Τα Φιλα και εγω Part 2

Status
Κλειδωμένο θέμα

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Μερικες φωτογραφιες για την ομοιοτητα που εχουν η Amaja και ο Almeida μεταξυ τους(δυδυμα)και με τον παππου τους τον Jeff,σαν να εγινε κλωνοποιηση.
Η Αμαζονα μπηκε γιατι ειναι η μουσα μου και ειναι απλα μοντελο.
Και η αλλες ειναι μερικες καλιτεχνικες.

Jeff
Amaja
Almeida

Almeida
Almeida σε πρωτο πλανο(5,5 μηνων κιλα αγνωστα,μη μας ματιασουν) και πισω του η Navara(1,5 χρονων)
Αmazona απλα υπεροχη

Και μερικες χωρις λογια

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
τι ομορφα σκυλια ειναι Οmarock!!:)...ομολογω οτι τα Φιλα ανεβαινουν ολοενα και περισσοτερο στην εκτιμηση μου...ειναι και μαστιφο-οικογενεια,οποτε ενας λογος παραπανω.

zouzounos

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2009
1.954
317
ωραιες φωτο!το αλλο θεμα μαλλον εχει σβηστει...
αυτα σου εμειναν η εσυ αποφασισες να τα κρατησεις

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Οχι ολα εδω ειναι,δεν μου μεινανε,απλα τα κρατησα(Φιλα εθισμος,λατινοαμερικανικα ναρκωτικα).
Το αλλο "τα Φιλα και εγω" υπαρχει απλα τελευταιος εγραψε ο Admin :D:D:D και κλειδωθηκε το θεμα,δεν σβηστηκε ομως,για ιστορικους λογους(μεγαλο πραγμα η ιστορια,και τα βιαστικα κορακια)

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
ΦΑΝΦΑΡΑΣ:
Φαρμάκι έχω στην Ψυχή Φέρνει μαυρίλα θολερή Στα στήθια μου Νύχτα αξημέρωτη ξανά, Με το πιοτό της με κερνά, Εβίβα μου, Σκοτάδι πίνω για πιοτό, Πω πω πω πω πω πω πω πω, Ντέφι της λύσσας μου κρατώ, πωπωπωπω, πωπωπωπω και το μυαλό μου είναι θολό, πωπωπωπω, πωπωπωπω.
ΚΟΡΑΚΙΑ:
και το μυαλό σου είναι θολό και το δικό της πιο λειψό. Σας εθολώσαν τα λεφτά, γεια σου Φανφάρα φαφλατά. Κοκορίκο!... Κοκορίκο!

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Υ.Σ Τα κορακια μπορουν να μιμηθουν και ανθρωπινες φωνες,ειναι κατι σαν παπαγαλοι σε ασχημο.

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Theo ποιο κλειδωμα των Πιτ κοιτα εδω τι σου εχω,επισκεφτηκαμε σημερα με την Αμαγια(6 μηνων)εναν φιλο που εχει ενα Μπουλμαστιφ την Ροξυ 2 μηνων(παρατσουκλι τσιμινικι)δεν σταματαει να δαγκωνει.

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
χτυπας στην καρδια ρε Omarock...τι μου κανεις βριαδιατικα...!:D:D:D

κουκλα η μικρη (χαιρομαι να βλεπω τα bullie να αυξανονται στην χωρα μας!) και κουκλα-θηριο η δικη σου!

παμε τα Μαστιφ!:D

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Ηλία ζηλευω.
Τετοιες σκηνες ζουμε εμεις μονο όταν παμε στο κτημα στο βουνο. Εσεις τα εχετε κάθε μερα.
Κάποια στιγμη θα σκασω μυτη για επίσκεψη.

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Ο Τζακ ειναι φιτ,οκ ειναι 21 μηνων,55 κιλα...

Η Αμαζονα ειναι φιτ οκ ειναι 8,5 μηνων,45+ κιλα...

Η Αλεα ειναι φιτ οκ,ειναι 8,5 μηνων,40+κιλα...

Αυτος ειναι ο Δαιμωνας 7,5 χρονων 65+κιλα,και ειναι οχι μονο φιτ,αλλα τοπ φιτ:p:p:p

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Δεν γυμναζω τιποτα Αρη,τρεχουν πανω κατω μονα τους,εκει οτι και να κανουν γυμναστικη ειναι,ανθρωπος περναει μια στις τοσες,ηρθε τα χριστουγεννα καποιος με την γυναικα του απο Αθηνα να δει τα σκυλια πηγαμε πρωτα για καφε,λιγο ονειρουπολη,κ.τ.λ, και μου λεει φευγουμε εξω απο την Αθηνα 25χλμ. χτιζουμε στην Νεα Μακρη ησυχια,οταν φτασαμε στο κτημα επαθε πλακα εμεινε με ανοιχτο το στομα,και λεει καλα εσυ εχεις ξεφυγει τελειως,αλλο επιπεδο.
Τα σκυλια αν ειναι ο καιρος καλος ειναι στα κεφια τους,με τις παγωνιες εκαναν και βουτιες στο ποταμι,αλλα τωρα που ζεστανε ελιωσαν τα χιονια στο Καρα Ντερε(ελατια)και παραφουσκωσε το ρημαδι με το ζορι περναω,το νερο σκεπαζει το καπω,και το βεντιλατερ κανει σαν μηχανη απο φουσκωτο,αν σβησει η μηχανη με βλεπω απο την αλλη μερια της Δραμας.:p:p:p

Status
Κλειδωμένο θέμα