Τα βάρβαρα ένστικτα του Μουφ (παιχνίδια!)

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Καλά που έχω κοντά μου το Στρατό Σωτηρίας, αλλιώς το τρισάθλιο Μουφ θα με είχε βγάλει τελείως απ' το παράθυρο.

Σήμερα συνειδητοποίησα ότι το Μουφ είχε πλέον ξεκοιλιάσει και κομματιάσει όλα ανεξαιρέτως τα παιχνίδια του όπως θα δείτε από τα θλιβερά απομεινάρια τους εδώ:

Οπότε σήμερα πέρασα από το Στρατό Σωτηρίας για καινούριες προμήθειες που βλέπετε εδώ και οι οποίες κόστισαν ευτυχώς περί τα 4 δολλάρια όλες μαζί:

Φυσικά ο "άγριος λύκος" ήδη ξεκίνησε να τραβοκοπάει το μαϊμούδι του! Τα υπόλοιπα τα φυλάει στο καλάθι του μέχρι να ξεκοιλιάσει το μαϊμούδι, να του το ράψω πρόχειρα και να το ξαναξεκοιλιάσει όταν έρθει η ώρα του. Για την ώρα θαυμάστε την πρώτη "γνωριμία" Μουφ και μαϊμουδίου εδώ:

http://www.youtube.com/watch?v=SXI6e7Xe5dM

Προσέξατε επίσης το μάδημα του Μουφ και το χαλί?:(:(

golden boy

Well-Known Member
12 Σεπτεμβρίου 2010
805
93
Hell
Σιγα το μαδημα...η φωτο με την σακουλα της ηλεκτρικης που ειχες βαλει πριν λιγες μερες ηταν αλλο πραμα ! ;-)

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Δεν είναι αυτά παιχνίδια για σκύλους, άκουσέ με ;) Πάρε πλαστικά μπαλάκια να βρεις την υγειά σου :)
Μπα, δε δουλεύουν. Του τα παίρνω και τα κομματιάζει σε πέντε λεπτά και μετά τα φτύνει κομματάκι-κομματάκι σα πασατέμπο κουνώντας την ουρά του και καθισμένος μεγαλοπρεπώς στο πάτωμα!! Τα λατρεύει όμως τα ζωάκια, ήδη ξεκοίλιασε ένα από χτες. Το μόνο που δεν μπορεί να καταστρέψει είναι το Everlasting Funball.:rolleyes:

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.752
4.016
39
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Από σκληρό πλαστικό να παίρνεις, όχι τα latex. Ο Κούκης που δεν έχει την συνήθεια να καταστρέφει παιχνίδια, κάτι τέτοια μένουν χωρίς αφτιά, ουρά, πόδια... και γεμίζει ο κόσμος σφουγγάρι.

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Φυσικά. Και το μόνο που δεν καταστρέφει πλήρως είναι το άγιο Everlasting Funball!:p:D Ανακάλυψα επίσης άλλο ένα βίτσιο του Μουφ: στο σκυλόπαρκο βουτάει τα μπαλάκια άλλων σκύλων και τα περιφέρει σαν τρόπαια χωρίς να τα καταστρέφει. Το καταχθόνιο σχέδιό του έχει δυο σκοπούς: πρώτον δείχνει στα άλλα σκυλιά ποιος είναι το αφεντικό και δεύτερον μπερδεύει εμένα που παλιά πίστευα ότι άμα του αγόραζα ακριβώς τα ίδια μπαλάκια δεν επρόκειτο να τα καταστρέψει. Φυσικά μόλις του τα έπαιρνα τα ξέσκιζε και τα έφτυνε ξανα-μανά σαν πασατέμπο...:rolleyes:

Όταν σου λέω εγώ ότι πρόκειται για απαίσιο Μουφ εσύ μου λες...:)

