Τα... κατορθώματα του σκύλου μου

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Γεια σας και πάλι ;)

Ελπίζω να μη με παρεξηγήσετε που μιλάω συνέχεια
για τον σκύλο μου.
Τον αγαπώ τόσο πολύ που θα έδινα και τη ζωή μου γι αυτον.
Πριν το καλοκαίρι έγινε το εξής περιστατικό.
Σε κάποια βόλτα του συναντήσαμε μια κυρία που ενώ περίμενε το λεωφορείο,την είχε πλησιάσει
κάποιος άγνωστος και προσπαθούσε να της αρπάξει τη τσάντα!
Ο ρόκυ κατάλαβε τι γινόταν,σηκώθηκε στα δυο του πόδια κι αρχισε να γρυλίζει απειλητικά εναντίον του!
Φοβήθηκε τότε αυτός ο κακοήθης και το έβαλε στα πόδια. Η γυναίκα σοκαρισμένη καθώς ήταν
μας ευχαρίστησε που την έσωσε ο σκύλος μας!
Δε το περίμενα να σας πω την αλήθεια μου,γιατί
δεν έχει κάνει κάποια εκπαίδευση σε τέτοια θέματα,μόνο στη βασική υπακοή.
Κι όμως λειτούργησε με το ένστικτο!!!

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Ε,μα κι εσύ μας έχει πρήξει με το σκύλο σου!Τι νομίζεις ότι είναι εδώ;Σκυλοφόρουμ;Να φύγεις,να πας αλλού!:p
Που λέτε παιδιά,τι έγινε εκείνη η συνταγή για τα γιουβαρλάκια; :D

Βρε,βρε το Ρόκυ!...Μπράβο το αγόρι σου!Βέβαια,μην παρεις αερα και τον βάλεις μπροστά σε δύσκολη κατάσταση,γιατί δεν ξέρεις πώς αλλιώς μπορεί να αντιδράσει.Α! Η κυρία σου έδωσε χρήματα για ανταμοιβή;Όχι;Την άλλη φορά να βάλεις το Ρόκυ να την εκφοβίσει κι αυτη!:rolleyes:

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Ας το καλό σου βρε skylako! Οπως το ξεκίνησες με κοψοχόλιασες!!!!!!!!!!!
Εννοείται ότι τον προσέχω,αυτό μας έλλειπε!
Ναι βρε παιδί μου δε το σκέφτηκα να ζητήσω αμοιβή,την άλλη φορά!!
χα χα χα....

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Θυμόσαστε το περιστατικό με τη γιάφκα που είχαν ανακαλύψει εδώ στο Χολαργό?
Ε λοιπόν εκείνο το απόγευμα,χωρίς να ξέρουμε ακριβώς το δρόμο, πηγαίνοντας προς τα εκεί δύο στενά πιο πριν ο Ρόκυ ξαφνικά άρχισε να
μας τραβάει προς το σπίτι αυτό.
Οταν φτάσαμε εκεί ,ήταν η αστυνομία και είχαν αποκλείσει το δρόμο.
Ακόμα δεν είχαμε μάθει τα νέα περι γιάφκας. Αρχισε τότε να γαβγίζει και ήθελε να μπει στο σπίτι.
Κάποιος αστυνομικός μας είπε τι συμβαίνει και του έκανε εντύπωση η συμπεριφορά του Ρόκυ τόσο, που μας είπε να τον.....δανείσουμε για να τους βοηθήσει στο έργο τους!
Λίγο ακόμα και θα γινόταν.......Κ9!!!!!!!!:cool:

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Τις μέρες που είχαν απεργία τα σκουπίδια και ήταν ολόκληρα βουνά,σε κάποιο τέτοιο βουνό,κάποιος είχε βάλει ποντικοφάρμακο στους...πρόποδες!!
Αυτές τις μπλέ τετράγωνες ταμπλέτες!
Τελευταία στιγμή το παρατήρησα,και αυτόματα περάσαμε με το Ρόκυ στο απέναντι πεζοδρόμιο!
Ευτυχώς που το είδα γιατί ούτε θέλω να το σκέφτομαι τι θα γινόταν αν,καταλάθος το έτρωγε!!!!!!!!!!!!!!!
Ποντικοφάρμακο στα σκουπίδια!
Το έχετε ξαναδεί αυτό?
Μπορεί να δηλητηριάζει τα ποντίκια,αλλά είναι ότι πρέπει για να σκοτώνει και τους σκύλους!!!
Εκείνη τη στιγμή σκέφτηκα ότι ο σκύλος μου είχε εμένα που τον προστάτεψε.
Τα κακόμοιρα τ'αδέσποτα ποιον θα έχουν για να τα προστατέψει απο το δηλητήριο?
ΚΑΝΕΝΑ!!!!!!!!!!!!!!:(

