Τα κάνει και μέσα στο σπίτι!

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Μα καλά σοβαρολογείς τώρα ….:)
( με έκανες να δω αυτό το video και με έπιασε ψυχοπλάκωμα )….:(
Τέλος πάντων ……
Αν το σπίτι (όχι το δικό σου , γενικά μιλώ ) είναι σε τέτοιο χαλί δεν πρέπει να σου επιτρέπουν να έχεις οποιοδήποτε κατοικίδιο:eek:
Μην αναφέρεσαι σε ακραίες περιπτώσεις .
Δεν νομίζω ότι έδωσες και το καλύτερο παράδειγμα με την παραπομπη σου , υπάρχουν άπειρα video στο YouTube για τα προϊόντα “pet doors” που πρέπει να δεις .
Από εμπειρία σου λέω ότι «υπό νορμάλ» συνθήκες το μονό που χρειάζεται είναι ένα “vitex” το μηνά ,άντε ένα την εβδομάδα αν είσαι σχολαστικός.

Σημειωση : Ίσως το πιο καθαρο σημειο του σπιτιου να ηταν η σκυλοπορτα !!!!!!!

tommy

Μα είπα ότι ειναι καλη λύση, αλλα θέλει τακτικό καθάρισμα. Δεν κατηγόρησα την ιδέα σου! Επισης ειπα οτι το βιντεο ειναι υπερβολικο και το ζουμι ειναι τι μπορει να εχει η πορτα αν δεν καθαριζεται. Νομιζω οτι ημουν αρκετά σαφής και έχεις καταλάβει άλλο απο αυτο που εννοω. Πού ειναι το πρόβλημα δε βλέπω. Οτι πρεπει να καθαριζει; Ειναι αυτονόητο.

din@

Well-Known Member
22 Ιουνίου 2010
58
1
αθηνα
δυστυχως νοικιαζουμε σπιτι...παντα τα κανει εξω δεν εχω προβλημα εκει,αλλα μπορει να γυρισουμε απ την βολτα και να τα ξανακανει αμεσως μεσα!δειχνει οτι δεν ενοχλειται απ την χλωρινη αλλα φροντιζω να μην παταει πανω.οποτε παιρνω λευκο ξυδι και προσπαθω να την πιανω στα πρασα οταν το ξανακανει και να την μαλωνω ετσι?αυτο με την αμμο να πηγαινει εκει παιζει?το εχει κανει κανεις?

tomsitas

Well-Known Member
20 Ιανουαρίου 2011
783
48
ΓΙΑΝΝΕΝΑ
Veronika ,
στο πρωτο σου post γραφεις
"αλλά θα πρέπει να το καθαρίζει πολύ τακτικά γιατί μαζεύει βρωμιά"-- διαφωνω
στο δευτερο post προσπαθεις με το video να δικαιολογησεις το πολυ τακτικα .
και στο επομενο post κοβεις το πολυ (προφανως γιατι σου φανηκε και εσενα υπερβολικο)
και μενεις με το τακτικα (συμφωνω )
αληθεια ...Οτι εχει σχεση με τον σκυλο σου ,τι δεν κανεις ΤΑΚΤΙΚΑ ?????

Δεν εχεις καταλαβει οτι η αντιδραση μου ηταν στην υπερβολη σου , ειτε ειναι στην εκφραση εiτε ειναι σε μορφη video.

tommy

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97