Τα φώτα σας!!!

Kostis & Avra

Member
9 Φεβρουαρίου 2011
19
0
Μυτιλήνη-Ιωάννινα
Καλησπέρα σας,
Η αύρα μπήκε στο 5ο Μήνα και είναι 12,6 κιλά,είναι ημίαιμο Πόιντερ,την ταίζω Belvanto puppy 3 γεύματα τη μέρα περίπου, αλλά με προβληματίζει που ακόμη έχει τη όψη "αδύνατου" σκύλου, τα πλευρά της ίσα-ίσα πιάνονται,επισυνάπτω και φωτογραφίες απο τη ράχη της για να μου πείτε και εσείς τη γνώμη σας, είμαι πολύ ικανοποιημένος από τη τροφή αλλά μήπως πρέπει να αλλάξω για να πάρει τα πάνω της???Η κτηνίατρος μου είπε να μην αγχώνομαι...Αααα, επείσης έδινα για 3 εβδομάδες βιταμίνες τις VMP tablets της Pfizer...

Attachments

zarof

Well-Known Member
24 Μαρτίου 2011
395
0
44
Νεα Αρτακη
γεια σου φιλε, η τροφη ειναι αρκετα ακριβη για αυτα που προσφερει (κατα την γνωμη μου, βαση συστατικων). Θα σου προτεινα να κοιταξεις σε αλλες μαρκες. Απο εκει που ψωνιζεις την τροφη ποιες αλλες τροφες φερνει ? Στα κουταβια (γνωμη μου) μπορεις να δινεις και λιγο παραπανω απο την προτεινομενη ποσοσητα. Αν αλλαξεις μαρκα παντως να το κανεις σταδιακα, βαζωντας λιγη απο την νεα τροφη μαζι με την παλια γιατι καποια σκυλια ειναι ευαισθητα στην αποτομη αλλαγη τροφων. Τις βιταμινες στις προτεινε ο γιατρος ? Παντως οπως ανεφερε και ο στελιος δεν φαινεται ασχημα απο τις φωτογραφιες.

Angelos

Well-Known Member
26 Οκτωβρίου 2010
847
0
Αθήνα
Και εμένα μία χαρά μου φαίνεται,ούτε πλευρά φαινονται με το μάτι,ούτε σκελετωμένη τη λες.οπότε μην σε πολυ απασχολεί το βάρος της! :)

Kostis & Avra

Member
9 Φεβρουαρίου 2011
19
0
Μυτιλήνη-Ιωάννινα
Stelios,Zarof,Agathe και Angelos,σας ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σας και τα καλά σας λόγια,μου έφυγε ένα άγχος...Φέρνει και Acana και Royal Canin σκέφτομαι ναι δοκιμάσω τη δεύτερη,τι λέτε???