Σκυλίσια ζωή!
View attachment 77427View attachment 77428View attachment 77429
H σουπια έχει γίνει ενας περιέργος τύπος κολητσίδας. Δεν αγχωνεται οταν φευγω απο το σπίτι ή δε θελει να την πιάνω, αλλα αν απομακρυνθω εξω απο κοντα της παθαίνει σοκ. Επίσης περιμένει να κοιμηθώ και έρχεται και κοιμάται κάθε βράδυ στο μαξιλάρι μου, πάνω απο το κεφάλι μου.
Θα φύγουμε με το γκρεμλιν καποιες μερες να πάρουμε ανασα και αποφασισα να μεινει σε πετ κηπερ που εμπιστευομαι και γνωρίζω το σπίτι της αλλα έχω τρομερό αγχος. Θα την πάω δοκιμαστικά να γνωριστεί με τα σκυλιά της και θα την αφησω και ενα απογευμα να δω αντιδρασεις. Δεν εχουμε και επιλογη, θεωρω οτι ειναι τεράστιο στρες να την παρω διακοπες με τις συνθηκες στο χωριο, τουαλάχιστον φετος.
Το γκρεμλιν ίδιο και απαράλαχτο, ενα κουτάβι 6,5 ετών καθε μέρα με ρωτανε πόσο μηνων είναι, επίσης συνεχίζει να αδυνατίζει, επιασε νέο ρεκόρ, 18,600. (στα 2 του ηταν 21,5) Κατα τ αλλα σκίζει απο υγεια, τρωει με ορεξη φουλ 3 φορες την ημέρα, γυαλίζει, οι αιματολογικες του βιοχημικές του είναι τέλειες, δεν προτεινε κατι ο γιατρος να τσεκάρουμε. Εαν έχετε καμια ιδέα πείτε.
Πρότεινε μόνο να δοκιμάσω να τον γυρίσω σε περισσότερο μαγειρευτο φαι ή μπαρφ, η αλήθεια το τελευταίο τρίμηνο με τα τρεξίματα με δουλεια του δίνω πιο πολυ κροκέτα, το μόνο που εχει αλλαξει.
Εχει γίνει επίσης υπερβολικά ζήτουλας στο να τον τρίβουν (μετα τα 30-40 βόλτας) σε φαση οτι μολις του μιλήσεις κανει ντου, με το κωλο πάντα, ωστε να τον τρίψουν.
Οι διακοπες θα του κανουν καλο, εχει συσσωρευσει πολυ ενεργεια, και ειναι σε φαση εκρηξης.
Η Λούσυ εχει γίνει ενα με το cooling mat, παραδοξως το συγεγκριμενο αν και φτηνότερο κανει καλύτερη δουλεια απο ενα αλλο μπλε που ειχα δοκιμάσει παλια. Δε βρίσκουμε ευκολα τα χάπια της είναι σε έλλειψη τα mg που θελει απο την φαρμακευτική, καταφεραμε να βρουμε ενα κουτι ευτυχως να ξεκινησουμε, αυριο λογικά θα το πάρουμε στα χέρια μας.