Διαβαζοντας αρκετα βιβλια αλλα και στο ινερνετ τα σκυλια της 5ης ομάδας θεωρουντε απο τις πιο δυσκολες ρατσες.. Ανεξάρτητα ,ξεροκεφαλα, δεν δειχνουν εντονα συναισθηματα μαθαινουν αλλα βαριουντε ευκολα κ.τ.λ.(επικεντωθηκα στα αρνητικα )
Και ρωτω λοιπον γιατι καποιος να παει σε εναν τετοιο σκυλο?
Δεν ρωτω με κακια απλα μου εχουν δημιουργηθει καποια ερωτήματα..
Ειδικα μετα την συναναστροφή μου με ενα chow επι μια βδομαδα..
Το chow το ειχε η οικογενεια η οποια μας νοικιαζε το διαμερισμα στις διακοπες με την κοπελα μου..
Οταν μας εβλεπε πηγαινα και ασχολουμουν αρκετα μαζι του και σαν να ειχε ενα βλεμα και να μου λεγε
'Παλι εσυ εισαι' '΄Τι θες παλι'?
Το σκυλακι ηταν σε καλη κατασταση ειχες καθημερινα τις βολτες του παραθαλλασιες κιολας ποιος στην χαρη του..
Αλλα η γενικη εικονα που απεσπασα απο το chow ηταν ενος απομακρου σκυλου που δεν χαριζετε ευκολα σε κανεναν..
Ναι ενας αγνωστος ημουν αλλα τοση αδιαφορια ρε παιδια?
Βασικα καπως ετσι ειμαι και εγω σαν ανθρωπος δυσκολος,μαρεσει να εχω το πανω χερι δεν ανοίγομε ευκολα οποτε λογικο να υπαρχουν και τετοιοι σκυλοι..
PS Φιλε Grifo παρακαλω με το γαντι
PS2 Θα παω σίγουρα σε σκυλο 5ης ομαδας αλλα (μαλλον) οχι για τον πρωτο μου σκυλο. (Αν και ακομη ειμαι στην συλλογη πληροφοριων στο τελος με βλεπω με ακιτα)
Και ρωτω λοιπον γιατι καποιος να παει σε εναν τετοιο σκυλο?
Δεν ρωτω με κακια απλα μου εχουν δημιουργηθει καποια ερωτήματα..
Ειδικα μετα την συναναστροφή μου με ενα chow επι μια βδομαδα..
Το chow το ειχε η οικογενεια η οποια μας νοικιαζε το διαμερισμα στις διακοπες με την κοπελα μου..
Οταν μας εβλεπε πηγαινα και ασχολουμουν αρκετα μαζι του και σαν να ειχε ενα βλεμα και να μου λεγε
'Παλι εσυ εισαι' '΄Τι θες παλι'?
Το σκυλακι ηταν σε καλη κατασταση ειχες καθημερινα τις βολτες του παραθαλλασιες κιολας ποιος στην χαρη του..
Αλλα η γενικη εικονα που απεσπασα απο το chow ηταν ενος απομακρου σκυλου που δεν χαριζετε ευκολα σε κανεναν..
Ναι ενας αγνωστος ημουν αλλα τοση αδιαφορια ρε παιδια?
Βασικα καπως ετσι ειμαι και εγω σαν ανθρωπος δυσκολος,μαρεσει να εχω το πανω χερι δεν ανοίγομε ευκολα οποτε λογικο να υπαρχουν και τετοιοι σκυλοι..
PS Φιλε Grifo παρακαλω με το γαντι
PS2 Θα παω σίγουρα σε σκυλο 5ης ομαδας αλλα (μαλλον) οχι για τον πρωτο μου σκυλο. (Αν και ακομη ειμαι στην συλλογη πληροφοριων στο τελος με βλεπω με ακιτα)
Last edited: