Τα Rotts «κάνουν» για όλους?

panos78

Active Member
2 Νοεμβρίου 2007
26
0
ΞΈΡΕΙΣ ΠΟΣΟΙ ΖΗΤΑΝΕ ΚΟΥΤΑΒΙ (μέχρι ενός μηνός) ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ (3 μηνών κουτάβι τι να το κάνω΄??)

εγω παντως την αγορασα 4μηνων.και ολοι μου ειπαν οτι ειναι ειναι μεγαλο το σκυλι.ρε παιδια ειναι μωρο απαντουσα!

Falko

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2007
552
0
Χαλκιδικη
www.rottweilers-gr.com
Γενικα τα σκυλια δεν ειναι για πολλους ανθρωπους..οχι μονο τα Rottweiler..
Ζουμε σε μια χωρα που..Θελω Rottweiler και τωρα το θελω...
Πολλοι με το που ακουνε 2 μηνες πρεπει να περιμενει ..παιρνει τελικα απο οποιον βρει την συγκεκριμενη περιοδο που ακριβως ξεκινησε να ψαχνει..

Λιστα αναμονης μπορει να υπαρχει,αλλα δεν πιστευω για ολοκληρη γεννα..
και ετσι δεν ειναι λυση να σταματησουμε την αναπαραγωγη...

Falko

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2007
552
0
Χαλκιδικη
www.rottweilers-gr.com
psaras said:
ΜΑΚΗΣ said:
Να είσαι σίγουρος ότι αυτός που μένει ξάγρυπνος διαβάζοντας για να ενημερωθεί , ταξιδεέει όλη την Ελλάδα για να παρουσιάσει τα σκυλιά του σε εκθέσεις , κάνει γέννες με σκυλιά στο εξωτερικό και όχι απαραίτητα με το κοντινότερο του , ξεγρυπναέι πάνω από την γέννα , ταίζει εαν χρειαστεί με μπιμπερό .εχει κάποια όνειρα και φιλοδοξίες..

Αυτός ο άνθρωπος λοιπόν φοβάτε πιο πολύ από εσένα εαν τα σκυλιά του πάνε σε καραγκιόζηδες όπως αναφέρεις.

υ.γ. έχω κάνει και εγώ ένα ποστ πριν τον Denis.

θα με ενδι'εφερε πολύ μια απάντηση σου στο

ΕΣΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΑ ΕΔΙΝΕΣ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΟΥΤΑΒΙ ΟΤΑΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΤΑΝ ΜΙΑ ΛΙΣΤΑ ΜΕ 'Χ' ΟΝΟΜΑΤΑ
Ναι το έχω κάνει και θα το ξανακάνω κάτω από ορισμένες συμφωνίες με τον εκτροφέα που πρέπει να τηρηθούν
Ηταν κατι που δεν τηρηθηκε με την συγκεκριμενη κουταβα?

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Aλλά τί? Σε ρωτάω όχι ειρωνικά αλλά ως νεότερος, μήπως και έχεις προλάβει να το φιλοσοφήσεις ... δεν λέω περί λίστας λέω γενικά ... δεν με νοιάζει φυσικά άν θα πουλήσω κουτάβια, δεν ζώ από αυτό ... αλλά μπορείς να κάνεις κάποιο προγραμματισμένο ζευγάρωμα, να προσπαθήσεις για κάτι παραπάνω? Ποιός και γιατί θα πάρει τα κουτάβια σου?? Πού θα φανούν τα σκυλιά αυτά?? Και πολλά άλλα ερωτήματα ...

Falko

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2007
552
0
Χαλκιδικη
www.rottweilers-gr.com
denis said:
Aλλά τί? Σε ρωτάω όχι ειρωνικά αλλά ως νεότερος, μήπως και έχεις προλάβει να το φιλοσοφήσεις ... δεν λέω περί λίστας λέω γενικά ... δεν με νοιάζει φυσικά άν θα πουλήσω κουτάβια, δεν ζώ από αυτό ... αλλά μπορείς να κάνεις κάποιο προγραμματισμένο ζευγάρωμα, να προσπαθήσεις για κάτι παραπάνω? Ποιός και γιατί θα πάρει τα κουτάβια σου?? Πού θα φανούν τα σκυλιά αυτά?? Και πολλά άλλα ερωτήματα ...
Δεν ξερω Denis ποια μπορει να ειναι η λυση...
Βλεπω πως ειναι τα πραγματα στο εξωτερικο και τους χαιρομαι...
Οτι ενας ανθρωπος δεχεται να περιμενει γιατι θελει να παρει απο την συγκεκριμενη γεννα και οχι οτι κατσει..
Δεν στεναχωριουνται επισης που θα δωσουν 200 ευρω παρα πανω για το καλυτερο δυνατο κουταβι...

