Τα... κατορθώματα του σκύλου μου

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
Παιδιά μόλις κάνει o Jimmy ΒΥ θα τον πάω κι αυτόν για agility. Τον Ελβις δεν θέλω να τον ζορίζω γιατί ποτέ δεν ήταν καλός στα άλματα, ο Τζίμυ όμως είναι εντυπωσιακός και νομίζω ότι θα προοδεύσει!! Μακάρι να πάμε μαζί.:D
ΤΩΡΑ ΜΕ ΕΦΤΙΑΞΕΣ!!!!! :p
για τον Ελβις ομως συμφωνω μονο στο θεμα της ηλικιας....δεν χρειαζεται να ειναι καλος στα αλματα...;) δοκιμασε τον αλλα οχι ακομα!!

Καματερο
http://www.dogforum.gr/v3/%CE%B1%CE%B8%CE%BB%CE%B7%CF%84%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82.%CF%80%CE%B1%CE%B9%CF%87%CE%BD%CE%AF%CE%B4%CE%B9%CE%B1-19/%CE%B1gility.addicts.-.%CE%B5%CE%BB%CE%AC%CF%84%CE%B5.%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD.%CE%BF%CE%BC%CE%AC%CE%B4%CE%B1.%CE%BC%CE%B1%CF%82-18112/

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Αχ ναι μωρέ,τι ρωτάω κι εγώ....:rolleyes:
Ολα παίζονται, γιατί όχι?

Μυρτώ άντε μπας και πάμε μαζί για....σούπερ άλματα!!!:p:D

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.920
Kyveli μου,γιατί δε δοκιμάζεις στο τζιμάκο αυτό που έκανα στο ρόκυ,να δεις πως θα τα πάει?;)
Βιβή ο τζίμυ με ξεκουράζει βρε, σου λέει που να κάθεται τώρα η έρημη να στήνει εμπόδια και παίρνει φόρα και πηδάει από τον καναπέ (από το ψηλό σημείο του) και κοροιδεύει τον Ελβις του στυλ, πιάσε με αν μπορείς, και άλλες φορές πάλι όταν είναι στην κουζίνα κλεισμένος πηδάει από ένα κόντρα πλακέ ένα μέτρο που έχουμε σε ένα άνοιγμα...

Περαστικά και σε σένα!

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Βιβή ο τζίμυ με ξεκουράζει βρε, σου λέει που να κάθεται τώρα η έρημη να στήνει εμπόδια και παίρνει φόρα και πηδάει από τον καναπέ (από το ψηλό σημείο του) και κοροιδεύει τον Ελβις του στυλ, πιάσε με αν μπορείς, και άλλες φορές πάλι όταν είναι στην κουζίνα κλεισμένος πηδάει από ένα κόντρα πλακέ ένα μέτρο που έχουμε σε ένα άνοιγμα...

Περαστικά και σε σένα!
Αχαχαχαχαχα..βρε το Τζίμη,άπαιχτος και παμπόνηρος!!

Σ'ευχαριστώ! Εσύ συνήλθες?

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Ξεθάβω πάλι αυτό το θέμα θέλοντας να σας περιγράψω μια αστεία σκηνή που με έκανε να γελάω μόνη μου στο δρόμο...
Καθώς λοιπόν βολτάραμε,κάποια στιγμή πέσαμε σε γαμήλια πομπή,προφανώς πήγαιναν τη νύφη στην εκκλησία!
Θα ήταν καμμιά δεκαριά αυτοκίνητα που κορνάρανε όλα μαζί.Φτάνοντας στο στενό που είμασταν εμείς και περπατούσαμε,άρχισαν όλα τα σκυλιά της γειτονιάς να γαβγίζουν!
Φυσικό ήταν να αρχίσει κι ο Ρόκυ! Κάποια στιγμή εκεί που γάβγιζε άρχισε να αρουλιέται να αλυχτάει σα λύκος!
Περπατούσε στο δρόμο επί δυο λεπτά με το κεφάλι ψηλά και δωστου το "αααααουουουου" σταματούσε για δευτερόλεπτα να περπατάει συνέχιζε πάλι το περπάτημα με το κεφάλι ψηλά και δωστου "ααααουοουουυ""! Τα σκυλιά γύρω γύρω να γαβγίζουν,ο ρόκυ να ουρλιάζει,οι κόρνες απο τη γαμήλια πομπή να φωνάζουν και κόσμος να βγαίενει στα μπαλκόνια να κοιτάζει το σκηνικό!!!!:D
Ακόμα γελάω και λέω κρίμα που δεν είχα κάμερα να αποθανατίσω τη σκηνή!!!:D:D

Νταβίνα

Well-Known Member
25 Φεβρουαρίου 2011
1.579
688
Βύρωνας-Καρέα
www.facebook.com
Μία όμορφη μέρα με την Βιβιάνα και τον Ρόκυυυυ!!!!! Ο Ρόκυ μας υποδέχτηκε με τρελή χαράαα Στο σπίτι του με φιλάκια γύρους πέρα δώθε αλλά ταυτόχρονα ήταν Κύριος!!! Ένας τρελοχαρούμενος χαδιάρηςςςςςςς!!!! Σας δίνουμε μία γεύσηηηη απο την μέρα μαςςς!!!! :D Ευχαριστούμε πολύυυ Βιβιάνα και Ρόκυ για την θερμή υποδοχή!!!!

Νταβίνα

Well-Known Member
25 Φεβρουαρίου 2011
1.579
688
Βύρωνας-Καρέα
www.facebook.com
Χιχιιιιιιιιιιιιιιιιι και η αγαπημένη μουυυυυ!!!!!!!!! Το παιδί με βρίζει απο μέσα του για τις φωτογραφίες!!! χιχιχι δύσκολη δουλειά να είσαι μοντέλο τελικά!!!

Last edited:

Δάφνη

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
797
2
Π. Φάληρο
Μεζέ κοιτάει στη δεύτερη φωτογραφία με τόση χαρά?
Κούκλος κι αυτός :D πρόσεξα ιδιαίτερα το στέρνο του (δεν μου 'χει ξανατύχει), φαίνεται σούπερ για χάδια :rolleyes:

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97