Λίγο? Το ΄χει φέρει η μοίρα να συναντηθούν οι δρόμοι μας με αρκετά τέτοια σκυλιά... Ε, ούτε ένα να κάνει χαρούλες σαν φυσιολογικός σκύλος δε γνώρισα. Άσε που ΔΕΝ ακούνε με τίποτα και δαγκώνουν τα άτιμα.nikos_x said:ειναι λιγο στριμαδια τα τσοου ....
Μπα πως και ετσι?LaMb0fGod said:3)American Bulldog
απο κοντα εχεις δει? γιατι παιζει να σου φυγει το δαγκωμα και να αφησεις την λαμαρινα ησυχηLaMb0fGod said:Με τα Cane corso εχω δαγκωσει λαμαρινα,οποτε βλεπω φωτογραφιες τους παθαινω.Ε
Eκτος του οτι ειναι πολυ ομορφα και εξυπνα,εχω διαβασει πολλα γι αυτα και μου εχουν κινησει το ενδιαφερον.Βεβαια διαβασα και τα δικα σου topic τα οποια ειναι πολυ ψαγμενα,μερικα τα οποια εχω διαβασει και εγω σε καποια site.Μπα πως και ετσι?
Απο κοντα οχι,μονο ξερω οτι φτανουν εως 60 εκ. ύψος και 60-65 κιλά βαρος(για τα αρσενικα,τα θυληκα ειναι λιγο μικροτερα).απο κοντα εχεις δει?
Γιατι το λες αυτο?γιατι παιζει να σου φυγει το δαγκωμα και να αφησεις την λαμαρινα ησυχη
γιατι μου αρεσουν ποιο πολυ απο τις φωτο παρα κοντα!!LaMb0fGod said:Γιατι το λες αυτο?
Kαλα λες 45-50 κιλα στα αρσενικα 38-45 στα θυληκααφαιρεσε 10 κιλα
Δηλαδη οσο αναφορα την ομορφια ή την γενική εικονα?γιατι μου αρεσουν ποιο πολυ απο τις φωτο παρα κοντα!!
Και εμένα μ΄αρέσουν πολύ!Milou said:Θα βγω οφ τόπικ αλλά άμα μπορούσα θα αφιέρωνα την ζωή μου στα άλογα...απολαύστε: