Τα φώτα σας

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Ναι, δεν είναι απόλυτο ότι όποιος σκυλος στειρωθεί, θα πάψει θα μαρκαρει. Πολλοί στειρωμένοι σκύλοι εξακολουθούν και μαρκαρουν παρ’ όλο που έχουν στειρωθεί.
:)

Noela

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2007
1.954
222
Παλλήνη
www.agilityadddicts.gr
Άμα στειρωθεί αρκετά μικρός μπορεί να μη σηκώνει πόδι όταν κατουράει. Ο δικός μου, ακόμα και πριν στειρωθεί, όταν δεν μάρκαρε αλλά κατούραγε (2 με 3 λεπτά :shock: ) δεν έμπαινε στον κόπο να σηκώσει πόδι. Κάνει σαφή διαχωρισμό του 'μαρκάρω' και 'κατουράω γιατί είμαι τόσες ώρες μέσα και κατουριέμαι'.

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Εμένα όσο και να κατουριεται, θα μαρκαρει αργά και μελετημένα όποιο δέντρο υπάρχει στην περιοχή! Μιλάμε για ιεροτελεστία και όχι απλό κατούρημα! :p
Ο άντρας μου που ασχολειται με το χρηματιστήριο λέει πολλές φορές χαριτολογώντας πως ο σκύλος μας σκέφτεται πολύ περισσότερο που θα επενδύσει το κατουρο του, απ’ ότι εκείνος τα χρήματα μας!
Τύφλα να χουν οι μετοχές!:D:D:D

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Περί Μουφ, στείρωσης και κατουρήματος: κατά την κτηνίατρό του, το Μουφ στειρώθηκε σε πάρα πολύ μικρή ηλικία, γι' αυτό και κατουράει, εκτός των άλλων, συνήθως με τον τρόπο που το κάνει όταν πάει σοβαρά προς νερού του. Ωστόσο σηκώνει ΚΑΙ το πόδι για να μαρκάρει. Και παρακαλώ μην υποτιμάτε το Μουφ!:p:D Μπορεί να είναι στειρωμένο αλλά μαρκάρει, καβαλάει, απ' όλα κάνει! Και με μανία μάλιστα!:eek: Αφού έμεινα όταν τον είδα και ρώτησα και την εκπαιδεύτριά του και την κτηνίατρο που γελάσανε πολύ και με πληροφόρησαν ότι απ' όλα μπορεί να κάνει το Μουφ εκτός από Μουφάκια!!:D:D:D:D:D

Σχετικά με τα όσα μου λέτε τώρα, δεν ακούγονται καθόλου καλά διότι δε θέλω να του χαλάσω τη ρουτίνα. Θα πρέπει να το σκεφτώ πολύ καλά το ζήτημα. Ευχαριστώ πάντως για τις ιδέες.

ΓΕΩΡΓΙΑ

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2008
414
0
35
Εμένα όσο και να κατουριεται, θα μαρκαρει αργά και μελετημένα όποιο δέντρο υπάρχει στην περιοχή! Μιλάμε για ιεροτελεστία και όχι απλό κατούρημα! :p
ο δικος μου παλι απο λιγο οπου μυρισει οτι εχουν μαρκαρει...ορισμενες φορες ειναι και σπαστικο!!! λες και κατεβαζει τα λιτρα νερο και δεν σταματαει με τπτ!!!

sofiaklv

Well-Known Member
4 Μαϊου 2007
1.362
3
Athens
Επανέρχομαι με άλλες δύο συζητήσεις σχετικές (αφού θυμόμουν ότι το' χουμε ξεφτιλίσει το θέμα :D)

Δημόσιοι χώροι, ΜΜΜ & σκύλος

Σκύλος & θάλασσα

Για το θέμα με το κατούρημα τι να σου πω... Η ρουτίνα του θα χαλάσει ούτως ή άλλως οπότε καλύτερα να συνηθίσει τη βεράντα. Να ρίχνατε λίγο χώμα σε καμιά γωνία πως σου ακούγεται?

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog