Εεε ναι και εγω!αυτο σου λεω,,,εγω προτιμω το καραβι,,,πολυ ποιο βολικο για εναν ,μεγαλο σκυλο,,!!!
Εεε ναι και εγω!αυτο σου λεω,,,εγω προτιμω το καραβι,,,πολυ ποιο βολικο για εναν ,μεγαλο σκυλο,,!!!
παντως και κομμοτηνη να περασεις,να πας,και θα βρεις τροπο να μετακινεις το σκιλακι,,,και στην τελικη δεν θα θες και πολυ συχνα να πηγαινεις στους δικουσσ σου,μ,θα δεις,,,κ εγω ετσι κανω,και βαζω τ sκυλο δικαιολογιαΕεε ναι και εγω!
Βρε θα έχω αμάξι, οπότε θα πηγαινοέρχομαι έτσι με τον σκύλο Κομοτηνή-Θεσσαλονίκη.παντως και κομμοτηνη να περασεις,να πας,και θα βρεις τροπο να μετακινεις το σκιλακι,,,και στην τελικη δεν θα θες και πολυ συχνα να πηγαινεις στους δικουσσ σου,μ,θα δεις,,,κ εγω ετσι κανω,και βαζω τ sκυλο δικαιολογια![]()
εννοω οτι υπαρχει τροπος και στα 2,απλα με τον ενα ταλαιπωρεισαι λιγο παραπανω,,,και αφου υπαρχει και αμαξι,δεν το συζητω!Η λογική δεν μπορεί να είναι, πήγαινε όπου βολεύει εσένα και θα βρεις τρόπο να μεταφέρεις τον σκύλο. Πρέπει να είναι...πρώτα εξασφαλίζω τρόπο μετακίνησης του σκύλου, και μετά βολεύομαι. Και αν δω, ότι δεν μπορώ να εξασφαλίσω την μεταφορά του σκύλου [πόσο μάλλον, ενός μεγαλόσωμου], δεν αποκτώ σκύλο.
Ναι αλλά δεν μπορώ να πάω όπου θέλω εγώ, όπου περάσω θα πάω αναγκαστικά. Και τρόπο να μεταφέρω τον σκύλο, θα τον βρώ, ο κόσμος να χαλάσει.Η λογική δεν μπορεί να είναι, πήγαινε όπου βολεύει εσένα και θα βρεις τρόπο να μεταφέρεις τον σκύλο. Πρέπει να είναι...πρώτα εξασφαλίζω τρόπο μετακίνησης του σκύλου, και μετά βολεύομαι. Και αν δω, ότι δεν μπορώ να εξασφαλίσω την μεταφορά του σκύλου [πόσο μάλλον, ενός μεγαλόσωμου], δεν αποκτώ σκύλο.
Μα σου είπα, οτι θα έχω αμάξι για τις μετακινήσεις στο νήσι ή στην Κομοτηνή.Αν εκεί που θα περάσεις, δεν θα έχεις μεταφορικό μέσο και ο κτηνίατρος [που ελπίζω ότι θα έχει] τουλάχιστον, δεν βρίσκεται σε απόσταση βολής, τι θα κάνεις; Θα ζαλώνεσαι το 40κιλο και θα το κόβεις με το κτελ ή τα πόδια;
Μήπως έπρεπε πρώτα, να δεις που θα περάσεις και μετά να έψαχνες για σκύλο; Εφόσον βέβαια, δεν μιλάμε για σκύλο τσέπης έτσι;
Εχω κανει αντιστοιχο ταξιδι.Δεν ειναι κατι το φοβερο.Λοιπον:
*Υπαρχουν καμπινες που μπορουν να φιλοξενηθουν ζώα (και μεγαλα) και άνθρωποι μαζι. Αυτες οι καμπινες ειναι δικλινες δεν εχουν μοκετα και για αυτο το λογο ....το βρισκουν λογικο να τις χρεώνουν και 20ευρω παραπανω!!!
*Αν το μεγεθος του σκυλου χωραει σε τσαντα μεταφοράς πετ δεν ειναι ανάγκη να τον πας στα κλουβια που ειναι για αυτο το λογο.Επιτρεπεται να τον εχεις μαζι σου στη τσαντα ή στα χερια.
