Τα "στραβά" των εκθέσεων

nick!

Well-Known Member
29 Αυγούστου 2008
125
0
Να μην ξεχάσω πως ακόμα και ο εθελοντής χρειάζετε κίνητρο.
Ο εθελοντης χρειαζεται κινητρο αλλα και αποτελεσματα απο τη δουλεια που προσφερει,αναμφιβολα υπαρχει κοσμος που προσπαθει πολυ γι αυτες τις διοργανωσεις.Αν ομως καποιοι που περναει ο λογος τους και αν θελετε και συλογικα οι ανθρωποι που ασχολουνται κανουν κατι πολλα θα αλλαξουν,μηπως ομως καποιοι επωφελουνται απο την κατασταση αυτη? θα πρεπει να ξεκαθαριστουν πολλα,καθε φορα που γινεται μια τετοια διοργανωση υπαρχουν στο χωρο τα ιδια παραπονα και προσθετονται συνεχεια μηπως στο κατω κατω μια αποχη θα ταρακουνουσε τα πραγματα?Εγω αν κατεβω σε εκθεση θα αντιμετωπισω αυτη την κατασταση και δεν θα μπορω να αλλαξω και πολλα,οι εκτροφεις ομως?Αρκετοι εκτροφεις δεν βλεπουν πουθενα προβλημα και ολα ειναι μια χαρα γιατι αυτο?Αυτο που ειμαι εξω απο το χωρο θα με κανει σιγουρα να πονηρευτω.

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Είμαι εκτροφέας.
Δεν είμαι υποχρεωμένος να βοηθήσω ΚΑΝΕΝΑΝ όμιλο πλην του ΚΟΕ γιατί είναι σωματείο ΙΔΙΩΤΩΝ και γιατί δεν μου έχει ζητηθεί ...
Είμαι υποχρεωμένος ΗΘΙΚΑ να βοηθώ τον όμιλο της φυλής μου. Και μόνο.

Να ζητάμε εθελοντές και όταν δεν έρχονται να ρίχνουμε το βάρος και το φταίξιμο εκεί, σε ιδωτικό σωματείο που στην τελική αν δεν μπορεί να διοργανώσει ας διαλυθεί, είναι τουλάχιστον αστείο. Σε αυτό το θέμα συμφωνώ με τον Dogo.

Συμφωνώ απόλυτα και σε θέματα νοοτροπίας με τον GAIA αλλά μόνο σε επίπεδο άμεσα εμπλεκόμενων με τον όμιλο (ΔΣ και μέλη). Στα υπόλοιπα είμαι πελάτης τους και ο πελάτης εχει πάντα δίκιο. Αν ήμουν ΔΣ οπουδήποτε να απολογούμουν ευχαρίστως.

GAIA LYKAIA

Well-Known Member
30 Δεκεμβρίου 2007
614
16
57
Θεσσαλονίκη
gaialykaia.com
Συμφωνώ απόλυτα και σε θέματα νοοτροπίας με τον GAIA αλλά μόνο σε επίπεδο άμεσα εμπλεκόμενων με τον όμιλο (ΔΣ και μέλη). Στα υπόλοιπα είμαι πελάτης τους και ο πελάτης εχει πάντα δίκιο. Αν ήμουν ΔΣ οπουδήποτε να απολογούμουν ευχαρίστως.
Φυσικά και η αναφορά μου καλύπτει μόνο τα μέλη των Ομίλων. Αυτοί είναι που γνωρίζουν για ποίο λόγο εγγράφτηκαν σε έναν Όμιλο και ποιά τα καθήκοντά τους. Αν ήταν δυνατόν να κατηγορούμε τους ανθρώπους που δεν έχουν καμοία σχέση για την απόδοση των Ομίλων.

pepes

Active Member
1 Νοεμβρίου 2008
34
0
Το Πρόβλημα είναι θέμα νοοτροπίας.

