Ταξίδι με πλοίο 10 ωρών

ioannalk

Well-Known Member
25 Αυγούστου 2013
100
0
32
πειραιας
Εεε ναι και εγω!
παντως και κομμοτηνη να περασεις,να πας,και θα βρεις τροπο να μετακινεις το σκιλακι,,,και στην τελικη δεν θα θες και πολυ συχνα να πηγαινεις στους δικουσσ σου,μ,θα δεις,,,κ εγω ετσι κανω,και βαζω τ sκυλο δικαιολογια :p

GSD For Life

Well-Known Member
23 Αυγούστου 2013
172
6
29
Μυτιλήνη
παντως και κομμοτηνη να περασεις,να πας,και θα βρεις τροπο να μετακινεις το σκιλακι,,,και στην τελικη δεν θα θες και πολυ συχνα να πηγαινεις στους δικουσσ σου,μ,θα δεις,,,κ εγω ετσι κανω,και βαζω τ sκυλο δικαιολογια :p
Βρε θα έχω αμάξι, οπότε θα πηγαινοέρχομαι έτσι με τον σκύλο Κομοτηνή-Θεσσαλονίκη.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.804
20.133
Η λογική δεν μπορεί να είναι, πήγαινε όπου βολεύει εσένα και θα βρεις τρόπο να μεταφέρεις τον σκύλο. Πρέπει να είναι...πρώτα εξασφαλίζω τρόπο μετακίνησης του σκύλου, και μετά βολεύομαι. Και αν δω, ότι δεν μπορώ να εξασφαλίσω την μεταφορά του σκύλου [πόσο μάλλον, ενός μεγαλόσωμου], δεν αποκτώ σκύλο.

ioannalk

Well-Known Member
25 Αυγούστου 2013
100
0
32
πειραιας
Η λογική δεν μπορεί να είναι, πήγαινε όπου βολεύει εσένα και θα βρεις τρόπο να μεταφέρεις τον σκύλο. Πρέπει να είναι...πρώτα εξασφαλίζω τρόπο μετακίνησης του σκύλου, και μετά βολεύομαι. Και αν δω, ότι δεν μπορώ να εξασφαλίσω την μεταφορά του σκύλου [πόσο μάλλον, ενός μεγαλόσωμου], δεν αποκτώ σκύλο.
εννοω οτι υπαρχει τροπος και στα 2,απλα με τον ενα ταλαιπωρεισαι λιγο παραπανω,,,και αφου υπαρχει και αμαξι,δεν το συζητω!

GSD For Life

Well-Known Member
23 Αυγούστου 2013
172
6
29
Μυτιλήνη
Ναι αλλά δεν μπορώ να πάω όπου θέλω εγώ, όπου περάσω θα πάω αναγκαστικά. Και τρόπο να μεταφέρω τον σκύλο, θα τον βρώ, ο κόσμος να χαλάσει.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.804
20.133
Αν εκεί που θα περάσεις, δεν θα έχεις μεταφορικό μέσο και ο κτηνίατρος [που ελπίζω ότι θα έχει] τουλάχιστον, δεν βρίσκεται σε απόσταση βολής, τι θα κάνεις; Θα ζαλώνεσαι το 40κιλο και θα το κόβεις με το κτελ ή τα πόδια;

Μήπως έπρεπε πρώτα, να δεις που θα περάσεις και μετά να έψαχνες για σκύλο; Εφόσον βέβαια, δεν μιλάμε για σκύλο τσέπης έτσι;

GSD For Life

Well-Known Member
23 Αυγούστου 2013
172
6
29
Μυτιλήνη
Αν εκεί που θα περάσεις, δεν θα έχεις μεταφορικό μέσο και ο κτηνίατρος [που ελπίζω ότι θα έχει] τουλάχιστον, δεν βρίσκεται σε απόσταση βολής, τι θα κάνεις; Θα ζαλώνεσαι το 40κιλο και θα το κόβεις με το κτελ ή τα πόδια;

Μήπως έπρεπε πρώτα, να δεις που θα περάσεις και μετά να έψαχνες για σκύλο; Εφόσον βέβαια, δεν μιλάμε για σκύλο τσέπης έτσι;
Μα σου είπα, οτι θα έχω αμάξι για τις μετακινήσεις στο νήσι ή στην Κομοτηνή.

