Τα κουτάβια γεννήθηκαν πράσινα!

ioanna a

Well-Known Member
21 Ιανουαρίου 2014
2.247
3.084
πρασίνισα και εγώ οταν το είχα διαβάσει.
ούτε λόγος για κτηνίατρο και την ονομάζουν και εκτροφέα:sick:

d-friend

Well-Known Member
23 Φεβρουαρίου 2014
905
2.550
42
Αθήνα, Παγκράτι
πρασίνισα και εγώ οταν το είχα διαβάσει.
ούτε λόγος για κτηνίατρο και την ονομάζουν και εκτροφέα:sick:

"Αν και ο απίστευτος χρωματισμός είναι μυστήριο τόσο στην Alda όσο και στον κτηνίατρο της, το πιο πιθανό είναι να προκλήθηκε απ’ την χολοπρασίνη, μια χημική ουσία που βρέθηκε στον πλακούντα της μητέρας τους. Ο παράδοξος χρωματισμός θα φύγει με το πέρασμα των ημερών.
Αντίστοιχο περιστατικό είχε καταγραφεί και στην Αγγλία το 2012 όταν ένα λαμπραντοράκι είχε γεννηθεί με πράσινο τρίχωμα το οποίο εξαλείφθηκε μετά από 10 ημέρες."

ioanna a

Well-Known Member
21 Ιανουαρίου 2014
2.247
3.084
μαλλον εχω εγώ πολλές προσδοκίες από τους εκτροφεις μετά.
αλλα αν καταλαβα σωστά η σκύλα περασε μια εγκυμοσύνη και τοκετό χωρις να την εχει δει κτηνίατρος. επίσης αν καταλαβα καλά αφησε το ενα ¨αδύναμο ¨ κουτάβι να πεθάνει και μετά πήγε σε γιατρό. (αυτά από δημοσιεύσεις σε αγγλικές σελίδες)
δεν την κατηγορώ που της πέθανε το ένα κουτάβι. αλλα επειδή εχω δει κτηνίατρο να αναλαμβάνει εθελοντικά την φροντίδα πρόωρων κουταβιών και να τα κρατάει ζωντανά ε νομίζω οτι με λίγη προσοχή δεν είναι και τόσο ευκολο να σου πεθάνει κουτάβι-εκτός και αν δεν νοιάζεσαι. τα κουταβια που αναφέρω προήλθαν από στείρωση αδέσποτης μάνας η οποία ούτε καν γαλα δεν είχε παράγει ακόμα.
και γενικότερα η κυρία με τα πρασινοκούταβα μου εδωσε την εντύπωση οτι καρφάκι δεν της καίγεται για τον σκύλο της και τα κουτάβια του(- αλλα λίγη δημοσιότητα καλή είναι)

StellitsaD

Well-Known Member
11 Απριλίου 2014
242
188
Thessaloniki
ioanna a δε βρίσκω που την ονομάζουν εκτροφέα που λες. Και τι εννοείς ότι πέρασε εγκυμοσύνη και τοκετό χωρίς να τη δει κτηνίατρος? Κάθε εγκυμονούσα σκύλα τη παρακολουθεί κτηνίατρος?

ioanna a

Well-Known Member
21 Ιανουαρίου 2014
2.247
3.084
τι να σου πω @StellitsaD δεν είμαι εκτροφεας για να ξερω τι χρειάζεται . οταν διάβαζα τη είδηση ξύνισα ιδιαίτερα στο οτι : the female died shortly after birth αλλα υπήρχε χρόνος να τα καθαρίσει(? "I thought the puppies were dirty and tried to clean them, but the colour wouldn't come off," ) και να βγαλει ωραια χαμογελαστά selfie με πράσινα κουταβάκια. δεν τα εβλεπε που ήταν τα πιο αδύναμα της γέννας?δεν επρεπε να κάνει κάτι για αυτό?τι είναι, αναλώσιμα?
και αφού το ενα πεθανε ας μιλήσουμε και με τον local veterinarian για να δημοσιευσουμε την είδηση
παρεπιπτώντως το 'breeder' σε 'εκτροφέας' μεταφράζεται
http://www.independent.co.uk/news/w...th-to-two-green-puppies-in-spain-9532526.html

StellitsaD

Well-Known Member
11 Απριλίου 2014
242
188
Thessaloniki
Στη πρώτη ιστοσελίδα δεν αναφέρει ότι είναι εκτροφέας η κοπέλα, τώρα το διαβάζω στο link που έβαλες!