Ούτε χώρου, ούτε χρόνου.

πόσοι κούκοι φέρνουν την άνοιξη είπαμε?

και αυτές οι φήμες περί junior κούκου που πετάει τα άλλα πουλάκια απ την φωλιά κατα πόσο ισχύουν και κατα πόσο παίζουν ρόλο?

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
πόσοι κούκοι φέρνουν την άνοιξη είπαμε?

και αυτές οι φήμες περί junior κούκου που πετάει τα άλλα πουλάκια απ την φωλιά κατα πόσο ισχύουν και κατα πόσο παίζουν ρόλο?

??????? :confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

Promitheas

Well-Known Member
9 Ιουνίου 2008
2.554
2
Γέρακας
Είμαι εκτροφέας.
Δεν είμαι υποχρεωμένος να βοηθήσω ΚΑΝΕΝΑΝ όμιλο πλην του ΚΟΕ γιατί είναι σωματείο ΙΔΙΩΤΩΝ και γιατί δεν μου έχει ζητηθεί ...
Είμαι υποχρεωμένος ΗΘΙΚΑ να βοηθώ τον όμιλο της φυλής μου. Και μόνο.
Γιατί "πλήν του ΚΟΕ"?
Τι σημαίνει όμιλος ιδιωτών?

Promitheas

Well-Known Member
9 Ιουνίου 2008
2.554
2
Γέρακας
Και το ότι είσαι "υποχρεωμένος" να γράφεις τα σκυλιά σου αυτομάτως σηυμαίνει πως είσαι υποχρεωμένος να βοηθήσεις?

Το όμιλος ιδιωτών τι σημαίνει?

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
Να βοηθήσεις όχι.
Είσαι υποχρεωμένος να οργανώνεσαι υπό και να σέβεσαι τους κανονισμούς του ώς το ανώτατο κυνολογικό όργανο της χώρας.

Σημαίνει ότι αν δεν μπορεί να κάνει σωστά την δουλειά, δεν έχω κανένα πρόβλημα να διαλυθεί. Από τον ΚΟΕ απαιτώ να κάνει σωστά την δουλειά και δεν επιθυμώ φυσικά να διαλυθεί.

Promitheas

Well-Known Member
9 Ιουνίου 2008
2.554
2
Γέρακας
Να βοηθήσεις όχι.
Είσαι υποχρεωμένος να οργανώνεσαι υπό και να σέβεσαι τους κανονισμούς του ώς το ανώτατο κυνολογικό όργανο της χώρας.
"....και να διάγεις εν γένει ως πιστός και φιλότιμος στρατιώτης!"

Να βοηθήσεις όχι.
Σημαίνει ότι αν δεν μπορεί να κάνει σωστά την δουλειά, δεν έχω κανένα πρόβλημα να διαλυθεί. Από τον ΚΟΕ απαιτώ να κάνει σωστά την δουλειά και δεν επιθυμώ φυσικά να διαλυθεί.
Συγχώρεσέ με, αλλά δεν καταλαβαίνω αυτήν την επιλεκτική οπτική!
Από τον ΚΟΕ απαιτείς να κάνει καλά την δουλειά του? Και εντάξει, σωματεία σαν τον Ο.Κ.Ν.Ε. και τον Κ.Ο.Γ.Π.Ε. μπορεί να σε αφήνουν αδιάφορο... ο Ο.ΦΙ.Ρ.Ε. όμως? Τα κυνοφιλικά σωματεία που διοργανώνουν μικτές εκθέσεις?

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
Ο ΟΦΙΡΕ είναι άλλο θέμα - εκτός της υποχρέωσης ΘΕΛΩ να τον βοηθάω ...

Τα κυνοφιλικά σωματεία που διοργανώνουν μικτες εκθέσεις δεν με απασχολούν καθόλου σαν άτομο. Πιο πολύ κόπτομαι για τον ΚΟΓΠΕ :)