Τα σκυλιά μου τσακώνονται! Καμία συμβουλή;;

lucyz

Well-Known Member
27 Απριλίου 2011
53
0
Aθήνα
Το προβλημα σχεδον εχει λυθει. Δεν τα ανεβαζω στο κρεβατι κ στο καναπε κ δεν τσκωνονται καθολου! Σκεφτομαι εδω κ καιρο να παρω κ καποιο αλλο σκυλι, ελεγα Μπιγκλ αλλα μου ειπαν στο αλλο θεμα που ανοιξα οτι ειναι δυσκολα σκυλια κλπ κ φοβαμαι μηπως δεν τα βρουν. Για τα γκολντεν ριτριβερ τι λετε? Πιστευετε θα τα βρουν? Το μικρο το βλεπω ειναι λιγο κακιασμενο δεν σηκωνει πολλα πολλα ακομα κ με το αλλο που ειναι τοσα χρονια μαζι..

Last edited:

KaterinaAli

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2010
618
1
Πατρα
Καλησπερα κ παλι!
Πολυ ωραια νεα σχετικα με τις σκυλίτσες σου!
Αν δεν κανω λαθος σε αποτρεψαμε απ το να παρεις τριτο σκυλι λογω του μεχρι προτινως προβληματος με τα αλλα δυο!Επιπλεον, το Beagle οπως κ το Golden ειναι σκυλια με πολλη ενεργεια...Εισαι σε θεση να ανταπεξελθεις σε αυτο?Αυτο σημαινει οχι μονο οαιχνιδια στην αυλη (που κ αυτα χρειαζονται) αλλα κ βολτες...Καλες βολτες!Η φυλη δεν εχει τοση σημασια με το αν θα τα παει καλα το σκυλι που θα επιλεξεις με τις δυο σκυλίτσες σου!:)

lucyz

Well-Known Member
27 Απριλίου 2011
53
0
Aθήνα
Οσο για τις βολτες τις βγαζω αλλα μια φορα τη βδομαδα περιπου.. Δεν εχω πολυ χρονο για μεγαλες βολτες.. Αν παρω τελικα κ αλλο σκυλι καθημερινα θα μου ειναι δυσκολο να βγαινω 3 ωρες βολτα ας πουμε.. Μ'αρεσουν πολυ τα μεγαλα σκυλια απο παντα δλδ, αλλα εχω ελειψη χρονου προς το παρων!! Σπιτι ομως σπανια μενουν μονα τους, σχεδον παντα καποιος θα ειναι εδω..

KaterinaAli

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2010
618
1
Πατρα
Δεν χρειάζεται να βγαίνεις τρεις ώρες βόλτες κάθε μερα!Αλλα τουλάχιστον μια ώρα ειδικά ένα Golden τη χρειάζεται καθημερινά!Μηπως να το ξανασκεφτείς το τριτο σκυλί.Καλε, δε συ φτάνουν τα δύο??:D

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.866
5.117
patra
grdane.blogspot.com
αν τωρα εχεις χρονο για μια φορα την εβδομαδα βολτα... μην παρεις κι αλλο σκύλο...
καλυτερα δωσε και τα 2 που εχεις......

lucyz

Well-Known Member
27 Απριλίου 2011
53
0
Aθήνα
Εχω κηπο κ βγαινουν εξω κ τρεχουν κ παιζουν.. Μου φτανουν τα 2 δεν ειπα οχι :p αλλα παντα ηθελα καποιο μεγαλοσωμο σκυλο (ας πουμε 10-20 κιλα θα ηταν μια χαρα) κ τωρα εχω τη δυνατοτητα να το κανω...

aggeliki222

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2010
2.161
0
Ο πραυλισμος (κηπος- αυλή) δεν μπορει να αντικαταστήσει τη βόλτα.
Περα απο την εκτονωση, ο σκυλος πρεπει να έχει ερεθίσματα γιατι αλλιως πληττει..
Εστω μια βόλτα στο τετράγωνο.

Γνωμη μου μείνε με τα δύο, αλλα συμπεριφερσου σαν να έχεις 3 απο πλευρα εκτονωσης -βόλτας ;)

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
κινδυνευεις να πεσεις στην λουμπα της νοοτροπιας πολλων ιδιοκτητων κ κατοχων σπιτιων με αυλη....σκεψου το ιδιο για ενα παιδακι κ βγαλε συμπερασματα....του φτανει μια αυλη για να παιξει?καλα σου λενε τα παιδια πιο πανω...χωρια που 3εις μπελαδες στο κεφαλι,ειναι πολυ διαφορετικο απο το να εχεις ενα κ να παρεις ενα δευτερο...απο το δευτερο στο τριτο ,τα προβληματα δεν ειναι επι τρια απλα...

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Τα σκυλια με λιγες εξαιρεσεις πρεπει να γραφουν καποια χιλιομετρα καθε μερα για να ειναι καλα. Εισαι διατεθημενη να τα κανεις; Ο κηπος δεν φτανει σε καμια περιπτωση.

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
μηπως αισθανεσαι οτι τα κανισακια ανηκουν στην μητερα σου και θελεις ενα δικο σου σκυλακι?
Μηπως αισθανεσαι οτι τα κανισακια δεν ειναι σκυλια της περιπετειας της εξω βολτας του τρεξιματος και ειναι σκυλακια για μονο μεσα στο σπιτι, αντε και μεχρι την αυλη?
πηγαινε τα μια μερα σε μια παραλια, σε ενα βουνο, σε μια εξοχη τελος παντων να δεις τι απιστευτα σκυλακια ειναι?
τρεξτα, ευχαριστησου τη σκυλισια φυση τους.....η ευφυια και η ενεργητικοτητα τους ειναι απιστευτη....πετα τους μπαλακια, αγορασε ενα στεφανι και μαθε τα να πηδανε μεσα, μαθε τους τρικς....ασχολησου και θα δεις οτι θα γεμισει ο χρονος σου, αλλα κι εκεινα θα ειναι ακομα πιο ευτυχισμενα και ισορροπημενα:)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97