Τα Βελουδάκια αναζητούν σπιτάκια!

Rita_ki

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
52
0
Λαγονήσι
Τα Βελουδάκια αν τ' αγγίξεις, θα κολλήσεις!Κουταβίνια 5 μηνών, 2 αγοράκια κι 1 κοριτσάκι, έχουν ένα απίστευτα βελούδινο στο άγγιγμα τρίχωμα. Η μανούλα τους (μας είπαν) οτί είναι ημίαιμο ντόπερμαν, αλλά πήραν το χρώμα του μπαμπά τους μάλλον. Πεντακάθαρα, γυαλιστερά και γεμάτα σπιρτάδα περιμένουν υπομονετικά κάποιον να εκτιμήσει την αξία τους (η οποία είναι ανεκτίμητη). Ελάτε να τα πάρετε αγκαλία και... σίγουρα δεν θα τα αφήσετε πιά, θα σας μαγέψουν!

Επικοινωνία: Ρίτα 6945795005

Εικόνα0079..jpgΕικόνα0080..jpgΕικόνα0074..jpgΕικόνα0087..jpgΕικόνα0088..jpg

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
η μαμα είναι αυτή να υποθέσω στις φωτο ε;
τουλάχιστον θα πάει για στείρωση μετά από αυτή τη γέννα;
Το λιγότερο που πρέπει να κάνει ο ιδιοκτήτης της είναι αυτό, καθώς κ να βρει σωστά σπίτι αγια τα μικρά...

Rita_ki

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
52
0
Λαγονήσι
Ναι, η μαμά είναι η καφούλα στις φωτογραφίες. Την στείρωσε ήδη. Την είχε σώσει από το δρόμο ο κυριούλης που την έχει, και δεν ήξερε τι έπρεπε να κάνει (θα μου πείς δεν ήξερε δε ρώταγε?). Υπάρχουν 2 περιπτώσεις να έμεινε έγγυος, η μιά είναι να ήταν ήδη έγγυος όταν την βρήκε και να μην το πήρε χαμπάρι εκείνος, η άλλη να του μπήκε σκύλος από τον φράχτη του, γιατί την είχε περιορισμένη ούτως ή άλλως. Όπως και να 'χει... έκανε 8 κουταβάκια, τα 5 τα έδωσε σε ανθρώπους που τους ήξερε και για αυτά τα 3 που του έμειναν ζήτησε ΚΑΙ την βοήθειά μου. Το έχω προωθήσει όπου μπορώ...