Α, και Golden Boy: η καινούρια σακούλα της σκούπας έχει γεμίσει ήδη κατά το ήμισυ!! Ένα σκούπισμα έρριξα η κακομοίρα από την τελευταία φορά που την άλλαξα, άρα με ενάμισυ έχει ήδη ψιλογεμίσει!!:eek: Εκείνο όμως που έπρεπε να δεις ήταν την Oreck χειρός που είναι μεγάλη και κάνει για γωνίες, ξαραχνιάσματα, γρίλιες, παράθυρα και απελπισία αυτοκίνητο! Την πήγα λοιπόν τις προάλλες για σέρβις στην αντιπροσωπεία διότι τους είπα ότι άλλαξα σακούλα και μολαταύτα δε ρούφαγε! Ο τύπος κοίταξε τους σωλήνες, έσκασε στα γέλια, φώναξε ένα συνάδελφό του, σκάσανε μαζί στα γέλια και μετά, ρε σεις, φέρανε μια .... ταβανόσκουπα, την περάσανε μέσα στους σωλήνες που έλυσαν και το τι μαλλί Μουφ βγάλανε από μέσα δεν περιγράφεται!!:p:p Ο εφιάλτης της μέσης Ελληνίδας μικροαστής!!:p:D Εννοείται εξαιρούμαι εγώ που αν και τελείως μικροαστή τρελλαίνομαι για Μουφ...:rolleyes:

Last edited:

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Μπα, δε δουλεύουν. Του τα παίρνω και τα κομματιάζει σε πέντε λεπτά και μετά τα φτύνει κομματάκι-κομματάκι σα πασατέμπο κουνώντας την ουρά του και καθισμένος μεγαλοπρεπώς στο πάτωμα!! Τα λατρεύει όμως τα ζωάκια, ήδη ξεκοίλιασε ένα από χτες. Το μόνο που δεν μπορεί να καταστρέψει είναι το Everlasting Funball.:rolleyes:
Excuse me?!!!
Παίρνεις αυτά που σου περιγράφει η Berna πιο πάνω και τα κομματιάζει?
Τι διάολο μόνο το δικό μου το χαϊβάνι δεν μπορεί να τα κομματιάσει και ο Κούκης?!!!;)

Sara, κάτι κάνεις λάθος...ή έχεις σκύλο όντως κροκόδειλο ή τα παιχνίδια είναι μάπα...:D

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.752
4.016
39
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Κι εμένα κάτι μου λέει πως τα παιχνίδια είναι μάπα :p αφότου ο Κούκης δεν είναι καθόλου τριφερός με τα δικά του παιχνίδια :D

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Τα ίδια παιχνίδια του παίρνω που παίρνετε όλοι. Τα καταστρέφει όλα απαξάπαντα εκτός από το Everlasting Funball που προσπαθεί τώρα έξι-επτά μήνες εις μάτην...:rolleyes:

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Είναι από εξαιρετικά σκληρό πλαστικό που όμως κάνει γκελ. Προσωπικά δε θα ήθελα με τίποτα να το φάω στο κεφάλι. Το Μουφ συνήθως το περιφέρει με το στόμα του στο σπίτι και στην αρχή μάλιστα έπρεπε να προσπαθήσει διότι ήταν κάπως γλυστερό και δεν το έπιανε καλά. Τώρα φυσικά του πήρε το κολάυ! Μπορεί να το χρησιμοποιήσει κανείς και σαν κονγκ.

Ορίστε και ένα κόκκινο Μουφ που παίζει με δαύτο:

http://www.youtube.com/watch?v=rZ92L8K73UI

golden boy

Well-Known Member
12 Σεπτεμβρίου 2010
805
93
Hell
Γιατι δεν του παιρνεις καποιο kong? Oxι απαραιτητα το κλασσικο,εχει πολλα σχεδια (ακομα και στο Ελλαντα).Εμενα μου εφαγε κανα δυο μπαλακια σαν αυτο που εδειξες απο σκληρο πλαστικο..αλλα kong δεν καταφερε να φαει.Αλλωστε εχουν και εγγυηση.
Οσο για την σκουπα Σαρα μου....ειλικρινα παρηγορηθηκα.Νομιζα πως ειχα τα πρωτεια με καινουρια σακουλα που φτανει μολις για 3 σκουπισματα.

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Το Μουφ διαθέτει δύο Kong, αλλά δυστυχώς δεν του αρέσουν διότι τα θεωρεί ένα είδος πιάτου. Θέλει παιχνίδια για να παίξει, όλα κι όλα, άλλο τα κουζινικά, άλλο τα παιχνίδια!!:p:D