*Το σκυλι 8 ωρες πριν δεν θα εχει φαει και νερο θα του εχεις δωσει μεχρι και 2 ωρες πριν. Απο κει και μετά γουλιτσα γουλιτσα αν διψάει πολυ.
*Αν ειναι μεγαλόσωμος οποτε πρεπει να τον πασ στα κλουβια: Ραντιζεις καλα ολο το κλουβι με frontline. Περιμενεις10΄και βαζεις το σκυλο μεσα. Φευγεις κατευθειαν για να μην ενδώσεις στα κλαμματα και στον οδυρμο.ΜΗΝ ξαναγυρισεις μετά απο καποιες ωρες πισω να δεις αν ειναι καλά θα κανει χειροτερο σαματα. Αν θες παρε κυαλια μαζι σου να τον τσεκάρεις καποια στιγμη απο μακρια!!
*Την μερα που θα φτάσετε θα σου κοιμάται συνέχεια!!!
καλο ταξιδι
Ευχαριστώ παιδιά για τις συμβουλές και τις ευχές!!! Μεχρι πόσα κιλά επιτρέπεται να τον έχεις μαζί σου; Θα είναι κουταβάκι γερμανικού 2,5 μηνών, πόσα κιλά να ναι...Εγώ πάλι λέω να μην "αγχωνέσαι" προκαταβολικά.. Σε 3 μέρες θα ξέρεις που θα ζήσεις, άρα και θα καταλήξεις ανάλογα..
Καλή σταδιοδρομία, πάντως..!!
Επειδή στην αρχή δεν θα έχω το αμάξι, και δεν ξέρω πότε θα το πάρω, δεν ξέρω εαν έχει σουπερ μαρκετ έξω απο το κέντρο, μαγαζιά κλπ... και να μην είναι ερημιά και είμαι μόνη εκειΑφού θα έχεις αμάξι, τι σε νοιάζει πόσο μακριά από το κέντρο θα είσαι;
Εμείς βρήκαμε στην Βαρεία λίγο πιο πάνω, είναι πολύ κοντά στο Πανεπιστήμιο μου, μονοκατοικία, με πισίνα, με κήπο χωρίς κοινάχρηστα, δέχονται κατοικίδια, με 180 ευρώ. Εκεί γύρω είναι οι τιμές σε σπίτια κοντά στο Πανεπιστήμιο. Μας είπαν όμως καλύτερα να πάρουμε κέντρο, που θα είναι μάλλον οι περισσότεροι συμφοιτητές μου, και θα έχει κόσμο κτα βράδυα, μαγαζιά κλπ. Εσύ σε ποιά περιοχή είσαι; Εμείς θα κατέβουμε την άλλη βδομάδα. Το θέμα είναι όμως οτι στο κέντρο, δεν δέχοναι εύκολα κατοικίδια.Gsd, να προσέξεις πολύ τις αποστάσεις. Ειναι τεράστια η Μυτιληνη, εγω κόβω άπειρα χιλιόμετρα απο προχθές που ήρθα.
Να βρείς σπίτι κοντά στη σχολή σου, εχει αρκετά εκει γύρω, αν θές όμως με αυλή θα πληρώσεις κάτι παραπάνω. Εχει ακριβά ενοίκια δυστυχώς παντού...
Και μένα μου κάνανε γκρίνιες για το σκύλο, θεωρούνε οτι εχουνε βιλάρες και θα τους χαλάσουμε το παρκέ, αλλα πολλοί ειναι αυτοι που δέχονται κιόλας...
την ημέρα?Εμείς βρήκαμε στην Βαρεία λίγο πιο πάνω, είναι πολύ κοντά στο Πανεπιστήμιο μου, μονοκατοικία, με πισίνα, με κήπο χωρίς κοινάχρηστα, δέχονται κατοικίδια, με 180 ευρώ. Εκεί γύρω είναι οι τιμές σε σπίτια κοντά στο Πανεπιστήμιο. Μας είπαν όμως καλύτερα να πάρουμε κέντρο, που θα είναι μάλλον οι περισσότεροι συμφοιτητές μου, και θα έχει κόσμο κτα βράδυα, μαγαζιά κλπ. Εσύ σε ποιά περιοχή είσαι; Εμείς θα κατέβουμε την άλλη βδομάδα. Το θέμα είναι όμως οτι στο κέντρο, δεν δέχοναι εύκολα κατοικίδια.