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Να σας πω τώρα και τα...κατορθώματα του κυρίου ρόκυ στο εξοχικό μας σε νησί!
Πέρσυ το καλοκαίρι (το πρώτο του εκεί) όταν θέλαμε να παμε βόλτα, τον είχα δεμένο στη βεράντα με κήπο, με μια αρκετά άνετη αλυσίδα για να μπορεί να πηγαινοέρχεται! Οταν όμως φεύγαμε δεν του άρεσε που έμενε μόνος του και τι έκανε! Τέντωνε την αλυσίδα έβαζε κόντρα, και σιγά σιγά έβγαζε το κολάρο,που είχε χαλαρώσει και το έσκαγε!
Οταν γυρίσαμε τη πρώτη φορά και βρήκα μόνο την αλυσίδα με το κολάρο στη θέση του και το ρόκυ άφαντο,τρελλάθηκα!!!!
Κάποια στιγμή εμφανίζεται με το υφος....θριαμβευτή σα να μην έτρεχε τίποτα,σα να έλεγε πήγα και γω τη βόλτα μου τι νομίζετε?
Αυτό συνεχίστηκε αρκετές φορές και μάλιστα μια φορά έτρεχε ο γείτονας με το αυτοκίνητο να τον φέρει πίσω,και μας πήρε τηλ,οτι ο ρόκυ το έσκασε πάλι!!!!! Αααα δεν είναι δουλειά αυτή,και σκεφτόμασταν τι να κάνουμε!
Τελικά του φτιάξαμε ένα μεγάλο ψηλό κλουβί του έβαλα μέσα τα παιχνίδια του,και τα σχετικά και σιγά σιγά το συνήθισε.
Κι έτσι,κι αυτός είναι ήσυχος, κι εγώ ακόμα περισσότερο.
Εκείνο που μου έκανε εντύπωση είναι πωσ σκέφτηκε να βάζει κόντρα την αλυσίδα και να βγάζει το κεφάλι του απο το κολλάρο! Διαβολάκος!!!

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Για να μην ανοίγω καινούριο θέμα σκέφτηκα να συνεχίσω εδώ!
Απο προχτές λοιπόν μου μπήκε μια ιδέα,μια και σκέφτομαι να τον αρχίσω agility,να δοκιμάσω τις ικανότητες του στο σπίτι.
Εβαλα λοιπόν δυο καρέκλες αντικρυστά και στήριξα ένα σκουπόξυλο:p στη μέση,κατόπιν πήρα και μια γερή λιχουδιά στο χέρι και ξεκίνησε η....προπόνηση!:D
Στην αρχή παραξενεύτηκε και πήγαινε να με πλησιάσει,αλλά όταν αντιλήφτηκε το....εμπόδιο σταμάτησε. Αρχισα να του λέω "πήδα Ρόκυ",και να του δείχνω τη λιχουδιά,οπότε δε χρειάστηκε δεύτερη κουβέντα.Παίρνει φόρα και τσουπ,πήδηξε το εμπόδιο.Αφού τον επιβράβευσα, και στη θέση "κάτσε" του έδωσα τη λιχουδιά,συνεχίσαμε μερικές φορές ακόμα τα άλματα,ωσπου κάποια στιγμή κουράστηκε κι έγινε...αρνάκι!
Την επόμενη μέρα επανέλαβα το ίδιο σκηνικό,κι αυτή τη φορά ήταν πιο ενθουσιασμένος και πιο άνετος στο άλμα του απο τη πρώτη φορά που ηταν λιγάκι διστακτικός.Χάρηκα πάρα πολύ γιατί θέλω να πιστεύω ότι όταν βρεθούμε σε κανονικό χώρο agility,έχει δυνατότητες να μάθει.Οπότε και εκτονώνεται και γυμνάζεται συγχρόνως!;)

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.920
Viviana αν ο Ρόκυ σου έχει πρόβλημα με τα ποδαράκια του καλύτερα ξέχνα το agility. Ή μπερδεύομαι και πρόβλημα είχε το σκυλάκι που είχες υιοθετήσει από το fazoo εικονικά;

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Viviana αν ο Ρόκυ σου έχει πρόβλημα με τα ποδαράκια του καλύτερα ξέχνα το agility. Ή μπερδεύομαι και πρόβλημα είχε το σκυλάκι που είχες υιοθετήσει από το fazoo εικονικά;
Οχι ο Ρόκυ είναι μια χαρά δεν έχει πρόβλημα! Ο Kyle έχει δυσπλασία που υιοθετήθηκε!

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
Οχι ο Ρόκυ είναι μια χαρά δεν έχει πρόβλημα! Ο Kyle έχει δυσπλασία που υιοθετήθηκε!
Μπραβο σου!
θα ερθετε και στο Καματερο?

Κι εγω της χαζοεκανα agility του Back Yard εχω και τον εξοπλισμο ολα πολυ καλα, ομως απο τη δουλεια που εχουν κανει εκει τα κοριτσια αντιλαμβανομαι το υψηλο επιπεδο και τη σωστη εκμαθηση του αθληματος.
Απλα το θεμα ειναι αν εχεις τη διαθεση και την δυνατοτητα επισης (πολυ βασικο) να πας αρκετα βηματα μπροστα!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.920
Παιδιά μόλις κάνει o Jimmy ΒΥ θα τον πάω κι αυτόν για agility. Τον Ελβις δεν θέλω να τον ζορίζω γιατί ποτέ δεν ήταν καλός στα άλματα, ο Τζίμυ όμως είναι εντυπωσιακός και νομίζω ότι θα προοδεύσει!! Μακάρι να πάμε μαζί.:D

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Scarlett,επειδή είμαι λίγο ζαλισμένη,έχω κι εγώ πυρετό και συνάχι αυτές τις μέρες,θυμισέ μου τι είναι στο Καματερό? Κόλλησα τώρα....:p

Kyveli μου,γιατί δε δοκιμάζεις στο τζιμάκο αυτό που έκανα στο ρόκυ,να δεις πως θα τα πάει?;)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97