member
17 Δεκεμβρίου 2010
1.213
261
38
Doris φιλε μου εχω ριξει ΤΟ διαβασμα!
απλα ειπα να παρω και αλλες αποψεις απο κατοχους της φυλης!
ενοεις οτι εχεις διαβασει τα συγκεκριμενα θεματα ή γενικα εχεις διαβασει;
πιτ και αμσταφ διαφορες και επεξηγησεις σε αλλο θεμα στο φορουμ που τα εξηγει λεπτομερως

v3ntL

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2012
88
0
Ρωτα με οτι θελεις ειμαι ιδιοκτητης αμσταφ..

Γενικα τα βασικα ο σκυλος αυτος ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΦΩΝΕΣ , ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΡΙΧΝΕΙΣ ΞΥΛΟ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΡΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑΝ Η ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ, γιατι ακουω κατι υπανθρωπα οτι τα πιτμπουλ και ολα αυτα και αμσταφ ειναι γεννημενα για ξυλο, κουνια που σας κουναγε αλητες.. Θελη αρκετη υπομονη και να εισαι συνεχεια πανω απο το κεφαλι του.. !!!

Last edited:

Gsom

Member
7 Μαρτίου 2012
8
0
Naousa
Ρωτα με οτι θελεις ειμαι ιδιοκτητης αμσταφ..

Γενικα τα βασικα ο σκυλος αυτος ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΦΩΝΕΣ , ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΡΙΧΝΕΙΣ ΞΥΛΟ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΡΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑΝ Η ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ, γιατι ακουω κατι υπανθρωπα οτι τα πιτμπουλ και ολα αυτα και αμσταφ ειναι γεννημενα για ξυλο, κουνια που σας κουναγε αλητες.. Θελη αρκετη υπομονη και να εισαι συνεχεια πανω απο το κεφαλι του.. !!!
Προς θεου φιλε μου..!!αυτα τα πραγματα ειναι απανθρωπα!στην οικογενεια μου αγαπαμε πολυ τα ζωα που εχουμε

Gsom

Member
7 Μαρτίου 2012
8
0
Naousa

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.530
781
Ξεσσαλονικη!!!
Φίλε, επειδή βλέπω ότι είσαι απο Νάουσα... Δεν έχει τίποτα το μέρος, μια χαρα είναι, απο εκει κοντα είμαι κ εγω, αλλα πρόσεξε απο που κ απο ποιον θα πάρεις σκύλο....

ProudtobeGreek

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2010
3.685
4.322
43
www.proudtobegreek.eu
Δύσκολη φυλη οπότε πρέπει να προσεξεις πολυ απο που θα το πάρεις,να δεις γονείς,το χαρακτήρα τους,τυχόν κληρονομικες ασθένειες κλπ Επίσης να ξέρεις ότι είναι πολυ ζωηρά και πεισματαρικα!

Sent from my iPhone using Tapatalk