Τζακ ρασελ με ροζ μυτουλα???

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
pinelopi sorry για το off topic...

ghelly τον γνώρισε ώριμο και πιπινολάτρη και την ξετρέλανε

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
pinelopi sorry για το off topic...

ghelly τον γνώρισε ώριμο και πιπινολάτρη και την ξετρέλανε
Κοιτα μην τον γνωρίσει και ο εισαγγελέας ανηλικων και τον λατρέψει!

Επίσης σόρρυ Πηνελόπη! :rolleyes:

pinelopi

Member
29 Ιουλίου 2012
12
0
Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ όλες σας!!! Άλλες για τις συμβουλές σας και άλλες οτι έστω μπήκατε στον κόπο να μου απαντήσετε!! Δεν είχα πρόσβαση τοσο καιρό στο ιντερνετ.. Και τελικά δεν θα πάρω το κουτάβι γιατι χωρίς λογο "η φίλη μου" νευρίασε επειδη της έκανα μια συζήτηση οτι δεν έπρεπε να το κάνει όλο αυτό, όπως άλλωστε της το ειχα ξαναπει..και η απάντηση της ήταν οτι δεν είμαι φιλοζωη και δεν το περίμενε και θα ψάξει να το δώσει αλλού...και δεν μου ξαναμιλάει...Το μόνο που λυπάμαι είναι το κουτάβι..Εύχομαι να παει σε κάλά χέρια...Σας ευχαριστώ και πάλι

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Αν η φίλη δεν δεχεται να δει το λαθος της και διεκδικεί το αλάθητο (που ως και ο Πάπας απεμπόλισε), τότε εισαι τυχερή

Αν θέλεις Τζακ Ρασελ το βρίσκεις από εκτροφείο και πλέον χωρίς τυχόν τύψεις "τι θα γινει το καημένο της φιλης αν δεν το παρω":)

Avraki

Well-Known Member
22 Αυγούστου 2011
938
5
Αθήνα
Θα ήθελα πολύ να ήξερα τι θα της έλεγε ο εκτροφέας της φίλης σου αν ήταν ενήμερος γι' αυτό που έκανε!! Και μου κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση το γεγονός πως το πήρε από εκτροφείο (που σημαίνει πως ήταν ενημερωμένη ή αν δεν ήταν σίγουρα της είπε κάποια πράγματα ο εκτροφέας) και πάλι έκανε το απονενοημένο! Εκτός κι αν ο εκτροφέας ήταν "εκτροφέας"!!