Τα εκανε στον καναπε!!!

Basilco

New Member
5 Οκτωβρίου 2015
2
1
33
Εχω ενα σκυλο 7.5 μηνων κ εχει μαθει απο μικρη να τα κανει εξω... Την ωρα π παιζαμε κ στριφογυριζε στν καναπε πηρε θεση κ κατουρησε, δεν της εφυγαν δηλαδη απο την χαρα της κτλ. Κ ειχαμε γυρισει πριν μιση ωρα απο μεγαλη βολτα κ τ ειχε κανει 2φορες.Ποτε δεν εχει ξανασυμβει αυτο. Πιστευετε οτι ηταν ενα τυχαιο γεγονος η σημαινει κατι αυτη η συμπεριφορα;

*Kiara*

Well-Known Member
12 Μαϊου 2015
475
698
Αθήνα
Μπορεί να είναι τυχαίο γεγονός (είναι μικρή εξάλλου), μπορεί και όχι. Παρακολούθησέ την αυτές τις μέρες.
Λόγω ηλικίας...ο πρώτος οίστρος της έχει έρθει; Μπορεί να σχετίζεται και μ αυτό

Giwrgos_Trls

Well-Known Member
26 Μαϊου 2015
103
70
26
Αθήνα
Iσως να ειναι και απο στρεσαρισμα...αλλα θα συμφωνησω με την @*Kiara* παρακολουθησε το!μπορει να ειναι τυχαιο και να μην υπαρχει λογος ανησυχιας.

Basilco

New Member
5 Οκτωβρίου 2015
2
1
33
Δεν εχει επαναληφθει. Δεν εχει πρηστει απο κατω. Αυτο μονο π παρατηρησα ειναι οτι εχει γινει πιο "συναισθηματικη", πιο "ευαισθητη". Ολο αγκαλιες , σαν να μου δειχνει περισσοτερο την αγαπη της. Σαν να αρχιζουν οι ορμονες της γυναικειας της φυσης ε;

• Like
Reactions: ghelly

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.411
10.604
Athens
Η δικιά μου όταν ήταν μικρή, αφού ξεπατωνόταν στο κυνηγητό με τη γάτα πάνω στο κρεβάτι μου, το είχε κατουρήσει 2-3 φορές. Το απέδωσα στον υπερενθουσιασμό του παιχνιδιού - πάντα σε τέτοια φάση το έκανε.

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Παρακολούθησε την αυτές τις μέρες... αν και αυτά τα "πιο ευαίσθητη" μάλλον οιστρο προοιωνίζουν.... και καλώς τα δέχτηκες.
Η τελευταία φορά που κατούρησε έτσι η δικιά μου και αφού την πήρα σηκωτη και την έβγαλα έξω, ανέβηκε σε καρέκλα και τα έκανε ΚΑΙ εκεί. Και τις δύο φορές η τσούλα με κοιτούσε. Ναι οκ προσπαθώ να μην αποδίδω ανθρωπομορφισμό αλλά του κερατά το τσουλί με κοιτούσε και τα έκανε με στυλ "δες τι κάνω... καλά να πάθεις".... Μας ακουσε όλη περιοχή αλλά μετά από 2 μέρες έσκασε και η πρώτη σταγόνα αίμα... 1/10/2012..... ακόμα το θυμάμαι!

• Like
Reactions: Aslan and mareco

Aslan

Well-Known Member
12 Μαϊου 2014
1.024
1.882
Αθήνα, Φλύα
@ghelly Είχατε και επέτείο πριν κάτι μέρες!:LOL:
Καταλαβαίνω τον πόνο σου αλλά ταυτόχρονα δεν μπορώ να μην γελάσω με τον τρόπο που το περιγράφεις!:X3:(y):ROFLMAO: