Ηταν κατι που δεν τηρηθηκε με την συγκεκριμενη κουταβα?psaras said:Ναι το έχω κάνει και θα το ξανακάνω κάτω από ορισμένες συμφωνίες με τον εκτροφέα που πρέπει να τηρηθούνΜΑΚΗΣ said:Να είσαι σίγουρος ότι αυτός που μένει ξάγρυπνος διαβάζοντας για να ενημερωθεί , ταξιδεέει όλη την Ελλάδα για να παρουσιάσει τα σκυλιά του σε εκθέσεις , κάνει γέννες με σκυλιά στο εξωτερικό και όχι απαραίτητα με το κοντινότερο του , ξεγρυπναέι πάνω από την γέννα , ταίζει εαν χρειαστεί με μπιμπερό .εχει κάποια όνειρα και φιλοδοξίες..
Αυτός ο άνθρωπος λοιπόν φοβάτε πιο πολύ από εσένα εαν τα σκυλιά του πάνε σε καραγκιόζηδες όπως αναφέρεις.
υ.γ. έχω κάνει και εγώ ένα ποστ πριν τον Denis.
θα με ενδι'εφερε πολύ μια απάντηση σου στο
ΕΣΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΑ ΕΔΙΝΕΣ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΟΥΤΑΒΙ ΟΤΑΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΤΑΝ ΜΙΑ ΛΙΣΤΑ ΜΕ 'Χ' ΟΝΟΜΑΤΑ
Aλλά τί? Σε ρωτάω όχι ειρωνικά αλλά ως νεότερος, μήπως και έχεις προλάβει να το φιλοσοφήσεις ... δεν λέω περί λίστας λέω γενικά ... δεν με νοιάζει φυσικά άν θα πουλήσω κουτάβια, δεν ζώ από αυτό ... αλλά μπορείς να κάνεις κάποιο προγραμματισμένο ζευγάρωμα, να προσπαθήσεις για κάτι παραπάνω? Ποιός και γιατί θα πάρει τα κουτάβια σου?? Πού θα φανούν τα σκυλιά αυτά?? Και πολλά άλλα ερωτήματα ...και ετσι δεν ειναι λυση να σταματησουμε την αναπαραγωγη...
Δεν ξερω Denis ποια μπορει να ειναι η λυση...denis said:Aλλά τί? Σε ρωτάω όχι ειρωνικά αλλά ως νεότερος, μήπως και έχεις προλάβει να το φιλοσοφήσεις ... δεν λέω περί λίστας λέω γενικά ... δεν με νοιάζει φυσικά άν θα πουλήσω κουτάβια, δεν ζώ από αυτό ... αλλά μπορείς να κάνεις κάποιο προγραμματισμένο ζευγάρωμα, να προσπαθήσεις για κάτι παραπάνω? Ποιός και γιατί θα πάρει τα κουτάβια σου?? Πού θα φανούν τα σκυλιά αυτά?? Και πολλά άλλα ερωτήματα ...και ετσι δεν ειναι λυση να σταματησουμε την αναπαραγωγη...
Εμεις συνηθως και στο ιντερνετ αλλα και σε περιοδικα..oscar said:εαν κανατε αναγγελια ζευγαρωματος..που την κανετε?κυνολογικα περιοδικα?δηλ πληρωνεται ..η στις αγγελιες?(των περιοδικων)