Ταξίδι με Ryanair

ael1989

New Member
18 Απριλίου 2013
2
0
Καλησπέρα, αυτό είναι το πρώτο μου ποστ, μιας και η Κάϋλα είναι μικρή ακόμα.
Προσπαθώ να οργανώσω ένα 3ημερο ταξίδι τον επόμενο μήνα για Κύπρο, όταν η "κοπέλα" θα είναι 5 μηνών και 15kg περίπου.
Αυτό που θέλω είναι προηγούμενη εμπειρία κάποιου με κατοικίδιο, με την Ryanair και πως μπορώ να κάνω την κράτηση του κουταβιού μέσω internet, απ την στιγμή που τα τηλέφωνα στην Ιρλανδία βουίζουν μονίμως...
Ευχαριστώ εκ των προτέρων...

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
Καταρχάς...καλημέρα...και καλώς ήρθες στο φόρουμ.

Να σου ζήσει η μικρή σου. Να είναι πάντα υγιής. Ημιαιμάκι; Δεν καλοφαίνεται.

Τα της εταιρίας, καλό θα ήταν, να τα συζητήσεις αποκλειστικά με την εταιρία. Μόνο από εκεί θα πάρεις έγκυρη πληροφορήση. Μέσω του site τους, δεν δίνουν πληροφορίες για τα κατοικίδια; Η μέσω γραφείου ταξιδίων;

golden boy

Well-Known Member
12 Σεπτεμβρίου 2010
805
93
Hell
Kαλημερα και καλως ηρθες!
Εφ'οσον δεν μπορεις να πιασεις γραμμη,γιατι δεν τους στελνεις ενα με'ι'λ?
Δεν υπαρχει κανενα γραφειο της Ryanair στην Ελλαδα?

zouzounos

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2009
1.954
317
Δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα λογια.
χιλιες φορες cyprus Η aegean

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.762
7.923
Για τρεις μέρες μην υποβάλεις τον σκύλο στην ταλαιπωρία του αεροπορικού ταξιδιού. Ας την σε κάποια πανσιόν.

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.001
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Στα γερμανικα Fact's της εταιραιας το γραφει, οτι η Ryanair δεν δεχεται καθολου κατοικιδια και μονο σε ειδικες περιπτοσεις σκυλια βοηθους ατομων με ειδικες αναγκες.

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.746
7.265
Επιβεβαιώνω κι εγώ ότι η RyanAir δε δέχεται, η κολλητή μου ρώτησε (<7 κιλών, καμπίνα το παίρνει σε άλλες εταιρείες).

jac

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2011
800
2
Italia
δεν δέχονται κατοικίδια οι περισσότερες Lowcost αεροπορικές....με cyprus δεν είχαμε κανένα θέμα με τον σκύλο! Αλλα πραγματικά για 3 μέρες μην το πάρεις μαζί σου θα ταλαιπωρηθητε ομαδικά!

chrispapas

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2011
1.359
25
Η Ryanair δεν πέρνει κατοικίδια απ'ότι ξέρω και εγώ, για τρεις μέρες δεν αξίζει να το πάρεις μαζί σου, ψάξε κανένα ξενοδοχείο για σκυλάκια.
Να το βάλεις το σκυλί να πετάξει κάργκο 2 φορές σε 3-4 μέρες ταλαιπωρία σκέτη θα είναι και για το ζωντανό και για σένα.

ael1989

New Member
18 Απριλίου 2013
2
0
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, απλά σκέφτηκα ότι θα ήταν πιο δύσκολο για το σκυλάκι να μείνει κάπου, κάτω από διαφορετικές συνθήκες... Αλλά μάλλον έχετε δίκαιο μετά από δεύτερη σκέψη και το σκυλάκι θα κάτσει σε φιλικό σπίτι...

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.762
7.923
Μπράβο πολύ καλύτερη λύση αυτή! Να φανταστείς όταν φεύγουμε για ένα μήνα για εξωτερικό στο σπίτι του άντρα μου και ενώ θα θέλαμε πολύ να πάρουμε ένα τουλάχιστον από τα σκυλιά μας δεν το κάνουμε, είναι και τα έξοδα πολλά αλλά πάνω από όλα η ταλαιπωρία.