Τουλάχιστον εσύ απαντάς ευγενικά. Σ' ευχαριστώ.Ναι. Ναι.
Νομίζω ότι τελείωσα....
Τουλάχιστον εσύ απαντάς ευγενικά. Σ' ευχαριστώ.Ναι. Ναι.
Εγω Φανια (και φανταζομαι και άλλοι) νομιζα ότι το είχες καταλάβει ότι το πιο πιθανο είναι ο Σπουκυ να έχει έρεθει απο puppy MillΔηλαδή εμμέσως πλην σαφώς μου λες ότι ο σκύλος μου είναι γαϊδουρινής εκτροφής και ότι μάλλον είμαστε τυχεροί και εκείνος και εγώ που δεν έχει παρουσιάσει τίποτα...
Το γεγονος του να έχεις καταλάβει κάτι λάθος δεν είναι κακο.ο.κ. καλή μου....
το κατάλαβα πλέον ότι έχω κάνει λάθος με τα πετ-σοπ... ήδη νοιώθω αρκετά άσχημα
+100000000απελπίστηκε γιατι πιστευε ότι τόσο που γράφεις άλλο τόσο θα διαβαζεις....
σε έχει πιάσει κότσο....κανονικά....ή έχουν πιάσει κότσο και αυτόν μαζί σου....
φαντάζεσαι εσύ,που δεν είσαι καν εκτροφέας της φυλής, να μην ενημερώνεις κάποιον με γουέστι για το στρίπινγκ
το οποίο δεν είναι ΚΑΝ θέμα καλωπισμού αλλά υγείας
???
φαντάσου πως είσαι εκτροφέας τώρα....θα έδινες τα κουτάβια έτσι κι όπου πάνε? χωρίς να μιλήσεις να μάθεις που θα πάει και τι θα κάνει? χωρίς να ενημερώσεις ότι η μαμά του έτσι κι αλλιώς και ο μπαμπάς του εκείνο και τούτο?
μα καλή μου δεν σε κατηγορούμε για τίποτα σε σχέση με τον σκυλάκο που ήδη έχεις....
αλλά μην μας λές ότι υπάρχουν πέτσοπ που πάνε και φέρνουν τσάμπα σκύλο επιλεκτικής και όχι γαιδουρινής εκτροφής.....αυτά είναι μεγάλες μπαρούφες.....
αν είχες διαβάσει περι εκτροφής και πέτσοπ και πάπιμιλ δεν θα έλεγες με τίποτα ότι υπάρχουν και πέτσοπ που πουλάνε καλά σκυλιά....
πολύ ευέξαπτη σε βρίσκω....
δικαίωμά σου να διαβάζεις και να μην διαβάζεις-τα αυτονόητα θα συζητάμε?-
εγώ σου εξήγησα γιατι απελπίζεται ένα παλιότερο μέλος του φόρουμ που ένα ενεγό μέλος (εσύ δηλαδή με τον αριθμό πόστ 1500 σε λιγότερο απο έναν χρόνο(τώρα το είδα...σε λιγότερο απο 4 μήνες) γράφει περι ηθικών πέτσοπ (ενώ έχει μαλλιάσει η γλώσσα μας επι του αντιθέτου χρόνια τώρα εδω μέσα)
Σαν άσχετη αναγνώστης του θέματος θα ήθελα να πώ πως η ειρωνία δε βοηθά ποτέ...και καλό είναι αν θέλουμε να εξηγούμε να το κάνουμε με ευγενικό τρόπο ώστε να μην προσβάλουμε κανέναν ειδικά αν έχει κάνει λάθος..!Lostris και εγώ πριν μπώ στα φόρουμ δεν είχα ιδέα και δε ντρέπομαι να το πώ!Έτυχε και είχα ημίαιμο απο "τυχαία" γέννα με οτι προβλήματα συνεπάγεται αυτο!Ευτυχώς πριν πάρω λοιπόν νέο σύντροφο σκέφτηκα να το ψάξω λίγο και ομολογώ πως έμαθα πολλά πράγματα διαβάζοντας τα οποία ουτε καν φανταζόμουν!Απο εκεί και πέρα πιστεύω πως ο σκοπός ενός φόρουμ είναι η συζήτηση σε πολιτισμένο επίπεδο(και φιλικό οταν είναι δυνατόν) και η ανταλλαγή απόψεων!Αν τελικά το σκυλάκι σου είναι απο puppy mill απλά είσαι τυχερή πλέον διότι θα ξέρεις τι πρέπει να προσέχεις ώστε να το έχεις κοντά σου υγιές για όσο περισσότερα χρόνια γίνεται!
Ναι γνωρίζω εγώ... τον μελλοντικό ιδιοκτήτη του σκύλου.Αλήθεια,γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κάποια αρχή που να ελέγχει τα εκτροφεία,γενικότερα τους εκτροφείς,το μέρος και τον τρόπο κάτω απο τον οποίο ζούν τα κουτάβια;;Δρούν τόσο ανεξέλεγκτα;;
Ασχημο;Εχω και εγώ μια εμπειρία απο τέτοιο κατάστημα αλλα είναι λίγο άσχημο