Οσο για μια λιστα μαλλον πρεπει κανεις να διαφημησει το ζευγαρωμα που προκειται να κανει και ετσι να υπαρχει λιστα αναμονης και εδω...
Προσωπικα δεν πορκειται ποτε να κανω ανακοινωση τον επιβητορα πριν το ζευγαρωμα ξανα.. (μπορει βεβαια να αλλαξω γνωμη μελλοντικα) γιατι εχω τους λογους μου..

nikoscar

Guest Star
Staff member
9 Ιουνίου 2006
2.178
1.000.000.018
ATHENS
εαν κανατε αναγγελια ζευγαρωματος..που την κανετε?κυνολογικα περιοδικα?δηλ πληρωνεται ..η στις αγγελιες?(των περιοδικων)

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
Eγώ κάνω πάντα 2-3 μήνες πρίν ... τζίφος ... :evil: κανείς δεν περιμένει ... μετά βγάζεις και το ζευγάρωμα και σου λέει ο άλλος ''δεν τα έδωσε ακόμα άρα κάτι τρέχει'' :lol: χωρίς να κάτσει να δεί τι ήταν το πρώτο και τί το δεύτερο ... παρ'όλα αυτά θα συνεχίσω έτσι ...

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
O psaras κάνει απελπισμένη προσπάθεια να σώσει το θέμα ... :lol:

Κάνουν?? Ποιός ΔΕΝ πρέπει να πάρει Rott (όχι σκύλο - Rott) ??

Eσύ τί λές Psara? Κάνε την αρχή ... :D

psaras

Well-Known Member
5 Σεπτεμβρίου 2007
841
1
63
Chania
www.chaniatown.gr
Καλημέρα σε όλη την παρέα !
Φίλε Denis
Έχω απάντηση από τους πρώτους στο θέμα τα παρακάτω ,

Κατάλληλος για Rottweiler είναι αυτός που είναι έτοιμος να προσφέρει αγάπη σεβασμό και χρόνο προς τον σκύλο του .
Υπομονή για σωστή εκπαίδευση κοινωνικοποίηση από την πρώτη μέρα μαζί του να μην αφήσει καμιά λάθος κίνηση να καταγραφή στο μυαλό του
να είναι έτοιμος να ζητήσει βοήθεια από ανθρώπους που γνωρίζουν περισσότερα από αυτόν και να μην το παίζει παντογνώστης

Άρα ΟΧΙ δεν είναι κατάλληλος ο κάθε ένας για Rottweiler
Έχω διαπιστώσει ότι το ενδιαφέρων των πολλών , όχι όλων , είναι κατά το διάστημα του ψαξίματος απόκτησης του σκύλου έως το πολύ 1-2 ετών , μετά δεν υπάρχει χρόνος διάθεση υπομονή η χρήματα για σωστή εκπαίδευση υπακοής και πολύ σπουδαίο δεν ακούνε εμπειρότερους και όταν τους ακούνε κάνουν το αντίθετο από αυτό που τους λένε ,εάν κάνουν τον κόπο να ρωτήσουν
οπότε μετά άστα να πάνε, ψάχνουν για σπίτι γιατί έχουν πρόβλημα με γείτονες , γιατί το ζευγάρι χωρίζει και ποιος θα πάρει το σκύλο , μούσι , και πολλά άλλα ποιο σκληρά που ας μην τα αναφέρω καλύτερα .
Με αυτά που γράφω δεν θέλω να νομίσει κάποιος ότι ξέρω τα πάντα ΟΧΙ και χαίρομαι που είμαι μαζί σας γιατί καθημερινά μαθαίνω περισσότερα .....

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
Oχι, δεν είπα ότι δεν έχεις απαντήσει, απλά λέω να το εξειδικέύσουμε, γι'αυτό λέω ποιός δεν είναι κατάλληλος για Rottweiler ενώ μπορεί να είναι κατάλληλος για έναν άλλο σκύλο ...

Να δώσω ένα παράδειγμα, (το πιο απλό) θεωρώ ότι δεν είναι κατάλληλος για Rott κάποιος που δεν έχει την σωματική δύναμη να το κουμαντάρει όταν χρειαστεί. Αν μία οικογένεια πάρει έναν τέτοιο σκύλο, πρέπει ένας τουλάχιστον να μπορεί να κρατήσει το λουρί του.

psaras

Well-Known Member
5 Σεπτεμβρίου 2007
841
1
63
Chania
www.chaniatown.gr
Τα Rottweiler είναι σκυλιά εργασίας , κατά συνέπια αυτός που το έχει πρέπει να είναι άνθρωπος με καλή φυσική κατάσταση όχι τεμπέλης αλλά επιμένω ότι το παν είναι η υπακοή , έχω δει νεαρά άτομα αγόρια και κορίτσια θα έλεγα αδύναμα να χειρίζονται άψογα τα σκυλιά τις οικογένεια τους ακόμα και χωρίς λουρί και έχω εδώ
στην γειτονία μου , όποιος μένη Χανιά μπορώ να τον στείλω εκεί να δει , δυο αδέλφια βάρητσιδες με μια θηλυκιά 2 χρονών που την έχουν κάνει θηρίο με αποτέλεσμα να τις κάνουν πάσα το φαγητό σπρωχτώ να γεμίζουν τον κουβά για το νερό της με το λάστιχο κτλ