mountain

Well-Known Member
22 Αυγούστου 2013
66
3
Εχω κανει αντιστοιχο ταξιδι.Δεν ειναι κατι το φοβερο.Λοιπον:
*Υπαρχουν καμπινες που μπορουν να φιλοξενηθουν ζώα (και μεγαλα) και άνθρωποι μαζι. Αυτες οι καμπινες ειναι δικλινες δεν εχουν μοκετα και για αυτο το λογο ....το βρισκουν λογικο να τις χρεώνουν και 20ευρω παραπανω!!!
*Αν το μεγεθος του σκυλου χωραει σε τσαντα μεταφοράς πετ δεν ειναι ανάγκη να τον πας στα κλουβια που ειναι για αυτο το λογο.Επιτρεπεται να τον εχεις μαζι σου στη τσαντα ή στα χερια.
*Το σκυλι 8 ωρες πριν δεν θα εχει φαει και νερο θα του εχεις δωσει μεχρι και 2 ωρες πριν. Απο κει και μετά γουλιτσα γουλιτσα αν διψάει πολυ.
*Αν ειναι μεγαλόσωμος οποτε πρεπει να τον πασ στα κλουβια: Ραντιζεις καλα ολο το κλουβι με frontline. Περιμενεις10΄και βαζεις το σκυλο μεσα. Φευγεις κατευθειαν για να μην ενδώσεις στα κλαμματα και στον οδυρμο.ΜΗΝ ξαναγυρισεις μετά απο καποιες ωρες πισω να δεις αν ειναι καλά θα κανει χειροτερο σαματα. Αν θες παρε κυαλια μαζι σου να τον τσεκάρεις καποια στιγμη απο μακρια!!
*Την μερα που θα φτάσετε θα σου κοιμάται συνέχεια!!!

καλο ταξιδι

Last edited:

AlbaS

Well-Known Member
2 Δεκεμβρίου 2012
348
5
Εγώ πάλι λέω να μην "αγχωνέσαι" προκαταβολικά.. Σε 3 μέρες θα ξέρεις που θα ζήσεις, άρα και θα καταλήξεις ανάλογα..
Καλή σταδιοδρομία, πάντως..!!

GSD For Life

Well-Known Member
23 Αυγούστου 2013
172
6
29
Μυτιλήνη
Εχω κανει αντιστοιχο ταξιδι.Δεν ειναι κατι το φοβερο.Λοιπον:
*Υπαρχουν καμπινες που μπορουν να φιλοξενηθουν ζώα (και μεγαλα) και άνθρωποι μαζι. Αυτες οι καμπινες ειναι δικλινες δεν εχουν μοκετα και για αυτο το λογο ....το βρισκουν λογικο να τις χρεώνουν και 20ευρω παραπανω!!!
*Αν το μεγεθος του σκυλου χωραει σε τσαντα μεταφοράς πετ δεν ειναι ανάγκη να τον πας στα κλουβια που ειναι για αυτο το λογο.Επιτρεπεται να τον εχεις μαζι σου στη τσαντα ή στα χερια.
*Το σκυλι 8 ωρες πριν δεν θα εχει φαει και νερο θα του εχεις δωσει μεχρι και 2 ωρες πριν. Απο κει και μετά γουλιτσα γουλιτσα αν διψάει πολυ.
*Αν ειναι μεγαλόσωμος οποτε πρεπει να τον πασ στα κλουβια: Ραντιζεις καλα ολο το κλουβι με frontline. Περιμενεις10΄και βαζεις το σκυλο μεσα. Φευγεις κατευθειαν για να μην ενδώσεις στα κλαμματα και στον οδυρμο.ΜΗΝ ξαναγυρισεις μετά απο καποιες ωρες πισω να δεις αν ειναι καλά θα κανει χειροτερο σαματα. Αν θες παρε κυαλια μαζι σου να τον τσεκάρεις καποια στιγμη απο μακρια!!
*Την μερα που θα φτάσετε θα σου κοιμάται συνέχεια!!!

καλο ταξιδι
Εγώ πάλι λέω να μην "αγχωνέσαι" προκαταβολικά.. Σε 3 μέρες θα ξέρεις που θα ζήσεις, άρα και θα καταλήξεις ανάλογα..
Καλή σταδιοδρομία, πάντως..!!
Ευχαριστώ παιδιά για τις συμβουλές και τις ευχές!!! Μεχρι πόσα κιλά επιτρέπεται να τον έχεις μαζί σου; Θα είναι κουταβάκι γερμανικού 2,5 μηνών, πόσα κιλά να ναι...

GSD For Life

Well-Known Member
23 Αυγούστου 2013
172
6
29
Μυτιλήνη
Τελικά πέρασα Μυτιλήνη και έτσι δεν το γλυτώνω το ταξιδάκι των 14 ωρών!!! Τώρα είμαι σε φάση που ψάχνω σπίτι, αλλά στο κέντρο σε αυτα που είδα δεν δέχονται κατοικίδια... Είδα ενα τέλειο με κηπο που δέχεται αλλά είναι αρκετά μαρκυά απο το κέντρο! Εαν μένει κανείς απο σας Μυτιλήνη και ξέρει τις περιοχές και αυτά, ας με βοηθήσει αν θέλει!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.804
20.133
Αφού θα έχεις αμάξι, τι σε νοιάζει πόσο μακριά από το κέντρο θα είσαι;

