Μια χαρά! Εύχομαι όλα τα παράσημα να είναι έτσι και τίποτα πιο σοβαρό να μην του συμβεί ποτέ!
Ευχαριστούμε πολύ Eroe Ευτυχώς μέχρι στιγμής τέτοια χαζό χτυπήματα σε τοίχους, παγκάκια, σκαλιά.. Έχουνε θέμα τα φρένα του όταν παίζει με τα μπαλάκια!!Μια χαρά! Εύχομαι όλα τα παράσημα να είναι έτσι και τίποτα πιο σοβαρό να μην του συμβεί ποτέ!
Περαστικα.... ευτυχως δε τσακισε το ματι. !Ταρζανιές στον Υμηττό !!
Ο Ζακούλης αποφάσισε οτι δεν του άρεσε το μονοπάτι του βουνού και ήθελε να εξερευνήσει το βουνό απο ψηλά. Προσπάθησε να ανέβει και στο 1,5 μετρο περίπου γλίστρησε και έπεσε κάτω στα βράχια. Αποτέλεσμα η απο κάτω φωτογραφία και πολλά σκισίματα στα πατούσια!!
Εννοείται οτι αφου ανέπνευσα πάλι και τον είδα οτι ..ζει.. τον έβαλα να το ανέβει για να μην του μείνει στο μυαλό οτι δεν μπορεί να το κάνει..ευτυχώς δεν χρειάστηκε άλλη τούμπα..Το ανέβηκε κατευθείαν..Πφφ..View attachment 69340
Ευχαριστουμε!! Δεν νοιώθει μωρέ, είναι στόκος σε τέτοια θέματα (μαλινουά παιδί μου!)Περαστικα.... ευτυχως δε τσακισε το ματι. !
ενταξει φαινεται, δε νομιζω να μαραθουν τα μπουμπουκια με λιγα γευματαΞεμείναμε απο φαγητό και το αγόρι μου πήγε και πήρε στα μπουμπούκια μια τροφή που δεν την έχω ξαναδεί! Την ξέρετε εσείς? http://www.cennamopetfood.it/en/negozio/ht-cane-alimenti-secchi-en/ht-adult-low-grain/ Αυτή είναι..Πως σας φαίνεται?
Χαχαχαχα Για καλό και για κακό θα τους ποτίζω λίγο παραπάνω..Ίσως προμηθευτώ και κανένα λίπασμα απο τον γεωπόνο της γειτονιάςενταξει φαινεται, δε νομιζω να μαραθουν τα μπουμπουκια με λιγα γευματα
Εκτος αν ειναι καποιος ευαισθητος και τον πειραζουν οι αλλαγες.
Ευχαριστούμε πολυυΑχ τί κουκλιά είναι όλαααα!!
(Το μαλινουά μανάααααρι!!)
Ακριβώς έτσι είναι!! Ο Μένιος είναι και τραμπούκος!!! Δεν αφήνει τον Άιζακ σε χλωρό κλαρί του γαβγίζει..τον απαυτώνει..και τον Δαγκώνει!!! και ο άλλος ο μπουχέσας κάθεταιο Αιζακ φαινεται πιο αγαπουλης.
Η Ηρα βλακοτρελοφατσα.
Ο Μενιος πιστευω ειναι ο αλητης της παρεας.