Ταξίδι στο πλοίο με αμάξι

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Ααααα!Συνεννοηθηκαμε...;)
Έχεις μάθει και τα γκαραζ βλέπω!:p

Εγώ πάλι,γιατι κρυωνω το χειμωνα στο γκαραζ;Δεν ξερω ρε παιδια.Θα δω μηπως φυγω απο Ηρακλειο,που ειναι πιο μεγαλες οι σκυλιερες και προφυλαγμενες απο το κρυο.

Last edited:

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
52
Πατρα
Μια λυση μενει....
Μπαστουνακι μαυρα γυαλια εσυ και ο σκυλος σημα για συνοδος τυφλου.....

mmitsi

Well-Known Member
26 Οκτωβρίου 2011
122
0
paros
Τον αφήνεις στο αυτοκίνητο με το νεράκι του και κατέβασε τα τζάμια λίγο. Εγώ έτσι κάνω. Οταν πας απάνω και δεις ότι μπορείς να τον έχεις κάπου μέσα, ρώτα κιόλας τα πλοία τώρα είναι σχεδόν άδεια, τον παίρνεις επάνω. Εγώ έτσι κάνω.Πριν μια εβδομάδα υπήρχαν 3 σκυλάκια στο σαλόνι μικρόσωμα όμως και δεν έλεγε κανείς τίποτα.

ghost girl

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2007
1.073
185
το έχω δίπορτο...
εχω ενα soft crate τεραστιο 122x82x100 παναλαφρο για το μεγεθος του, αλλα μου εισαι πολυ μακρια για να στο δανεισω...!
αν τον δεσεις στην πορτα της σκυλιερας και εχει δυνατοτητα να μπαινοβγαινει για να ξεπιανεται???
εγω την αφηνω μεσα στο αμαξι αλλα το ταξιδι μας ειναι 45' με παντοφλα και ειμαστε και εμεις μεσα. πιστευω οτι η ατμοσφαιρα σε κλειστου τυπου γκαραζ και για τοσες ωρες θα ειναι αποπνιχτικη για το σκυλι.

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
εχω ενα soft crate τεραστιο 122x82x100 παναλαφρο για το μεγεθος του, αλλα μου εισαι πολυ μακρια για να στο δανεισω...!
Έχω ακριβως στις ιδιες διαστασεις.Επιτρεπεται μεσα στο πλοιο;

Τι ψώνια,Καλαμάτα,κτλ;Με το που φτασει το πλοιο,βουρ για πανω.

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Ούτε με κλουβί επιτρέπεται. Κάνε ένα τηλεφώνημα στα κεντρικά σε σας και εξήγησέ τους. Πάρε και χαρτί απο τον γιατρό αν χρειάζεται. Λόγω ιατρικού ζητήματος ίσως να είναι πιο καλοί. Κι αν δεν έχει κόσμο, δε νομίζω να κάνουν φασαρία.

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Από Ηράκλειο, κάποια από τις τρείς εταιρείες έχει και καμπίνες που επιτρέπει και σκυλιά, αλλά ποιά από τις τρεις, θα σε γελάσω. Ψάξτο. Νομίζω καλύτερα κι από σκυλιέρα κι από αμάξι...

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.032
Νεότερο μέλος
Nina_Κ