GSD For Life

Well-Known Member
23 Αυγούστου 2013
172
6
29
Μυτιλήνη
Αφού θα έχεις αμάξι, τι σε νοιάζει πόσο μακριά από το κέντρο θα είσαι;
Επειδή στην αρχή δεν θα έχω το αμάξι, και δεν ξέρω πότε θα το πάρω, δεν ξέρω εαν έχει σουπερ μαρκετ έξω απο το κέντρο, μαγαζιά κλπ... και να μην είναι ερημιά και είμαι μόνη εκει

συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
Gsd, να προσέξεις πολύ τις αποστάσεις. Ειναι τεράστια η Μυτιληνη, εγω κόβω άπειρα χιλιόμετρα απο προχθές που ήρθα.
Να βρείς σπίτι κοντά στη σχολή σου, εχει αρκετά εκει γύρω, αν θές όμως με αυλή θα πληρώσεις κάτι παραπάνω. Εχει ακριβά ενοίκια δυστυχώς παντού...
Και μένα μου κάνανε γκρίνιες για το σκύλο, θεωρούνε οτι εχουνε βιλάρες και θα τους χαλάσουμε το παρκέ, αλλα πολλοί ειναι αυτοι που δέχονται κιόλας...

GSD For Life

Well-Known Member
23 Αυγούστου 2013
172
6
29
Μυτιλήνη
Gsd, να προσέξεις πολύ τις αποστάσεις. Ειναι τεράστια η Μυτιληνη, εγω κόβω άπειρα χιλιόμετρα απο προχθές που ήρθα.
Να βρείς σπίτι κοντά στη σχολή σου, εχει αρκετά εκει γύρω, αν θές όμως με αυλή θα πληρώσεις κάτι παραπάνω. Εχει ακριβά ενοίκια δυστυχώς παντού...
Και μένα μου κάνανε γκρίνιες για το σκύλο, θεωρούνε οτι εχουνε βιλάρες και θα τους χαλάσουμε το παρκέ, αλλα πολλοί ειναι αυτοι που δέχονται κιόλας...
Εμείς βρήκαμε στην Βαρεία λίγο πιο πάνω, είναι πολύ κοντά στο Πανεπιστήμιο μου, μονοκατοικία, με πισίνα, με κήπο χωρίς κοινάχρηστα, δέχονται κατοικίδια, με 180 ευρώ. Εκεί γύρω είναι οι τιμές σε σπίτια κοντά στο Πανεπιστήμιο. Μας είπαν όμως καλύτερα να πάρουμε κέντρο, που θα είναι μάλλον οι περισσότεροι συμφοιτητές μου, και θα έχει κόσμο κτα βράδυα, μαγαζιά κλπ. Εσύ σε ποιά περιοχή είσαι; Εμείς θα κατέβουμε την άλλη βδομάδα. Το θέμα είναι όμως οτι στο κέντρο, δεν δέχοναι εύκολα κατοικίδια.

Last edited:

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Εμείς βρήκαμε στην Βαρεία λίγο πιο πάνω, είναι πολύ κοντά στο Πανεπιστήμιο μου, μονοκατοικία, με πισίνα, με κήπο χωρίς κοινάχρηστα, δέχονται κατοικίδια, με 180 ευρώ. Εκεί γύρω είναι οι τιμές σε σπίτια κοντά στο Πανεπιστήμιο. Μας είπαν όμως καλύτερα να πάρουμε κέντρο, που θα είναι μάλλον οι περισσότεροι συμφοιτητές μου, και θα έχει κόσμο κτα βράδυα, μαγαζιά κλπ. Εσύ σε ποιά περιοχή είσαι; Εμείς θα κατέβουμε την άλλη βδομάδα. Το θέμα είναι όμως οτι στο κέντρο, δεν δέχοναι εύκολα κατοικίδια.
την ημέρα?

marmyt

Well-Known Member
28 Νοεμβρίου 2011
100
35
Θεσσαλονίκη
Παιδιά εγώ είμαι από Μυτιλήνη, αλλά σπουδάζω Θεσσαλονίκη. Γενικά η Βαρειά είναι καλή περιοχή, απλά θα έχετε θέμα με τις μετακινήσεις, σούπερ μάρκετ και τα σχετικά, όπως επίσης και επιστροφή το βράδυ σπίτι που δεν έχει λεωφορία. Οι αποστάσεις μην γελιέστε δεν είναι τίποτα ειδικά αν έρχεστε από μεγάλες πόλεις, είναι μια εύκολη φοιτητούπολη με συγκεκριμένο κέντρο. Γενικά σπίτια ξέρω ότι δεν έχουν θέμα με τα σκυλιά οι περισσότεροι στο κέντρο, και επίσης έχει πολλούς κτηνιάτρους διασκορπισμένους στην πόλη οπότε η πρόσβαση σ αυτούς είναι εύκολη. Η Βαρειά από το κέντρο είναι περίπου ένα 10λέπτο με αμάξι και ένα 30λεπτο με λεωφορίο, με τα πόδια αν είσαι fit τόλμα το.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.033
Νεότερο μέλος
Stepsn