Τα Σήματα Ηρεμίας – Η Τέχνη της Επιβίωσης

katerina116

Well-Known Member
23 Μαρτίου 2010
677
2
Nicosia ,Cyprus
mayasfriends.blogspot.com
Πολυ καλο το θεμα σου!Μπραβο που μπηκες σε τετοιο κοπο,γιατι ειμαι κ γω απο αυτους που βαριουνται να διαβαζουν μεγαλα κειμενα στα αγγλικα ,ασε που χανομαι μετα απο ενα σημειο.Ευχαριστω :)
Ουρώντας τον εαυτό τους - ένα σκυλί που σέρνεται προς τον ιδιοκτήτη του βρεγμένος και κυματίζοντας την ουρά του, παρουσιάζει τρία καθαρά σημάδια ηρεμίας - και φόβου.
Αυτο ειναι αυτο που αποκαλουμε "κατουρηθηκε απο τη χαρα του" ;πχ η Μαγια μου το εκανε αυτο μερικες φορες οταν εβλεπε καποιον που αγαπουσε κ ειχε καιρο να τον συναντησει.Γιατι χρησιμοποιουσε σηματα ηρεμιας σε μια τετοια περιπτωση;
Το πραμα που εκανε ηταν να περπαταει καθισμενη(σαν να σερνετε) ,η ουρα πηδαλιο να κουνιεται σαν τρελη,κ πολλες φορες αφηνε τσισακια.Το ιδιο κανει κ η Ζαιρα μου αλλα την εχω λιγοτερο καιρο κ ειναι κουταβι κ ισως της φευγουν γιατι ειναι μικρη.
Αν εχω καταλαβει καλα το συγκεκριμενο κομματι κειμενου...ισως να εννοει κατι αλλο:confused:

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Παιδια..ψαχνω να βρω το βιβλιο σε καποιο online καταστημα και δεν το βρισκω...που μπορω να το βρω;
Ούτε εγώ το έβρισκα και τελικά το παρήγγειλα στον Γιάννη Αραχωβίτη στο stardogs(θα βρεις την ιστοσελίδα του),και μου το έστειλε ταχυδρομικά!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97